בעייה

• פותח הנושא nita
  • פורסם בתאריך

nita

New member
../images/Emo7.gifבעייה

היי בנות, אולי מישהי תוכל לעזור לי - ביום ראשון האחרון וביום שני (יום אחרי יום) עברתי הזרעות. עד ההזרעות הייתי אדם רגיל לחלוטין. מאז ההזרעות יש לי בטן נפוחה, בחילות, כאבים כמו של מחזור בכל הבטן כולל איזור הקורקבן לפעמים אני נוטה לחשוב אולי דלקת מעיים??? אני נורא פוחדת ואשמח אם מישהי תרגיע בדרך כלשהי - לפחות לדעת אם זה נורמלי. ליפני ההזרעות - ביום א בבוקר קיבלתי 2 אמפולות כוריגון. כל השבועיים מהמחזור הייתי עם איקקלומין ומנוגון. **** שאלה נוספת - לא קשור לעיניין למעלה - האם מישהי יודעת מה זה אדנומיוזיס? - אני סובלת מזה ורציתי לדעת אם מישהי עם אותה בעייה הצליחה להביא ילד לעולם בנות תודה מראש על העזרה ובהצלחה לכולן

אלגריה

New member
חלק מהתסמינים מוכרים

שלום, ניטה, גם אני עברתי שתי הזרעות, אם כי בהפרש של יומיים. קיבלתי טיפול הורמונלי דומה לשלך. אחרי ההזרעות חשתי כאבי בטן קלים,ובפעם השנייה הופיע דימום, שהוא, כך נאמר לי, צפוי. לגבי נפיחות בבטן - אני חשה אותה, לצערי, עכשיו, בזמן המחזור, וכנראה שהיא נובעת מההורמונים. עם זאת, התופעות שאת מתארת נראות לי קשות מהרגיל. אם לא יחלפו תוך מספר ימים, גשי לרופא. לגבי השאלה השנייה, איני מכירה את המושג. בכל אופן, הרבה הצלחה, וקודם כל - תרגישי טוב! אלגריה

מ ו ח

New member
../images/Emo10.gifהיי

חלק מהתסמינין שאת מציינת בהחלט היו לי, אבל לא כולם. בכל מקרה בתור אחת שפעם הסתבכה עם דלקת לאחר הזרעה- פשוט שימי לב אם החום עולה. בכל מקרה אם יש לך חום לכי לבית חולים. בכל מקרה אם הכאבים לא עוברים, או שהם מחמירים, אל תאססי ולכי לרופא. נקווה שאלו סימנים מעודדים ושיהיה בהצלחה

נועם@בת

New member
זה הכוריגון ../images/Emo88.gif

כל התופעות שאת מתארת מתאימות לעלילות הכוריגון. בטן נפוחה, כאבי מחזור, עצירות, גזים ומה לא
אם הכאב לא מוקל בימים הקרובים, או חלילה מוחרף, יכול להיות את מפתחת גרוי יתר שחלתי- ועליך לפנות מיד לרופא המטפל או אפילו לחדר המיון. הסברים על אנדומטריוזיס את יכולה למצוא בקישורי הפורום (סרגל אפור לעמלה). בהצלחה נועם

אופה3

New member
היי ניטה התופעות בהחלט מוכרות לכולם

את רק צריכה לשמור שהבטן לא נפוחה יותר מדי, ואת חייבת להצמד למים, לשתות לפחות חמש או שש ליטר מים ליום, ולדאוג גם שזה יצא החוצה, ואני לא מתבדחת, זה מאוד חשוב לשתות והמוןןןןן אדנומיוזיס, כמו שנועם כתבה לך, אבל אני מכירה בנות שנכנסו להיריון גם עם זה, בכל אופן מקווה שגם אצלך, זה יקרה ובמהרה. בהצלחה, האופה

מיכל25אב

New member
עכשיו את ...

אדם רגיל בטיפולים...תרגעי את נורמלית לחלוטין...בהצלחה..

../images/Emo32.gif../images/Emo178.gifאני ממש מודאגת

לא רציתי לפתוח הודעה חדשה,מקווה שתראו את זה. ביום שלישי אחרון עשיתי בדיקת זקיקים אחרי טיפול באיקקלימין ורופא היה מאוד אופטימי ואמר שגדלו 2 זקיקים יפים (אחד לכל שחלה), לאחר בדיקה שלח אותי לאחות שהזריקה לי כוריגון. כמובן כשהגעתי הביתה עשיתי חיפוש בפורום בנושא כוריגון ושמעתי בהצעתכם - שתיתי הרבה מים. איך הבעיה שלי היא שלא הרגשתי תופעות לוואי שאתן מתארות(כמו בחילות או כאבים לפני מחזור)התופעה היחידה ולא כל כך מורגשת היא נפיחות מאוד מאוד קלה בבטן אבל אצלי זה קורה גם אחרי אוכל או שתיה. בקיצור מה לא בסדר איתי ? ז"א שכוריגון לא השפיע ולא לחכות למתנה יפה בעוד שבועיים? תודה מראש בובי

הרמוניה

New member
אם המשוואה תופעות לואי=הריון היתה

נכונה-את יודעת כמה הריונות היו צריכים להיות לי כבר?.... תגידי תודה שנחסכו ממך התופעות (אולי גם בזכות המיים) ותקווי לטוב.... שיהיה בהצלחה הרמונה

דש1דש

New member
כוריגון וגם שאלה

רק תיהיי מאושרת שזה כך. אני חושבת שיש בתוכי כבר משאית של כוריגון וגם לי אין תופעות לוואי - עדיף כך - לא??? שאלה לי אליכן - מה אמרו לכן או דעתכן על ספורט אחרי טיפול? עד החודש המשכתי להתעמל אבל כל מיני אנשים בסביבתי התחילו להכניס לי רעיונות לראש שאולי בגלל זה ההריונות לא נתפסים.... עד כדי כך שאני חושבת לוותר החודש ולראות אם יצליח... (אני לא בטוחה כמה עוד אצליח להתמודד עם הכשלונות....) אשמח לקבל עצות! תודה וסליחה שיצא ארוך....

קשכפית

New member
שו.. אני אתך באותה שאלה לגבי הספורט

כבר שנתיים מתאמנת בעיקר בטאי בוקס אבל גם קצת יוגה, שחייה וכד´.. וגם אני כבר לא יודעת ולא עושה כלום בשבועות האחרונים כי מפחידים אותי.. שאלת את הרופא והאחות מה מותר.. מה אפשר.. והתשובות הן כלליות שכאלה כלומר תעשי מה שלא דורש מאמץ, אל תשתוללי, אבל אז חשבתי שבעצם חוץ מלשכב על המיטה לראות טלויזיה ולקרוא (ולאכול) אז כל דבר דורש מידה מסויימת של מאמץ, כן, גם שחייה, גם יוגה וגם כל סוג אחר של ספורט דורש מאמץ, כאילו דאאא.... בשביל להשיג הישגים ולא חשוב אם זה שרירים, או חוזק או גמישות בשביל זה צריך להתאמץ... אחרת אם זה היה כזה קלי קלות.. כולם היו כאן ספורטאים, אבל זה כן מאמץ ולכן כמוך כמוני מבולבלת וכבר לא יודעת מה יפגע ומה לא יפגע ומה לעשות ומה לא לעשות...??????????????????????????????????????? אבודה באפילה

דש1דש

New member
ספורט...

האמת שהרופא שלי אמר לי להמשיך כמו שאני תמיד עושה- אבל ידיד שלי (שבא איתי לחדר הכושר - וגם אישתו עברה טיפולים) אמר לי שאני פשוט משוגעת - ושהרופא פשוט חושב שאני סתם לא עושה כלום....טוב - אני בחורה לא קטנה ויש סטרוטיפ עלינו שאנחנו פדלאות
בכל מקרה - אולי הפעם אוותר (הוא החליט לשמור עלי
) האמת שיוגה נשמע לי מאוד טוב - אם הייתי עושה לא הייתי מפסיקה, אבל הכי חשוב להקשיב לגוף (ולאמונות הטפלות שלנו
)

0יפעת

New member
אני מתאמנת כבר 6 שנים בשיעור אירובי

חשוב לציין שאני 3 שנים בטיפולים רק שבזמן שאיבה, החזרה וההמתנה להריון אני לא הולכת לשיעורי אירובי לפעמים גם בזמן הזריקות בשלבים האחרונים אני כבר מפסיקה כי אני כבר לא יכולה לקפוץ כי הבטן נפוחה והטוסיק כואב מהזריקות. והכל בעצת הרופא שלי בעבר עשיתי ניסוי ומתחילת הזריקות לא הלכתי עד כמובן השלילי שקבלתי אבל גם זה לא עזר, כך שאני מאמינה שזו לא הסיבה ואם אני יצטרך להיות בהריון אז אני יהיה. בהצלחה יפעת

ronylew

New member
../images/Emo180.gifספורט בטיפולים

הרופא אומר תמיד להמשיך בשיגרת החיים אליהם היית רגילה אני מתאמנת כל עוד אני מזריקה אחרי ההחזרה אני נותנת מנוחה לגוף מהתעמלות אירובית אבל עושה יוגה (פשוט ממליצים לא להאיץ את הדופק) חוץ מזה תמיד יש לאנשים רעיונות למה אנחנו לא נכנסות להריון ואם עד עכשיו לא נתקלת בזה אז welcome to the club מאחלת לך המון הצלחה בהמשך רוני

דש1דש

New member
המועדון....

תודה רוני, האמת שגיליתי את הפורום הזה רק בסוף השבוע - בטת הייתן עוזרות לי הרבה בשנה האחרונה... נראה שזה פורום מאוד תומך ואוהד... הבעיה עם הספורט שאני עושה שהוא מאוד איירובי - ואפילו אם זה רק למען האמונות התפלות (ואימצתי לי די הרבה במהלך השנה האחרונה
) אז החודש לא אעשה כלום (אתמול היה הטיפול...) נראה. תחזיקו לי עצבעות...

0יפעת

New member
דשדש, תני לגוף לנוח שבועיים

אם את אחרי החזרה אז צריך לא לעשות פעילות מאומצת אז לא נורא לנוח שבועיים עד שתגלי שאת בהריון, אני אחרי החזרת עוברים לא עושה כלום עד בדיקת הדם, מאחר ואצלי כל הזמן יוצא שלילי אז אני ישר חוזרת לפעילות אז לא נורא לא להתאמן שבועיים אני יודעת מה זה כשמכורים לספורט בהצלחה יפעת

למעלה