בלוז

malolds

New member
../images/Emo7.gif בלוז ../images/Emo7.gif

אני יודע שזה קצת
אבל מה לעשות שבפורום ג'אז ובלוז לא ענו לי... אני צריך שאחד מכם ימליץ לי על אלבום בלוז טוב, אבל ממש! עם נשמה והשקעה. הניבלוגים, אנא שמור את הודעה זאת, אל תמחק את אשר אקבל תשובה לפחות.

Wonder goat

New member
כל אוספי בוב דילן

אומנם הם שיריי מחאה אבל זה בלטז פיור בלוז

hells bells

New member
Love Sculpture האולטימטיבי

פשוט תקליט מושלם,דייב אדמונד גיטריסט וזמר ענקי!!! שים לב לביצוע המצמרר לסאמרטיים של ג'ורג' גרשווין,היפה ביותר בעיני.

hells bells

New member
Super Session

Bloomfiels Kooper Stills סופר גרופ של סוף שנות השישים (אירוע שהיה מאד פופולארי) שלושה ענקים שיצרו תקליט מבלוז מופלא! שחייב להיות בכל תקליטיה רצינית. מעניין האם יש אותו ל-FLY ניבלונגים וגימלית?

גם אני ../images/Emo127.gif

ודרך אגב אם כבר הזכרנו את בלומפילד קופר וסטילס, אם מישהו יודע לאן נעלמו עקבותיו של אל קופר מאז שנות השביעים, אני מאוד אשמח לדעת (לאחרונה נראה לייד משורר יהודי מדלות' מינסוטה כשהוא אוחז בגיטרה), כל היודע דבר על מקום הימצאו מתבקש לפנות לתחנת המשטרה הקרובה או להשאיר הודעה כאן.

LadyG

New member
יש. בודאי שיש.

האלבום הזה פשוט משתבח עם השנים. פתחתי איתו את הבוקר. איזה עונג.

כאוהב בלוז

וכמי שמכיר בקשר ההדוק בין בלוז לרוק אני כמובן אשאיר את ההודעה, לצערי חזרתי עכשיו!!!, מהעבודה, אז המוח שלי לא מתפקד מספיק בשביל לענות, אבל אשמח לקרוא תשובות מחר, אם וכאשר אני אתעורר. בנתיים אמליץ לך, על כל דבר שתוכל להניח את ידיך מבית היוצר של ג'וני לי הוקר ומאדי ווטרס. אולי מחר המוח יתפקד ואכתוב יותר.

TheFly

New member
כאוהב בלוז

קצת קשה לא לשים את היד על משהו של ג'ון לי הוקר (כ-150 אלבומים)
בתור התחלה אמליץ על The Healer אלבום הקאמבק של הוקר הקשיש מסוף שנות השמונים , לא מהעמוקים והמושחזים שלו אבל קליט ונעים להאזנה.

הזבוב הצודק

קשה לתפוס את the fly יקיר הפורום בטעות, וגם הפעם נדמה לי שהוא התחמק מכך. ג'ון לי הוקר, יליד 1917, הלך לעולמו בשנת 2001 כשהוא בן 84, ומאחוריו מעל חמישים שנות פעילות. הוקר, החל להקליט ב 1948(אלבומו הראשון נקרא "Boogie Chillen´") ובמשך 35 שנה הקליט עשרות אלבומים, וב 89 הוא חזר לאחר כמה שנים של שתיקה עם הילר, בו סייעו לו כמה מהנגנים החשובים של דורנו, בהם גם קרלוס סנטנה) צריך לזכור ששוק המוסיקה בשנות ה 40-60 היה שונה מאוד משוק המוסיקה היום, ונושא זכויות היוצרים לא עבד כמו בימנו, פעמים רבות יצאו אלבומים שיצוריהם לא ידעו עליהם בכלל. שימוש במונוע חיפוש מורכב במיוחד המשתמש באינטרנט בספרים ובזיכרון שלי, הניב מאה אלבומים בערך שאני יכול לנקוב בשמם, שג'ון לי חתום עליהם, אני יודע שיש יותר אלבומים, שאני פשוט לא מצליח לזכור (בעיקר אלבומי הופעה ואוספים למינהם), כך שהמספר שנקב בו the fly בהחלט נראה לי הגיוני.

TheFly

New member
גון לי-הדיסקוגרפיה המלאה (142) ../images/Emo98.gif

תתחילו לספור
The Country Blues of John Lee Hooker Blues Man House of the Blues I'm John Lee Hooker Travelin' The Folk Lore of John Lee Hooker John Lee Hooker Plays and Sings the Blues John Lee Hooker Sings the Blues Burnin' Tupelo Blues The Blues Drifting the Blues Don't Turn Me from Your Door: John Lee... Live at Sugar Hill John Lee Hooker [Galaxy] The Great John Lee Hooker John Lee Hooker at Newport [live] The Big Soul of John Lee Hooker I Want to Shout the Blues Great Blues Sounds Burning Hell Seven Nights Hooker & The Hogs [Indigo] Hooker & The Hogs [Purple Pyramid] It Serves You Right to Suffer The Real Folk Blues Live at Cafe Au Go Go Urban Blues [Bonus Tracks] Live at Cafe Au Go-Go (And Soledad Prison) Hooked on Blues John Lee Hooker [Everest] Get Back Home Simply the Truth Big Red Blues That's Where It's At! Big Maceo Merriweather & John Lee Hooker Highway of Blues John Lee Hooker on the Waterfront Moanin' and Stompin' Blues If You Miss 'Im...I Got 'Im Coast to Coast Blues Band Goin' Down Highway 51 Endless Boogie I Feel Good [Jewel/Paula] Live at Soledad Prison Boogie Chillun [Fantasy] Never Get Out of the Blues Alive Detroit Special Boogie Chillun [Charly] Born in Mississippi, Raised Up in Tennessee Live at Kabuki Wuki Kabuki Wuki Free Beer and Chicken John Lee Hooker [Xtra] Mad Man Blues Black R & B John Lee Hooker [Verve] In Person Alone [live] Black Snake Dimples [DJM] Dusty Road The Cream [Tomato] [live] Live [Lunar] Sad & Lonesome Slims Stomp Everybody Rockin' This Is Hip Sittin' Here Thinkin' John Lee, Vol. 1 Hooker 'n' Heat (Recorded Live at the Fox... Chess Masters Tantalizing the Blues Hookered on Blues Blues Before Sunrise Do the Boogie Solid Sender Jealous Detroit Blues House Rent Boogie [Charly] The Blueway Sessions John Lee Hooker [Charly] John Lee Hooker Live Want Ad Blues Highway 51 Let's Make It The Healer Hobo Blues Don't You Remember Me Walking the Blues More Real Folk Blues: The Missing Album That's My Story Urban Blues Mr. Lucky I'm in the Mood [Satellite Sounds] I'm in the Mood [Sound Solutions] Boom Boom [Pointblank] Turn Up the Heat! I Feel Good [Spotlite] Nothing But the Blues [1993] Dimples [Classic Blues] Live [CMA] Blues for My Baby Helpless Blues Trouble Blues Chill Out Moanin' the Blues [Charly] Moanin' the Blues [Eclipse] Alone: The First Concert [live] Don't Look Back Alone: The Second Concert [live] You Don't Remember Me Black Man Blues Best of John Lee Hooker [Prism] King of Boogie Canned Heat On Campus Concert at Newport [live] The Cream [Fuel 2000] [live] The Real Blues: Live in Houston 1979 Testament 3 Live at Newport Shake, Holler And Run Too Much Boogie I'm Ready Boom Boom [Prestige Elite] Live at Sugar Hill, Vol. 2 I Feel Good [Past Perfect] Boogie Chillen [Past Perfect] Boogie Chillun [Magnum] Hooker and the Hogs [Sanctuary] Guitar Lovin' Man Half a Stranger Boogie Chillun [Satellite] Boom Boom [Satellite] Boom Boom [Charly] John Lee Hooker [Bella Musica] Anywhere, Anytime, Anyplace Boogie Man Instant] Lonesome Road Down at the Landing King of the Boogie

Katarzis

New member
אני אמליץ על שיר דווקא../images/Emo13.gif

אני משער שאתה מכיר... אבל בדיוק הרגע חזרתי מחזרה ודיברתי עם הבסיסט שלנו על זה שSINCE IVE BEEN LOVING YOU הוא שיר הבלוז הטוב ביותר שנכתב (לדעתי). אתה יכול להוריד אותו בביצוע שלנו פה.

אחלה

מאוד אהבתי את הביצוע שלכם (אפילו שהוא קצת "נקי" מידיי), בסוף השבוע אני בהחלט מתכוון להקשיב לשאר הביצועים באתר, כל הכבוד!, אהבתי

Katarzis

New member
../images/Emo13.gif

ועוד מהמנהל! איזו מחמאה! LADY D אני מקווה שהתגובה הבאה תהיה ממך!

LadyG

New member
אני מה זה מקוה שהתכוונת אלי../images/Emo13.gif

אז קבל עוד מחמאה. יופי של ביצוע. אהבתי.

למעלה