אנשים כואב לי

BlogTV Police18

New member
../images/Emo7.gifאנשים כואב לי

אני כבר בבלוגים יותר מחודשיים נראה לי- אני מרגיש שאני חייב לספר לכם משהו- כי זה משב"ז- הייתי אתמול בחדר שאלו אותי בן כמה אני אמרתי 21(זה גם כתוב בכרטיס האישי) אותו אחד זורק לי יציאה הוא אמר ששמר את זה ושישלח לענת.- אני באתי לעבוד ולהנות זה פשוט מעצבן כל העסק הזה כאילו כל מה שאתה מנסה לעשות מכניסים לך סכין בגב(אני לא מדבר על ההנהלה) אלה על הגולשים -אישית אני מאוד בעד הפרוייקט של הבלוגים לדעתי זה דבר ענק ואני נהנה מכל רגע שאני נמצא בו.רק זה חבל לי מה שקורה. אישית אנחנו נהיינו משפחה אחת ואני מאוד שמח- אני חושש לעזוב פה אותכם זה מה שאני מרגיש -פשוט אני פה כותב את זה אני על סף דמעות כי זה מעצבן וזה מטריף אותי כל העסק הזה שמחפשים אותנו אני מרגיש שאני נותן את כל הנשמה שלי למרות שאני לא כל יום נכנס אני במשטרה רוב הזמן-ואתם לא יודעים מה הולך אילו יכולתי לספר לכם הייתם מבינים מה קורה.. בכל אופן- לדעתי אנחנו לא צרכים לתת לאף אחד שיפיל אותנו את השומרים אחד צריך לתת גב אחד לשני. הייתי מושעה שבועיים היה לי קשה אבל קיבלתי על הראש ובצדק. אני אישית לא יודע מה לעשות מה אתם מציעים לעשות????

BlogTV Police21

New member
רועי..

אני אתחיל ואהיה קשוח בהתחלה ואח"כ אנסה להתעדן. למה אתה נותן לאנשים גישה אישית לחיים שלך? למה אתה נותן את שימך ואת גילך? הפרטים שלך הינם אישיים. אתה בכלל לא אמור ליצור קשר אישי עם אנשים בבלוג וזה קודם כל כדי לשמור על מרחק מהם. כתופעת לוואי, זה גם שומר עליך. אתה עשית את זה בעבר וחוזר על זה שוב. אתה עושה לעשמך חיים קשים. איך לעדן את זה? אני חושב שאתה צריך לדבר עימנו יותר. לדבר על מה שמציק לך ומה שעובר עליך. תדבר על זה וזה כבר יעזור. אם קשה לך לדבר על זה... תכתוב לנו כאן ונגיב. אתה לא עשית שום דבר קיצוני מידי, אולם במקומך, הייתי שומר על מרחק גדול יותר עם הבלוגרים והמשדרים כאחד. את תיתן להם מצב להראות אותך בצורה חלשה. כמה שפחות דיבורים, בייחוד אישיים, יותר קל משימתך תהיה... באשר היא. יותר מעשים, פחות דיבורים :) בנימה אופטימית זו, אומר לך שאני שמח שיש לך את הרצון לשתף אותנו ברגשות שלך. חזק ואמץ. שי פוליס21

BlogTV Police18

New member
נכון צודק אבל תבין

אני מנסה לתת להם יד אנשים באים אלי לפרטי ולפעמים בוכים אולי אף פעם לא סיפרתי לכם פה לפחות זה נותן להם אוזן קשבת והכל ככה אני מרגיש

Queenati

New member
רועי, עם כל הכבוד אתה לא

אמור לשמש אוזן קשבת וברוב המקרים זה ממש סתם והגולשים מתבדחים איתך. כמובן שניתן להקשיב להם אבל זה לא אומר שעליך לחשוף את פרטיך האישיים - בסה"כ הם אלו שפונים אליך ולא ההפך (למיטב ידיעתי). אתה לא אמור למסור פרטים אישיים והבהרתי לך את זה. אני לא מבינה מה לא מובן כאן - הם בסה"כ משתמשים בזה אח"כ לרעתך. קח בחשבון שהתבקשת מספר פעמים לא לעשות זאת ואתה עדיין ממשיך. חבל מאוד שלא למדת את הלקח כי אני היא זו שצריכה לתת לגולשים את התשובות ובעניינך - כבר לא נותרו לי יותר מידי. וחבל.

BlogTV Police18

New member
בסדר ענתי את יודעת מה אין בעיות

לדעתי אני בכלל אל יענה להם כלום- מצידי שאותם גולשים יחפשו אותי
זה הגיע עד כדי כך לרמה (מבחינת הגולשים) כזאת עגומה שחבל על הזמן

BlogTV Police10

New member
כשדינו סיפר לי את סיפור חייו

הוא גם שאל לשמי, אמרתי לו שאני לא יכולה למסור את השם שלי נקודה בכרטיס שלי רשום גיל ועצם העובדה שאני בת חוץ מזה אף אחד לא מכיר ולא יודע מי אני בגלל זה אני הייתי מופתעת שחומוס יודע את השם שלי

Queenati

New member
שוחחתי עם חומוס

והוא גם לי אמר שאת מסרת לו את שמך. הוא אמר לי למסור לך שאל תדאגי - הוא ממש לא מעביר את זה הלאה והוא ממש בסדר - גם אותי הוא לא חשף
אז במקרה הזה לדעתי ממש אין לך מה לדאוג.

BlogTV Police10

New member
אין סיכוי

ואני אומרת את זה בביטחון מלא לא יכול להיות בחיים שזה בא ממני אני יודעת שחומוס לא יעשה שום דבר עם המידע הזה מה שכן מדאיג אותי זה השאלה מי סיפר לו כי פעם אחת הוא דיבר איתי על יובל וההפקה שאולי ישלחו אותו עם מישהי שהוא לא רוצה אז הוא אמר אולי אני אבקש את פוליס 10, אני גם מפחד משוטרות ובמיוחד נשואות כבר אז חשדתי שמישהו דיבר איתו, ועכשיו השם שלי זה לא בא ממני. חומוס גם לא אחד שיפליל את מי שאמר לו, אז הכי נוח להגיד שאני אמרתי אולי אני לא זוכרת אבל אני כן זוכרת ובטוחה ב 100%

למעלה