אני קורסת.

ayagu

New member
../images/Emo7.gifאני קורסת.

קטנטונת מתישה אותי. זקוקה כל הזמן לתשומת -לב. אמא תבואי, אמא תראי, אמא תגידי לי..יום הפעילות שלה מתחיל משעה 6:30 ( היא שכחה שאנחנו בחופש ונגמר מאוחר כי אז היא נזכרת שהיא בחופשה ויכולה ללכת לישון מאוחר(). אפילו חוש ההומור שלי המלווה אותי בדרך כלל ברגעים קשים נוטש אותי. אנשים מסביב כבר העירו לי שאני סבלנית מדי איתה מעבר למה שצריך. בדרך כלל שלא נעתרים לה אז התגובה שלה היא היסטריה או נאומים ארוכים כאורך הגלות- לפעמים היא שוכחת להפסיק לדבר. לפעמים היא עצמאית בצורה מדהימה אבל בזמן האחרון היא תלותית יותר ויותר. איך מתמודדים? אמא של קטנטונת.

דליה.ד

New member
אני מאמינה לך שאת קורסת

במיוחד עם ילדה תובענית שמטרטרת אותך יום ולילה. האם יש אפשרות, לפרקי זמן קצרים לשלוח אותה עם מישהו אחר לים? לבריכה? למגרש המשחקים? ואז תוכלי לתפוש "זולא" עם ספר וכוס קפה, רק כדי למלא את המצברים? גם בילוי בערב עם בן הזוג או חברה טובה יכול להיות דרך טובה לקחת פסק זמן. את חייבת לחוס על הכוחות שלך, עברו רק שבועיים מהחופש הגדול. מה קורה עם הריטאלין? היא מקבלת בחופש? בני חזר לקבל ריטלין כדי שיוכל לתפקד בבית הילדים. לפעמיןם אין ברירה! ואני חייבת להכניס עוד מילה (וזה לא אישי אלייך, אלא לכל ההורים): אולי בחופש אנחנו לומדים להעריך קצת את המורים או להבין אותם מעט יותר?!

אוח...קטנטונת המקסימה...

יש לי השערה - לקטנטונת קשה בלי מסגרת, היא זקוקה לעוגנים של גבולות והדיבור הנמשך והמיותר הוא מעין התחמקות מלהתעמת עם בעיות שיוצרת ההפרעה (כבר אמרתי שקטנטונת היא דגם נשי של הבן שלי נכון?) המלצתי לך בעבר על מודל "קיטנת הבית" האם אימצת אותו? אני חושבת גם שכדאי להתחיל לתת לקטנטונת מטלות ביתיות בסגנון הכנת סלט (פעולה שעוזרת נהדרת בפירוק תהליכים והמללה) מיון בתכשיטים של אמא (תחושה של אחריות וכבוד) וכיו"ב. ובלי שום קשר לזה - מאוד לגיטימי לשלוח את קטנטונת לכמה שעות לסבתא ולצנוח למיטה
נשיקות

ayagu

New member
ניסינו גם ניסינו.

היינו בלונה גל ובבריכה בלי סוף שיעורי שחייה. שם קטנטונת מהנדסת את המורה. הכנו תכשיטים מקשי שתיה צבעוניים. וענדתי אותם על צוארי. ציירנו את הציור הכי ארוך( לאורך כל הסלון), הכנו צלליות מבריסטול שחור בעקבות סיפורים. והדבקנו אותן למקלות של שיפודים. עבדנו בגינה ושתלנו בצלים באדנית. אני משתדלת כל יום להמציא תכניות חדשות ומחודשות. השבוע אבא ואמא של קטנטונת מתעופפים להם לשמונה ימי חופשה וקטנטונת תבלה אצל הסבתא שעברה סדרת חינוך. אני מתלבטת לגבי ריטאלין אצל הסבתא?

זהבה נ

New member
לאמא של קטנטונת,קבלי ../images/Emo24.gif גדול

שיתן לך הרבה כוח. ומאוד חשוב שאתם יוצאים לחופשה, זה יתן לך לחזור עם כוחות מחודשים, הרבה אנרגיות חדשות, ויכולת להתחיל את השנה החדשה שעומדת לה בפתח. לגבי קטנטונת הרי הצעתי, שיגרה, שיגרה, שיגרה, ושוב פעם שיגרה, מסתבר שזה אחד הדברים החשובים שילדים עם הפרעת קשב מסתדרים אתו היטב כאשר היום מובנה מאוד ויש בו סדר בבלגן. ואם הצעתי הוצעה לך קודם(אולי לא ראיתי מספיק טוב), אז תנסי לבדוק מה לא מסתדר בשיגרה שלכם ששוחק אותך,(אולי לא השארת מקום למנוחה שלך?)יכולות להיות לכך כמה סיבות, תבדקי את עצמך ותנסי לרשום לך את סדר היום ממש כמו מערכת שעות ואז תאמיני לי מנסיון, זה מצליח. חופשה נעימה, ובהצלחה, ותשובי לספר איך היהת לכם החופשה ומה היה עם קטנטונת כאשר היתה אצל הסבתא. אנחנו כאן,

דליה.ד

New member
בטח ריטאלין! את רוצה סבתא שפויה

בסוף החופשה נכון? ואני רוצה לומר לך שמכל ההודעות עולה ילדה אסרטיבית, שחבל על הזמן! נהדר בעיני שאתם יוצאים לחופשה! רעיון מעולה! אני יוצאת בעוד שבוע לרודוס עם שלושה מתבגרים adhd ונראה מה ישאר נהאי הזה לאחר הביקור בו....

ayagu

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif לכולם

טוב לדעת שאתן פה עוזרות ומעודדות. טוב שאתן פה וטוב שהפורום קיים. נחמד לדעת שאני לא לבד. אמא של קטנטונת.

למעלה