אני עייפה

../images/Emo7.gif אני עייפה

אני עייפה... מותשת... לא מהיום ולא מהשעה המאוחרת אני מותשת מכל הסיטואציה. מאז שבעלי נפטר (תחילת דצמבר) ועד ליום שלישי האחרון הייתי שבר כלי ואז נכנסי לפה שאבתי המון כוחות וביום רביעי הרגשתי שקמתי אדם חדש. והיום שתיתי אלכוהול
(הייתי ביום הולדת של אחותי
). וכנראה ששתיתי יותר מידי (שני מוחיטו) והאלכוהול השפיע והזכרונות מבעלי צפו ועלו והתפרקתי ולא הצלחתי להמשיך עם היום הזה ונכנסתי למיטה עם מעיל (לא היה לי כוח להוריד אותו) וישנתי... ובא לי לצרוח אני רוצה את בעלי ועצוב לי היה לי כמעט שבוע טוב מיום רביעי תפקדתי והיום ככה התפרקתי. מקווה שמחר יהיה יותר טוב קראתי את מה שעידית כתבה פה וזה כל כך נכון ואני רוצה אותו איתי....... התפרקתי....

yamkachol

New member
כל הכבוד לך על התמודדותך.

את מתמודדת עם האובדן - ואת לומדת לחיות לצידו. לכן זה מובן (ובריא לדעתי) להתפרק לפעמים. זה באמת מאוד קשה, עצוב ונורא. אז מתמודדים עם האובדן וממשיכים לפלס לנו את דרכנו החדשה בג'ונגל החיים, ולפעמים מתפרקים. וטוב שזה יוצא לנו. כמובן שעדיף שלפעמים מתפרקים, מאשר לפעמים מתמודדים. כפי שאת נוכחת, הקושי בא והולך. זה זמני. תקופה. הכאב משתנה עוצמתו - ותמיד נשאר. ואת לומדת לחיות כך. בחיים האחרים שלך. תשמרי נפשך מכל מיני "חומרים משפיעים", כמו אלכוהול למשל... את חזקה, יש בך כוחות - ואת מתמודדת. בעלך, אני משער , היה גאך בך,

אלמוג127

New member
בת 24 יקרה

אל תיבהלי מ"הצניחה" זה קורה את בשלבי ה"עיקול" הפנמה וקבלה יהיו עליות וירידות הכי חשוב זה שאת מתמודדת עם האבל בכדי להמשיך הלאה מחר (היום) יום חדש אל יאוש, את בדרך הנכונה

האלכוהול מפר את האיזון של הגוף

אנשים נוטים לשתות כדי לשכוח , לכן תמיד הוא מעלה את מצב הרוח בשלב הראשון , ואחר כך גורם להדרדרות במצבי הרוח כאשר מסתרים דכאון שקיים ברקע לכן עד שלא תחזרי לאיזון שלך , תצטרכי קצת להתרחק מהאלכוהול

דייגו14

New member
עליות וירידות

גם אצלי יש עליות וירידות בימים האחרונים (אשתי נפטרה בסוף דצמבר). לפעמים אני מתפקד בצורה סבירה ולפעמים אני מרגיש שכל כך קשה שאני כבר לא יכול. במקרה כזה אני מטלפן לבנים שלי ולאחר השיחה איתם חוזר לעצמי.

לבנדר3

New member
לדייגו 14שלום

רצתי לדעת אם אפשר לשאול אותך בני כמה הילדים שלך? וגם באיזה רמה אתה משתף אותם בכאב,גלל שאני מתלבטת בנושא עדיין,אני מאוד מודעת שישי חשבות לזמן הפטירה,כי לדעתי אני הדוגמה לחוזק, אבל מאידך יש בי גם רגש,קרה לי ששמתי את הראש על כתף של הבן שלי יש לי ילדים בוגרים והבן בן 26 ובת בת 34 ן30

yamkachol

New member
יופי של קשר יש לך עם הבנים,.

כל הכבוד לך ולאשתך ז"ל, על הקשר הטוב הזה. זה לא מובן מאליו. כל הכבוד לך על ההתמודדות שלך !

צהריים טובים

זה שאתה יוצא לעבודה יום יום זה התמודדות ענקית וכל הכבוד לך החזרה לשגרה ולמפגש עם אנשים זו דרך נהדרת ואני בטוחה שהתקשורת הטובה שיש לך עם הבנים היא הדדית והיא זו שנותנת לך כח להתמודדות עם הבדידות, אתה לא בודד בזכות האהבה לבנים ומפה שולחת לך ים של כוחות להמשך חיים טובים ובריאים

למעלה