אין לי מילים...

זה יותר מזה, זה פשוט מזעזע.

מסתבר גם שהזוג שנרצח ונשדד בצימר לפני זמן קצר הם קרובי משפחה. לך תדע אם לא רצחו אותם כי הם ידעו על מה שקרה לילדה המסכנה הזו. ובכלל, אני לא מסוגלת אפילו לדמיין איך נראו 4 שנות חייה של הקטנטנה הזו, כמה סבל היא עברה
אלוהים אדירים, איך אפשר??? זה מחזיר אותי לרצח של הודיה (?) פימשטיין- אבא שלה רצח אותה וקבר אותה ביער. ממש CSI נהיה פה

rrredshay

New member
שמעתי קודם את כל הסיפור ברדיו...

פשוט מזעזע, האמא נלחמה באבא כדי לקבל חזקה על הילדה, ואחר כך זרקה אותה לסבתא. מקווה שהיא והסבא ירקבו כל החיים שלהם בכלא ולא יראו אור יום יותר (גם אם בסופו של דבר הילדה תימצא בריאה איפשהו)! כבר אמרו פה לפני כמה ימים, יש המון אנרגיות שליליות באויר

../images/Emo10.gifחבל שאין עונש מוות במדינה הזו

לאנשים כאלה לא מגיע לנשום גם את האוויר של הכלא.

kleo patra

New member
למה עונש מוות? כדי שלא ירגישו יסורים יותר???

ההיפך- שישארו לחיות וייקרבו,

העיקר שיסבלו-כך או כך.באמת.עונש לנצח נצחים

שירקבו או בכלא או בגיהנום. איפה שיותר כואב!

Rtitan

New member
כי עם עורך דין סביר...

הם יצאו על "חוסר שפיות זמנית", ישבו בבית חולים לחולי נפש שנתיים ויצאו החוצה כאילו כלום... יצורים כאלו צריך להמית (ורצוי בייסורים קשים - כן, מתוך רגשות נקמה ברוטלית וקדמונית גרידא) שנדע שהגזע האנושי התפטר מהם לצמיתות... המצב כיום בלתי נסבל - עורכי דין משכבה מסויימת מתלבשים על תיקים כאלו מאחר ויש בהם חשיפה תקשורתית עצומה בלי לקבל שכר טירחה מתאים - אלא "משהו קטן בשביל הפרוטוקול..." ומוצאים פרצות בחוק שמאפשרות ליצורים הנתעבים ביותר לצאת החוצה לחופשי ואחרי כן לטעון שהם נמצאו זכים וחפים מפשע. גזר דין מוות - זה מה שמגיע לדבר הזה ולזוגתו הפסיכית.

מסכים איתך

עונש מוות ובייסורים. שיזכרו בכל דקה ודקה עד שיינפחו את נשמתם מה הם עשו - גם למען אלו שמקננת בליבם המחשבה על נטילת חיי אדם.

הילה301

New member
אני גם חושבת

ושכל יום בחיים הרקובים שלהם, יזכיר להם איזה מפלצות אדם הם

קראתי כבר בבוקר-ועדיין אני קוראת ובוכה.

לא רציתי לקרוא - אך לא יכלתי שלא. קוראת ובוכה. פשוט ככה. אני מתפללת שהמתוקה הזו מצאה מנוחה.סוף סוף.

הילה301

New member
../images/Emo7.gif

התמונה של הילדה רודפת אותי מאז שפורסמה. לא רק מבנה העיניים, גם המבע . עצב תהומי. הילדה שלי, מחובקת ואהובה על בסיס יומיומי, לא מבינה למה אני כל שניה רצה לחבק ולנשק אותה. רוע אנושי לא נתפס אצלי בראש. מייאש ועצוב. אנשים שהם יצורים חושבים, מרגישים, עושים דברים איומים. ובדבר הזה, זה לא רוע ,זאת מפלצתיות. אין מילה אחרת. ילדה בת 4. ברגעים כמו אלה, אני חוזרת להתווכח עם עצמי, למה אני כל כך רוצה עוד ילד? למה אני משתוקקת להביא ילד נוסף לעולם מושחת כל כך? הלוואי, הלוואי ויש עוד סיכוי שהוא לא רצח אותה בסוף.

snoopy36

New member
מזעזע ובעייתי...

הסיפור עצמו מזעזע...ועוד סבא שלא נראה זקן כ"כ...מעניין בן כמה האבא...ואם הוא לא זקן,זה אומר שעוד נכונו לו שנים ארוכות בכלא...אבל למה לתת לו לחיות בכלא,לנשום,לאכול ולהשתקם...כשמקומו על כסא החשמל??? ופה הקטע הבעייתי... זה לא במקרה,שאין לנו עונש מוות במדינה... אנחנו הרי מדינה יהודית,ועל אף העובדה שגם לפי ההלכה היהודית יש מקרים בהם מגיע לאנשים עונש מוות...היה זה אז,כשלא היו בתי משפט,אלא בתי הדין של הסנהדרין...והיום משאין לנו זאת כל שנותר לומר במה שאולי קשור לדת,זה... "אל נקמות ה'" ו"ה' ינקום דמה"... הרי המיתות בידי אדם,שנגזרו אז,היו מיתות בייסורים:סקילה,שריפה,הרג(חרב) וחנק...את כל אחד ואחד מהם הייתי מטיל על חלאת המין האנושי הזה,אך מה לעשות...כל שנותר לנו כיום זה אכן להתפלל שמי שאמור לתת לו את המוות הזה בייסורים,יעשה זאת... תהיה נשמתה של רוז הי"ד, צרורה בצרור החיים ושתהיה מליצת יושר עלינו שם למעלה... שנשמע רק בשורות טובות...

כל כך נורא...

ראיתי את התמונה של הילדה... כל כך הרבה עצב...העיניים שלה הם עיניים של אחרי בכי. זה גורם לי לחשוב שמעניין מה קרה לפני שהיא הצטלמה.... אני מזועזעת כולי!!!! מסכנה קטנה

למעלה