איך הדרדרתי...

shani74

New member
../images/Emo7.gif איך הדרדרתי...

כשהבכורה שלי הייתה קטנה (לא זוכרת בת כמה) ישבנו יום אחד בסלון של הסבים שלה, והתכוננו לראות הקרנת וידאו, כשהטלוויזיה הייתה דלוקה על "עקרות בית נואשות". ופתאום הבת שלי מצביעה ואומרת "אמא, אמא!", כשרואים על המסך את טרי האצ'ר. אחלה. טוב, אז היום גם הקטנה עשתה אותו דבר. אבל במקום טרי האצ'ר, זאת הייתה "הרווקה" של העונה הנוכחית (לא יודעת אם זה משודר בארץ - אבל אם הייתן רואות איך היא נראית הייתן מבינות איזו נפילה זאת לעומת טרי האצ'ר...).

shani74

New member
מטרי האצ'ר?

נערת הפינאפ של האינטרנט? ואם היית רואה אותה בטלוויזיה ולא בתמונה אקראית (על אף שגם בטלוויזיה, כמובן, מאפרים אותה, וכו'), היית מבינה מה הפער ביניהן... ולא שאותי היו בוחרים להחליף מי מהן (במיוחד לא אחרי שתי לידות
), אבל אם כבר הילדה מתבלבלת, שתתבלבל כמו שצריך...

טוב נו, אני לא מחובבות המנותחות

ככה שמבחינתי טרי האצ'ר היא לא כזה שוס.

רעיגאני

New member
משהו דומה אצלנו

שירי במיטה, כבר מאוחר והיא מתקשה להירדם. ואז היא אומרת לי: "אמא, נכון שאבא יפה?" . לאחר מכן היא אומרת לי: "אמא, נכון שסיגלי יפה?" (סיגלי זו הגננת שלה). אחר כך אמרתי לה: "שירי, ואמא - יפה?". אז היא חשבה לרגע וענתה: "אמא חמודה." נעלבתי. אז בעלי אמר לי :"הרמת לה להנחתה...והיא הנחיתה!".

דיינו

New member
../images/Emo13.gif ומה תגידי על זה -

אני קוראת עיתון, הבן הקטן (עוד לא שנתיים) מטפס עלי, ומצביע על תמונה של...ציפי לבני: "אימא! אימא!" ואח"כ על תמונה של ביבי נתניהו: "א-בא"!

ילד חכם יש לך../images/Emo70.gif

הם אמא ואבא של מישהו, לא? הרי הוא לא אמר "אמא שלי" או "אבא שלי" נכון?

shani74

New member
חחח... נזכרתי במשהו קשור

לפני חודשיים היינו בביקור באזור בוסטון, ולנו במלון בקיימברידג'. בבוקר השלישי, כשישבנו במסעדה של המלון ואכלנו ארוחת בוקר, בעלי הפנה את תשומת לבי לאחד האורחים האחרים. ומי אתן חושבות שזה היה? מייק דלפינו! מסכן, בטח לא הבין למה אני לא ניגשת לדבר איתו, הרי אנחנו עובדים ביחד כל כך הרבה זמן...

למעלה