איזה סופ"ש נורא

../images/Emo7.gifאיזה סופ"ש נורא

אולי זו העייפות מכל השבוע שחלף..אולי זה העובדה שאין לי כ"כ כוח רצון..לא יודעת מה נסגר איתי.אוףףף כמעט שבועיים שהלך מצויין והנה סופ"ש מגיע ואני מרשה לעצמי.אז אכלתי שטויות.אתמול באירוע בצהריים אכלתי קצת יותר משתכננתי,אומנם לא נגעתי במתוקים אבל נשנתי יותר מדי..לא רק זה.בערב אצל ההורים בנוסף לארוחת הערב,אכלתי גם עוגיות. יופי..1.5 שירדו בטח שמחים לעלות חזרה עכשיו..איך אני מוצאת את הכוח? אוף..

מאיוש1982

New member
תראי...

לדעתי הדבר הכי חשוב בדיאטה ובתהליך הוא לסלוח לעצמך ולחזור לתלם אחרי שנפלת. אכלת קצת יותר מדי ? לא קרה שום דבר. מנסיון מאוד קל להגרר ל"שוברים את הכלים ולא משחקים" ואז לא רק שמפסיקים לרדת גם מתחילים לעלות בחזרה. אז כמו שאמרתי, היום את יכולה לפרגן לך איזה סלט טעים בערב ואולי להגביר קצת את הספורט ולהמשיך הלאה.

לילית462

New member
הי, לא להישבר בדיוק בשביל זה אנחנו כאן

אז אכלת קצת יותר מידי, אז מה. איך אומרים אצלנו - מחר יום חדש. שינוי באורח החיים זה לא משהו שעושים ביום אחד, גם אחרי שנה של תזונה יחסית שפויה, יש ימים שאני לא מצליחה, אז מה, בשביל זה נשבור את הכלים ? מוצאים את הכוחות, מנסים להיזכר למה אנחנו בתהליך הזה, מה היתרונות לעומת החסרונות שואבים כח, השראה ותמיכה מכל מי שרק אפשר.
אנחנו כאן, דברי על זה.

יעל י

New member
מצטרפת לקושי בסופשבוע זה...

אבל מתכוונת ממחר לפצות את עצמי. היה לי קשה ובכלל תקופה קשה עוברת עלי שלא קשורה לדיאטה וזה כמובן משפיע. חיבוק לעידו המייה. אני איתך. ממחר חוזרים לשגרה...

jesie12

New member
זה קורה, זה יקרה.....

העיקר לדעת לקום מחר בבוקר ולהמשיך לא מכירה אף אדם שמנסה לרדת במשקל ולא חווה ימי שבירה החוכמה היא לדעת ש"מחר יום חדש"
ובדיוק בשביל לחזק ולחבק אנחנו כאן תשתמשי בנו

למעלה