אחרי 3 שנים...

On My Own l

New member
../images/Emo7.gif אחרי 3 שנים...

מי היה מאמין שאני אראה לראשונה אחרי קצת יותר מ-3 שנים את הבנאדם שהיה הכי חשוב עבורי? זה קרה לי לפני כמה שעות, כשאספתי 2 חברים שלי מהבית ויצאנו לבלות. עצרתי ברמזור אדום ולידי נעמד בחור, והסתכלתי עליו לשבריר של שניה. בחור יפה...גברי, חתיך.הוא הסתכל עליי חזרה, ואז קלטתי שזה הוא...שזה החבר הכי טוב שלי מתקופת התיכון ,האהבה הראשונה שלי. וכמו מפגר...במקום לחייך אליו ולעשות לו שלום, סובבתי ישר את המבט כלפי הכביש כאילו ולא ראיתי אותו ,ואז כבר היה ירוק ונסענו. וכמובן אחרי זה הרגשתי רע...רע מאוד. כל הזמן הזה מאז סיום התיכון התפללתי לרגע הזה שייצא לי לראות אותו, אולי ברחוב ,אולי באיזה פאב, או אפילו בקניון. אנחנו גרים באותה עיר, אפילו באותה שכונה ומאז סיום התיכון לא יצא לי לראות אותו - והנה, אחרי יותר מ-3 שנים שלא ראיתי הגורל הפגיש בינינו ברמזור אדום, ואני כמו מטומטם התעלמתי ושיחקתי אותה לא רואה אותו...
פספוס כזה....

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif אם הוא מאוד חשוב לך

ואתם גרים באותה שכונה אז... אולי תסתובב קצת יותר בשכונה? חחח (אם היה כלב/ה זה היה תירוץ מצויין). אל תתייסר. אני מכיר את זה כי גם לי כבר קרה הרבה פעמים שרגעים חשובים התפספסו כי לא עשיתי את מה שרציתי לעשות... אולי באמת הגורל יפגיש ביניכם שוב ועד אז תחשוב בראש מה בדיוק היית רוצה להגיד כדי שתהיה מוכן וזה יתנהל כמו תסריט שנכתב, בתקווה... Kay sara sara whatever will be - will be the future's not ours to seee kay sar sara! what will be - will be!

On My Own l

New member
../images/Emo24.gif

אני בטוח שהגורל יפגיש בינינו שוב, מתישהו..אולי בעוד 3 שנים

למעלה