אוף !

PrInCeS LiAh

New member
במיוחד בשבילך!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואחד אחרון !
 

דוVשה

New member
תראי,

את אוהבת את הבחור [בלי שומקשר לאם תתחתנו, תגורו ביחד, תעשו מיליון ילדים וכו'], את אוהבת אותו? טוב לך איתו? הוא גורם לך להיות מאושרת? הוא נותן לך את מה שאת מחפשת? את מה שעושה לך טוב ומה שאת צריכה? [אני נמנעת מלשאול שאלות אחרות כי אמרת שאתם רק חודשיים ביחד, ולרוב, שאלות בעלי רובד יותר עמוק מגיעות בשלב יותר מאוחר של הקשר], אם התשובה על כל השאלות היא חיובית, תשבי עם אמא שלך, תפתחי את הכל, תסבירי לה מה הבחור גורם לך להרגיש, תבהירי לה שזה שהוא דרוזי לא מבטל את עצם היותו מישהו שגורם לך לדברים שאת בטוחה שהיא הייתה רוצה שתרגישי ותחווי. זה אכן מצב מאוד לא קל, אני לא יודעת אם יש משהו לעשות בנוגע לגזענות, אני מניחה [אם אני שמה את עצמי בנעליים שלך] שההורים שלי היו מקבלים את זה בדיוק כמו אמא שלך, והדבר היחידי שהייתי יכולה לעשות, מעבר להסבר מה הבחור נותן לי [לא מה הוא בשבילי, יש הבדל, לא 'אני אוהבת אותו והוא מדהים ומושלם', אלא יותר להדגיש מה הוא נותן/גורם/עושה/ לך, כמה טוב לך בגלל דברים שנוגעים לעשייה שלו] שמגיע ע"מ לנטרל את הדבר שהם מניחים שהוא מרכז הרוע בייקום - להלן: הבחור דרוזי - זה באמת לחשוב טוב טוב טוב ולהחליט - ע"ס ההכרות שלך את אופיה של אמך, אם תגידי שזה הבחור שאת רוצה להיות איתו וזה סופי, מה היא תעשה? מה היא באמת באמת תעשה, ולא באותו הרגע, לא שנייה אחרי שזה קורה, אלא לטווח היותר רחוק, אחרי שהכעס/אכזבה/פגיעה כבר שככו - מה את רוצה לעשות, האם שווה הבחור [במידה ואמא שלך תתרחק/תתנתק וכו'] או לאו. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה
.
 

PrInCeS LiAh

New member
דיברנו על דברים מעבר...

הוא דיי אוהב את היהדות , אני לא יכולה לבקש מבן אדם להתגייר אני לא הייתי ממירה את דתי בשום מחיר! בנוגע לאימא שלי , אני מכירה אותה ולכן אני יודעת ששקר כרגע זה הדבר הכי נכון לעשות.
 

דוVשה

New member
לא זכור לי שאמרתי שתבקשי ממנו

להתגייר. כפייה איננה דבר טוב, לרוב היא מחזקת בדיוק את התגובה שיוצרת אותה. ובנוגע לאמא שלך, את מכירה אותה, כמובן, הרבה יותר טוב ממני. אבל קחי בחשבון את הטווח הארוך, הרי במידה ותשארי עם הבחור, לא תוכלי להמשיך לשקר. ושקר, ככל שהוא מתגלה יותר מאוחר כך הנזקים שלו יותר גדולים והרבה יותר פוגעים. אני מניחה שאת אומרת שאת מכירה אותה, משמע, שהיא תתנהג בצורה לא נעימה [בלשון המעטה] במידה ותגלי לה עכשיו מה קורה. לא נראה לך שיתווספו אלף מונים של כעס/אכזבה/פגיעה וכו' אם, בסופו של דבר, תשמרי את השקר ותגלי לה אותו אחרי תקופת זמן שגדלה יותר ויותר?
 

PrInCeS LiAh

New member
כן כי כרגע...

אין לי למה לחרחר מריבות שזה יהיה מספיק רציני במידה וזה יהיה , אז אני חושבת שתהיה לי מוטיבציה באמת לפתור את הנעיין כרגע טוב לנו יחד אבל אין יותר מידי תוכניות לרחוק כמו כל זוג שיוצאים בסך הכל חודשיים.
 

EdisonGirl

New member
אכן אוף.../images/Emo201.gif

על פניו, נראה שזו באמת הדרך הכי טובה להתמודד עם זה כרגע. מצד שני, את צריכה לקחת בחשבון שקרוב לוודאי שזה יתגלה במוקדם או במאוחר, ואז- אמא שלך תפגע לא רק מהעובדה שיש לבת שלה חבר דרוזי, אלא גם מזה ששיקרת לה, ואולי מעוד כמה דברים שתצברי בדרך... אני בטוחה שאת מודעת לבעייתיות שבזה, ואני תומכת בך ומזדהה עם העמידה שלך על העקרונות והחופש שלך למרות שזה נוגד דעות של אנשים חשובים אחרים. העצות הקטנות והצנועות שאני יכולה לתת לך מהניסיון שלי הן: לתת רמזים בלי לספר שום דבר, כדי להרגיל אותה לרעיון בצורה בלתי מורגשת, שלא חושפת שום דבר, להיות מאוד עדינה ולחשוף מאוד באיטיות ובטאקט במידה וזה יתגלה, ובינתיים, לתרגל אסרטיביות- פשוט כי זה כלי לחיים, וזו הזדמנות פז לתרגל אותו.
 

PrInCeS LiAh

New member
תודה בובה.

אם אני אזרוק לה רמזים היא תבין, לא בא לי על זה . חוץ מזה יש לנו עוד לעשות טיול אופניים או פדלים או מה שזה לא יהיה בירקון ברביעיה לא חבל?
 
למעלה