אוף!

../images/Emo7.gif אוף!

מכירים את זה שחם מוות אתם בתקופה מלחיצה, וכל מה שאתם רוצים זה רק לתפוס תנומה טובה בצהריים כי בלילה השינה שלכם היא הכי מבאסת בעולם ואז אתם מודיעים לכולם שאתם מנתקים את הטלפון שלא יציקו כי זה מה שכולם נוהגים לעשות. ואז זה מגיע אתם סוף סוף שמים את הראש על הכרית ואז מתיישבת לכם יונה בחלון ומקרקרת , אתם קמים מעיפים אותה ואז השכן בבניין מולכם החליט שבא לו לדפוק צעקות על אישתו כי היא מטומטמת או משהו כזה ואז יוצא שאתם לא ישנים, חם לכם מגעיל לכם וזהו! הייתי חייבת לפרוק עצבים! שינה בשבילי היא קודש ולאחרונה אני מוצאת את השינה שלי מחוללת ע"י גורמים עוינים לא כיף...

אני גרה באשדוד...

זה ברגיל אצלי. אתמול הבת של השכנים חיללה בחליל והיא לא יודעת!!!! והיא כל כך חפרה לי בראש כי בדיוק פתרתי תרגילים בחשמל, והרגשתי את זה בקודקוד של הראש וואי איזה עצבים! רק באשדוד זה יכול לקרות. וואי גם היה לי שכן שהיה מצלצל לנו בצרורות בפעמון של הבית , יום שבת שהייתי כולי דופקת שינה 8 בבוקר הדפוק מצלצל , עד שתפסתי קריזה שברתי את הפעמון עם וגם שהוא קירטע השכן עדיין היה מצלצל , לפני כמה שבועות סיימתי עם העניין סופית וניתקתי אותו. והסיפורים האלה זה עוד כלום, אח אשדוד אשדוד.

חליל זה עוד כלום .. היו לי שכנים מעלי פעם שהבן למד פסנטר ותופים .. אבל הכייף שלו היה לנגן חמישה תווים נכון ואז להיתקע בשישי .. וככה ארבע חמש שעות ולמזלי בתופים הוא לא התאמן כשאני הייתי בבית בדר"כ ככהשזה לפחות לא הכי הפריע לי ... אבל בגלובלי אני מבין אותך .. אני גם טיפוס שהשינה זה דבר שקדוש לו ואישתי לא הכי צריכה את זה ואז נוצר מצב של שבת בבוקר .. אני נרדמי בשעה חמש או שש בבוקר והיא מתעוררת בשעה שמונה או תשע ומדליקה טלביזיה ואת המחשב ושמה רדיו שינגן ברקע כי כנראה שכל הרעש המזורגג הזה לא מספיק לה ואני עוד צריך לישון ככה ולא להתלונן כי אם אני מעיר לה אז היא אומרת לי "יופי אם כבר התעוררת אז בוא נלך לים" פיי כוסאומו לים בשבת בבוקר עם כל המדוזות והפישה של הילדים .. בעעעעע

סתם תחת

New member
תתנחמי....

מעלי גרים 4 ילדים קטנים ואבא עם קול מעצבן...! עכשיו, אני גרה בבניין ישן ששומעים הכללללל כל בוקר אבל כל בוקר, ב 7 הילדים כנראה מקבלים כדור מרץ מהאבא ומתחילים לרוץ בבית נון סטופ !!!! גוררים כסאות, מפילים דברים וככה זה נמשך כל עוד הם בבית! הם לא נחים לרגע וזה כללל כךךך מטריד הגרירות האלה של הכסאות מעץ הישנות יימח שמם !!!! ועד שהם יוצאים מהבית ויורדים למטה הם כבר מתגעגעים לאבא : "אאאאאאבבבבבבבאאאאאאאאאאאא...!!!!!!" (ואני גרה קומה ראשונה) תתנחמו כולכם ! אני עוברת דירה רק בגלל זה.

לחי7

New member
חחחח........

גם אני לא "אוהדת" ילדים.... למרות ש...אממממ....יש כאלה נחמדים אבל הם נדירים ביותר!!........

מאוד מאוד נדירים. ובמקרה הם בני דודים שלי.

אני יכולה להיות נחמדה עם אחרים..אבל זו צביעות לשמה..חח

b0redavid

New member
יצורים נמוכים, דביקים, מסריחים וצרחנים!../images/Emo178.gif

מזכירים מאוד אותי..

ילדים זה דרעק../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif ילדים זה טוב רק בן 14:00 ל 16:00 וגם זה אחרי שנותנים להם סמים כבדים בשביל להשתיק אותם (ושלא לדבר על לסגור אותם בחדר אטום לקול ולשכוח איפה המפתח ... ../images/Emo3.gif)

אצל ההורים שלי מעל גרים חבורה של פסיכים הם מקבלים אחת לכמה ימים חשק לסדר מחדש את כל הרהיטים בבית וזה בדרל כלל קורה אחרי שתיים או שלוש בבוקר ... והם לא שמעו על להרים .. הם יודעים רק לגרור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ויש להם רהיטים מעץ מלא ושולחן פינתל אוכל ששוקל כמו הצרות שלי ../images/Emo3.gif ויש להם בן אחד נשוי שבא בשישי או שבת עם הנכדים ומהרגע שהם נכנסים ועד שהם עזבים עושים רונדלים בבית עם הכפכפים\נעליים המרעישות שלהם והכלב אמסטף רץ אחריהם בהתלהבות עם השרשרת ברזל שלו שמסתרכת אחריו על הריצפה בקולניות ויש להם עוד בן אחד .. משוגע עם דיפלומה שיושב על הגג (הם קומה אחרונה+גג) ומפצח גרעינים וזורק את זה למרפסת שלנו או משקה את העציצים עם צינור כאילו הוא גר בדירת גן והכל נופל על המרפסת של ההורים שלי וכשצועקים עליו אז יש לו את היציאה הכי קרועה שיש "זה לא אני .. זה מהשכנים מעלינו" (להזכירכם כי הם הקומה האחרונה שיש ..) יש להם עוד בן אחד בערך בגילי שהמסכן לא יכול להיות חצי שניה בלי סיגריה בפה וכשהוא יוצא מהבית או חוזר הוא לא יכול להתאפק וחייב לעשן במעלית הקטנה .. הפיצפונת .. הדחוסה עד מאוד .. ששניים כמוני וזייהו אולי עוד איזה שחיפה אחת וגמרנו בקושי נכנסים לשם ואני צריך תמיד לנשום את הניקוטין שלו ... ב!ע!ע!

לחי7

New member
כל כך..אבל כל כךךךךךך

מבינה אותך........................... גם מעליי גרים זוג מבוגרים....עד פה הכל טוב ויפה.............. הבעיה צצה כשכ---ל הנכדים שלהם באים לביקור (שזה בערך כל יום..........) והזאטוטים המעצבנים האלה קופצים, משתוללים, זורקים חפצים על הרצפה (שהיא במקרה התקרה שלי) להנאתם.... ושומעים את הרעש הזה יותר מידי "טוב"......... רק בישראל................ אנשים לא מבינים שמתחתם גרים בני אדם עם........אוזניים? וסף עצבים נמוך ביותר???.............. נראה לי שהכי טוב זה לגור בקומה הכי עליונה....... אבל בעולם מושלם לכל אחד היה בית פרטי משלו ונגמר הסיפור של רציחות מיותרות

למעלה