אוף זה עצוב

אולי...

אולי יהיה שידור חוזר.. ותראי הכול עוד פעם מהתחלה ואני את ה-60 פרקים הראשונים שפספסתי...
ושבאמת, שישדרו את מיכאלה 1 בזמן שהם מצלמים מיכאלה 2 ואז שישדרו מיכאלה 2 בזמן שהם מצלמים מיכאלה 3...

sharon שרון

New member
יש תקווה כנסו כ-ו-ל-םםםםםםםםםםםםם

יש מצב שההפקה קוראת את ההודעות שלכם עכשיו!!!!! אם כן אז הפקה- בבקשה בבקשה שמיכאלה 2 תגיע מהר בבקשה בקשהההההההההההההההההה

0shir0

New member
אנחנו כבר רגילים../images/Emo10.gif

זה עצוב וקשה....אין ספק אבל אנחנו לצערנו כבר רגילים לתקופה הזאת... עברנו את זה עם לגעת באושר, ואלחיי האהבה, ומשחק החיים ועכשיו מיכאלה... כל שנה זה ניהייה יותר ויותר קשה... כי הטלנובלות הולכות ומשתבחות... זה באמת קשה.....קשה מאוד...שאחרי אהבה מעבר לפינה לא יהיה לאן להעביר... אין מה לעשות- רק לחכות לשידורים חוזרים ולטלנובלה הבאה... ולקוות שנראה את השחקנים בעוד סדרות/סרטים/תוכניות... הפורום ישמש כקבוצת תמיכה וביחד ננסה להקל אחד על השני

sharon שרון

New member
וגם.........

אסתי המכוערת נגמררררררר!!!!!!!!!!!!!!1 *בוכה* בעעעעע :'(
אווווווווווף........... לאאאאאאאאאאאא כשאת מחייכת מסתלק ענן וזורחת שמשששששששששששששששששששששששש

נכון, אבל...

ראיתי הרבה תוכניות שנגמרו-אבל אף אחד לא אהבתי כמו מיכאלה!!!
מיכאלה השולטת!!
היא הכי ממכרת!!
וכשהיא תגמר, אם לא יהיה שידור חוזר...
אז אני...
כי גם פיספסתי 60 פרקים וגם אין אותם שוב?!
מישהו יודע איפה אפשר לשלוח מכתב ל"הוט3", כי אני מחפשת...אם מישהו יודע...כשאני אמצא אני אגיד...

מה ראית מפרק 60?אני מפרק 1.....

ולא פיספסתי אף פרק! ואני ב-26 עושה קיאקים 4 ימים ואני יפסיד מיכאלה(את הפרק של יום חמישי) אז הייתי ממש מבואסת אז ההורים שלי סידרו לי שם כבלים חחחח:)

יו...תודה../images/Emo47.gif

אפרתוש
נ.ב.:שלחתי שאלה להוט 3 אם מיכאלה תשודר עוד פעם, נראה מה הם יגידו...
... ואולי אם הם ידעו שעוד אנשים רוצים אז הם יסכימו. אז כל מי שרוצה שיסמן "
"

../images/Emo7.gif מה אני לבדדדדדדדדדדדדדד

טוב אני ידבר אל עצמי טל:היי מה קורה? טל:סבבהההההה יאאאא שבוע הבא נתןןןןןןן טל:כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני מתההההה חחחחח עזבו עזבווווווווווווו תענו לי כברררררררררררר אני מתשגעתתתתתתת יאללה קומוווווו לא יפהההההההההההההה ולא כיף להיות לבדדד גרררררררר

למעלה