אוף זה עצוב

../images/Emo7.gifאוף זה עצוב

מה אני יעשה בלי לראות את אפרתוש כל יום על המסך איזה באסה שזה נגמר כל כך מהר!!! אני לא יראה יותר את דורין מיה גיא... אוף שיעשו מיכאלה 2

כל סוף זאת התחלה חדשה../images/Emo175.gif

מה אני מנסה לעשות?! אני עוד מעט בוכה פה
מיכאלנ ניגממממר
ללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאההההההה לללללאאאאאאא

עלק פאקינג סידרה טלוויזיה!!!!גררררר

עלק!!!!! יאאלה לכי,לכי לישון! "מיכאלה" זה יותר מסדרההההההההההההההה!
חוץ מי זה אני לא יודעת מה אני יעשה אם אני לא יראה את אפרתוש המושלמת
ואת נתן אהובי ואת נירו על המסך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אם את לא אוהבת ת'סידרה תתחפפי! מה את עושה כאן בכלל אם את לא אוהבת ת'סידרה גררררררר עצבנת אותי!

קרן54321

New member
בכל סוף תמיד יש התחלה חדשה....

נכון, קשה להאמין, שטלנובלה שליוותה אותנו כחצי שנה, עוד 10 פרקים תמה. סדרה שרואים כל יום, נקשרים לדמויות, לשחקנים ולעלילה, ייגמרו. לא עוד הרשעות של מיכאלה, החמקמקות של רענן, התמימות של גיא והפשטות של אסי. כל זה הולך להגמר. אבל כשכל זה ייגמר, יתחיל משהו חדש, אולי טוב יותר (אולי...) אז מה שיש לי להגיד עוד זה שאל תתעצבו חברייה! תמיד יהיה את הפורום הזה (אני מקווה)!! מקווה שהיה לכם כוח לקרוא

יאווווו מה אני יעשההההה

בלי הסידרה המושלמת הזאת ראבקקקקקקקקקקקקקקקק אני שוב אסתכל על הקירות ב8 וחמישה ואחכה לטלנובלה הבאה

דיייייייייייייייייייייייייייייייייי

מספיק לחשוב על זה שזה עוד מעט נגמר............ זה ממש קשה לחשוב על זה.............................................................. לא יכולה להתגבר על זה..............
עוד זה לא מספיק....

charmedl

New member
מסכימה איתך!!!!!!!!!

כשניגמר משחק החיים ישבתי כול יום מקווה למצוא משהו נורמלי לראות ב-20:00 אבל לא מצאתי!!!!!!!רק העליתי עם עצמי זכרונות על התקופה שריקי פוצצה את קובי מכות,אבל אז הגיע התקווה. טלנובלה חדשה הגיע לעולם.... הייתי מאושרת יותר ממאושרת הגאולה הגיע. אני לא מאמינה שעכשיו אני צריכה לחזור לתקופה הנוראית הזאת. לאאאאאאאאאאא

שום התחלה!כשיגמר מיכאלה אני ימות!

איזה התחלה??????????? אני לא יראה כל יום את אפרת המושלמת,טלי שרון,נתן רבית המדהים ואת נירו!!!!!!!!מה אני יעשה????????

עלק משו טוב יותר!איך יכול להיות...

משו יותר טוב ממיכאלה?????? אני ימות כשמיכאלה תיגמר! לא לראות כל יום את אפרת המושלמת,נתן רביץ,נירו וטלי שרון שיוווווווו מה אני יעשה?????????????!

את מטפלת בעצמך?

כי כדאי לך... דבר ראשון.. מי את בכלל שתגידי לי ליהיות איפה?? דבר שני: אפרת לא מושלמת.. אני יודעת שקשה לך להאמין.. אבל היא לא מושלמת... מ-י-כ-א-ל-ה ה-י-א ר-ק פ--א--ק--י--נ--ג ס-ד-ר-ת ט-ל-ו-י-ז-י-ה!! תגידי לי.. בת כמה את?? (ד"א.. אני רואה מיכאלה.. והיא סדרה נחמדת)

אפרת לא מושלמת...

זה עובדה... זו לא דיעה... והסדרה.. בסדר... חמודה... משעממת לפעמים.. אבל היא מעבירה את הזמן נחמד..

למעלה