אוףף..

נעה 25

New member
../images/Emo7.gif אוףף..

נמאס לי.. דיי. אני חושבת שהיא (המכשפה..) בדרך... יש לי דימומון קטן חום (סליחה על התיאור) מאוד חלש אבל יש... ויש לי גם כאבי גב תחתון.(יום 24) קשה לי.. הדמעות חונקות את גרוני. פעם ראשונה שבאמת אני בוכה.. עד עכשיו לא נשברתי.. אבל זהו... אני חושבת שאני על סף ייאוש. אני חושבת שאם בחודש הבא אני לא בהריון.. אני מרימה ידיים. כל כך רציתי... כל כך.. ב- 28.5 אנחנו נשואים שנה - רציתי את המתנה הנפלאה ביותר לחגיגית השנה הראשונה. כנראה שזה לא יקרה
מקווה להתעודד מהר... למרות שקשה לי - נושמת עמוק ומנסה להרים את הראש קדימה... למרות שיש דמעות שבורחות לי..

meme1975

New member
נועה'לה אל תתעצבי ../images/Emo10.gif

קודם של את לא כ"כ בטוחה לגבי המחזור ויש עוד תקווההההה ולו הקטנה!!!!!!! חוץ מזה שיש עוד הרבה מתנות ליום הנישואין המתקרב, אני בטוחה
ובסה"כ נשמע שאתם צעירים (אם אני מתייחסת ל"נועה 25" ולעובדה כי זהו יום נישואיכן הראשון).... אין ספק שזה כואב וקשה (יודעת זאת מנסיוני האישי) אבל תתעודדי, אני בטוחה שיבוא היום בו "תיפטרי" ל - 9 חודשים (לפחות) מ"המכשפה" שכולנו שונאות
. אז תתחזקי, קחי
ואפילו עוד אחד
ותדעי שהיום המיוחל מתקרב יותר מהר מהמתוכנן

נעה 25

New member
תודה על העידוד..

אבל, ממש קשה לי הפעם. הפעם אני נשברתי. האינטואציה שלי מאוד חזקה בדר"כ ואני חושבת שהמכשפה הפעם לא מוותרת. ו... אני מסכימה - לא מרימה ידיים. נראה לי שהיום אטביע את ייגוני...

רגע כמה זמן את מנסה?

אני רק בחודש הראשון (של הנסיונות)וכבר חושבת על זה כל הזמן

זוג חדש

New member
נעה, נעה, נעה....

למה ככה להגיד? רק לא להרים ידיים! אני לא מרשה לך!!! אני מציעה לך להיכנס לפורום פוריות, ולראות שגם אחרי שנים לא מרימים ידיים. אולי כדאי לך באמת ללכת לרופא ולבקש בדיקות. אבל הכי חשוב - להיות אופטימית, במיוחד כשזה עוד לא בטוח בכלל!

זוג חדש

New member
וגם אני חוגג יום נישואין

ב- 29 לחודש, וגם אני מאחלת ומקווה בכל ליבי שזאת תהיה המתנה ליום הנישואין (אני אמורה או לקבל או שלא, בדיוק ביום זה......),אבל אני משאירה לעצמי את כל האופציות פתוחות ולא מפתחת יותר מידי ציפיות.

קובולט

New member
../images/Emo24.gif לעידוד

חמודה לא להרים ידיים, יש לנו המון זמן חה,חה,חה בהתחשב בעובדה שאני הייתי צריכה ללדת בעוד פחות מחודש שלושה ימים אחרי היום הולדת שלי... ואני עדיין רואה את האור למרות הבלאגן האחרון,ניסית בדיקות ביוץ ביתיות? אני באמת לא מזלזלת בגרפים וכו'אבל אולי שווה לנסות גם את העינין הזה אם יש שינויי טמפ' יש גם שינוי ברמת ההורמון ואפשר לאתר אותו בבדיקת ביוץ ביתית , שווה ניסיון וחוץ מזה מחזיקה אצבעות שזה לא זה.... ושנשמע בשורות טובות

btal

New member
אתמול הייתי בדיוק כמוך ../images/Emo4.gif

נעה מתוקה גם אני בדיוק כמוך אחרי איחור של 5 ימים היא הגיעה וגם אני כבר לא מסוגלת לראות אותה אבל... תזכרי תמיד שיש עוד חודש ועוד חודש ותהיה בגישה שזה יגיע בזמן הנכון ובמקום הנכון .. . תנגבי את הדמעות ותתעודדי , כנסי לחודש יוני עם כוחות מחודשים ועם מוטיבציה ענקית ותראי שבסופו של דבר זה יגיע שיהיה בהצלחה ומחזיקה לכולנו אצבעות נ.ב- גם אני תכננתי הפתעה לבעלול המתוק שלי- אז מקווים להפתעה בחודש הבא והמון מזל טובים ליום הנישואים- עוד הרבה שנים מאושרות עם הרבה זאטוטים קטנים מסביב

נעה 25

New member
טוב עכשיו זה רישמי... ../images/Emo4.gif

המכשפה בדרך... עוד מעט ותגיע בגדול. היא מראה את סימניה ואומרת לי "חה-חה, לא תצליחי להיפטר ממני כל כך מהר". אבל! אני יראה לה מזה בחודש הבא.. חכי חכי - אחסל אותך ל 9 חודשים!!

למעלה