אוףףףף

../images/Emo7.gif אוףףףף

בחיים לא שיגעו אותי כמו היום.. לא צריך לקרוא להם משרד החינוך,אלא משרד החיתוך.. איך הם יודעים לשגע בן אדם.. בסוף אחרי שהם חירפנו אותי ,קיבלתי את הציון.. נכשלתי,אלא מה..

eshkolit32

New member
מור מתוקה על מה מדובר?

אני מצטערת לשמוע שנכשלת. את יכולה לספר לנו במה מדובר? (אני מבינה שאת במצב רוח רע אבל "משרד החיתוך" זאת יציאה מוצלחת ומשעשעת. אהבתי...)

eshkolit32

New member
גם אני נכשלתי ואני אזרחית טובה../images/Emo8.gif

השאלה היא אם את הולכת לעשות את זה שוב או לא? מותר שיהיה ציון אחד נכשל בבגרויות, נכון? ככה בכל אופן זה היה בזמני. אל תשכחי שאת הבגרויות תמיד אפשר לשפר, אני אשמח אם תסבירי לי איפה בדיוק את עומדת, אם את מתכוונת לשפר או לא. יהיה בסדר! המוני אנשים נכשלים בבגרויות ואח"כ מאד מצליחים בהמשך. כל החיים עוד לפנייך, מור, יהיו לך עוד המון הזדמנויות להשתפר ולעשות דברים בצורה מוצלחת. אני מבטיחה לך. בעוד הרבה שנים, במבט לאחור תביני שלא קרה שום אסון וזאת בסך הכל עוד תחנה אחת בדרך הארוכה שלפנייך.

צודקת,אבל זה פשוט מבאס...

שמשקיעים ובסוף נכשלים,במיוחד כי אני באקסטרני .. את יודעת שהייתי היחידה בכתה ,מורה אחת שמרה רק עליי..חח ..היה מוזר.. בגלל זה זה גם יותר הלחיץ אותי..זה לא פייר ששמו אותי לבד.. שיצאתי משם ידעתי שאני אכשל.. לא נראה לי שאני אשפר המקצוע הזה יצא מכל החורים.. טוב ואחרי שסיימתי לדבר הרבה... לילה טוב
נ.ב. אזרחות זה מקצוע טיפשי ומיותר...נו מילא..

eshkolit32

New member
אם את עוד ערה -

נכון, זה מבאס להשקיע ולא לראות תוצאות. זה לגמרי ברור. תקופת הבגרויות היא די מעצבנת, אבל את יודעת מה? בסוף היא נגמרת ואת חופשיה מהלימודים, ובהמשך תוכלי לבחור ללמוד דברים שיותר מדברים אלייך. זה השלב הכייפי של הלימודים, ואני מאד ממליצה על זה. שיהיה לך לילה טוב, אל תתעצבי יותר מדי...

תודה

ביינתים לא ישנה.. לא עצובה,סתם הייתי קצת בבאסה ורציתי לשתף.. צריך ללמוד גם להנות מדברים לא הכי כייפים כי אם כל הזמן מחכים לתקופה שאחרי הזמן חולף לו..

eshkolit32

New member
אני פשוט חושבת שאפשר לחפש

דברים שאוהבים לעשות ולזרום איתם ולמלא את החיים בדברים כאלה כמה שרק אפשר. נכון, אפשר לנסות להנות מדברים שלא אמורים להיות מי-יודע-מה. אני לא אומרת שצריך לחיות במחשבה על העתיד כל הזמן. (בדיוק בגלל זה חשבתי שאולי תרצי לשפר את הציון ולהנות בסופו של דבר מהתוצאה של משהו שלא אהבת אבל וואלה השקעת והיה כדאי....) אולי תספרי ממה בעצם את נהנית בתקופה הזאת?

לפעמים

אני עושה קצת יצירה,או קונה לעצמי דברים..מפנקת את עצמי בכל מיני דברים, ובכלל אני משתדלת לא להכביד על עצמי... קצת קשה לי להנות בתקופה הזאת,אבל משתדלת לחשוב חיובי..

למעלה