אוףףףףף

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo7.gif אוףףףףף../images/Emo7.gif

אוףףףףף

שבועיים הייתי במקום הגבוה בעולם הייתי בטוחה שאני בהריון כמו אחותי, שכנתי, כמו כולם! החג היה נפלא, נהדר כולו תקוה, יאוש נעדר אך אתמול צנחתי לתהומות המכשפה הגיעה בלי הודעות מוקדמות אוף !! נמאסססססס לי די! תגידו אם לא עכשיו אז מתי???

עמית@

New member
../images/Emo10.gif

אוףףףףף

שבועיים הייתי במקום הגבוה בעולם הייתי בטוחה שאני בהריון כמו אחותי, שכנתי, כמו כולם! החג היה נפלא, נהדר כולו תקוה, יאוש נעדר אך אתמול צנחתי לתהומות המכשפה הגיעה בלי הודעות מוקדמות אוף !! נמאסססססס לי די! תגידו אם לא עכשיו אז מתי???

מצטערת לקרוא ../images/Emo10.gif

אוףףףףף

מצטערת לקרוא

כנראה שההרגשות שלנו לא תמיד נכונות

אוףףףףף

גם אני באותה סירה גם לי היתה הרגשה טובה גם אני נהנתי בחג והיה נפלא וגם לצערי אני גם צנחתי היום לתהום מתוקה שלי אני יודעת שזה נשמע תמיד אותו דבר אבל אנחנו חזקות וחייבות להתקדם קדימה לעבר המטרה החשובה הזאת שלנו אז שיהיה בהצלחה בפעם הבאה מחזיקה לך אצבעות

אםל2

New member
מצטערת איתכן (ומצטרפת אליכן../images/Emo10.gif)

גם אני באותה סירה גם לי היתה הרגשה טובה גם אני נהנתי בחג והיה נפלא וגם לצערי אני גם צנחתי היום לתהום מתוקה שלי אני יודעת שזה נשמע תמיד אותו דבר אבל אנחנו חזקות וחייבות להתקדם קדימה לעבר המטרה החשובה הזאת שלנו אז שיהיה בהצלחה בפעם הבאה מחזיקה לך אצבעות
מצטערת איתכן (ומצטרפת אליכן
)
גם אני קבלתי שלילי היום
עצובה, כן, אבל גם מאוד מתוסכלת. הנתונים כלכך יפים והשליליים ממשיכים לטפוח (בעצם לסטור!) על פני. הייתי אופטימית בשבוע הראשון, אבל כשלא הופיע כל סימן להריון (הייתי בהריון פעמיים והסימנים אצלי מובהקים) הבנתי שגם הפעם לא. מקוה איתכן שבפעם הבאה...

רידל4

New member
רבנית בטא דה לה בטא ../images/Emo3.gif

)
גם אני קבלתי שלילי היום
עצובה, כן, אבל גם מאוד מתוסכלת. הנתונים כלכך יפים והשליליים ממשיכים לטפוח (בעצם לסטור!) על פני. הייתי אופטימית בשבוע הראשון, אבל כשלא הופיע כל סימן להריון (הייתי בהריון פעמיים והסימנים אצלי מובהקים) הבנתי שגם הפעם לא. מקוה איתכן שבפעם הבאה...
רבנית בטא דה לה בטא

רוצה להזכיר לכן שזה עוד לא נגמר עד שהאשה השמנה שרה... (באנגלית זה נשמע יותר טוב). לעשות בטא, לא להסתמך על דימומים!!! אני מזכירה לכן ששבוע דימום + כאבי מחזור התבררו אצלי כהשרשה. קורה!!! לכן, לא להחליט שזה לא - עד לבטא. בהצלחה

אםל2

New member
אצלי, לפחות, זה רשמי

רבנית בטא דה לה בטא

רוצה להזכיר לכן שזה עוד לא נגמר עד שהאשה השמנה שרה... (באנגלית זה נשמע יותר טוב). לעשות בטא, לא להסתמך על דימומים!!! אני מזכירה לכן ששבוע דימום + כאבי מחזור התבררו אצלי כהשרשה. קורה!!! לכן, לא להחליט שזה לא - עד לבטא. בהצלחה
אצלי, לפחות, זה רשמי
עשיתי בטא הבוקר. המכשפה, לעומת זאת, עדיין לא באופק.

אמאלה2

New member
תמי, עכשיו אני רק רואה ../images/Emo10.gif

חזרתי מהחופש ומצטערת לראות שגם
את (כמוני) עם שלילי על המוקפאים. ממשיכים הלאה..... תמי
תמי, עכשיו אני רק רואה

והבוקר דווקא חשבתי עליך... מצטערת נורא לשמוע אבל אנחנו כבר יודעיות שיהיה בסדר, נכון?

תודה יקרות שלי, אני בסדר למרות

חזרתי מהחופש ומצטערת לראות שגם
את (כמוני) עם שלילי על המוקפאים. ממשיכים הלאה..... תמי
השלילי. ממשיכים הלאה, עם חיוך. היתה חופשה חלומית, 10 ימים עם הבעל והילדות, והיה פשוט נפלא. זה נותן המון המון כוח. אז מצטערת להיות השלילי הרביעי בשרשור הזה ומאחלת לכולנו שרשור אחר שבו אהיה הרביעית לבטא חיובית
תמי

אמאלה2

New member
א-מן!

השלילי. ממשיכים הלאה, עם חיוך. היתה חופשה חלומית, 10 ימים עם הבעל והילדות, והיה פשוט נפלא. זה נותן המון המון כוח. אז מצטערת להיות השלילי הרביעי בשרשור הזה ומאחלת לכולנו שרשור אחר שבו אהיה הרביעית לבטא חיובית
תמי
א-מן!
גם לי היה כיף אמיתי בחופשת הפסח עם המישפוחה. הילדות היו פשוט מקסימות והימים האלו נתנו לי המון כוח להמשיך. צדק הרופא שאמר לי שפסק זמן יכול רק להועיל.

ריקי בש

New member
מעניין אם יש טעם שאעשה בדיקה..

רבנית בטא דה לה בטא

מעניין אם יש טעם שאעשה בדיקה..
כי המכשפה הגיעה אחרי כמעט 3 חודשים מהדימום האחרון (שהיה אחרי טיפול שלא הצליח) ובקושי מורגשת- כבר כמה ימים ודימום מינימלי ממש רגוע. מאוד מוזר לי אבל מה הסיכויים בכלל שאקלט טבעי כך סתם?.... מנסה להיות אופטימית. יום טוב לכולן!!!

MIF2002

New member
כמה עצוב !!

)
גם אני קבלתי שלילי היום
כמה עצוב !!
גם אנחנו מקוות איתך ומחזיקות אצבעות לפעם הבאה !!!

anguly

New member
שולחת חיבוק גדול ומנחם ותקווה שפעם

)
גם אני קבלתי שלילי היום
שולחת חיבוק גדול ומנחם ותקווה שפעם
הבאה זה יצליח.

אמאלה2

New member
../images/Emo10.gif

אוףףףףף

מתי? לא יודעת בדיוק אבל בטוח שיגיע. חייב להצליח. לכולנו.

העין ה 3

New member
תסתכלי על חצי הכוס המלאה

אוףףףףף

תסתכלי על חצי הכוס המלאה
לפחות היא הגיעה אחרי החג. אלי היא הגיעה בערב ליל הסדר. כששיחררתי אותה אתמול, הייתי צריכה לדעת שהיא עלולה להגיע אלייך... אוףףףףףףףף
. ולשאלתך מתי? בטיפול הבא, ברור, לא?

מצב
הנושא נעול.
למעלה