אווווף

../images/Emo7.gif אווווף

יהיה לי תיומולדת הכי עצובה בעולם! כל החברים שלי החליטו שהם לא באים החברים הכי טובים...
כן, איזה מין חברים. למה על אורצ'י כולם כועסים ?!?!? למה ליומולדת של אורצ'י לא מגיעים??... למה שאורצ'י תחגוג לבד?
החברים של אורצ'י.. שיעשו ביד !!
סליחה שהוצאתי הכל פה לא מצאתי מקום יותר טוב

יווו איזה מניאקים..

נראה לי שבם עובדים עלייך.. ואז יעשו לך *+*+* מסיבת הפתעההההה*+*+*

מ../images/Emo49.gif

וגם לי ניראה מה שליאור אמרה..פשוט..לא ניראה לי הגיוני.. ו...קואק.. ליאור..איתך אני עדיין צריחה להיתחשבן...[-} ו..זהו..
ראמבאק משעמם בחיים... "אני מיותר כל יום אותו דבר אין לי שום כיוון"

אהההההה

שום הפתעה תראו בעצמכם שלא תראו שיחה של חברה שלי עם 2 ידידים שלי <TooTi[Mahar-yomuledet]> ¢µ†e GirL sa¥s«» אור <TooTi[Mahar-yomuledet]> ¢µ†e GirL sa¥s«» אתה <TooTi[Mahar-yomuledet]> ¢µ†e GirL sa¥s«» מגעיל <TooTi[Mahar-yomuledet]> ¢µ†e GirL sa¥s«» טוב? <Dj-SeX-^JuVeNtUs^-{G^al^}> כי הוא אומר שהוא לא מכיר שם אף אחד <Dj-SeX-^JuVeNtUs^-{G^al^}> ואני מאיר <Dj-SeX-^JuVeNtUs^-{G^al^}> רבתי עם אבא שלי <TooTi[Mahar-yomuledet]> ¢µ†e GirL sa¥s«» שימשי שונאת את היומולדת שלה <TooTi[Mahar-yomuledet]> ¢µ†e GirL sa¥s«» בגלל זה [זה במירק]

אני יודעת ../images/Emo4.gif

אבל באייסי...משום מה.. את אומרת לי שאת לא מכירה ליאור...!
גררר

אאאאאאאאררררררררר../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif

אני טיפשההההה...
ניזכרתיייייייי פאק... זאת את!!!!!... ראמבאק חשבתי... יש עוד רוני אחד.. אממ.. יאוצ' שניכנסת חשבתי שהיתכוונת עליהה.... שיטטט.. ראמבאק..טוב פעם באה אני יזכור שאת זאת את..

למעלה