סיר חע

New member
../images/Emo3.gif

איפה כל ההתפלספויות, איפה.
~ולהכוונה... מה אתם חושבים על זה? למה זה? או סתם כל מה שבא לכם להוסיף.

מאוד מענין

אישה מאוד מענינת . חבל רק שגם אצלנו יש קיצוניים לא מעטים שרוצים לשלוט בדם ובאש . אני לא שמאלני , מרכז נוטה ימין ובכל זאת אני מכבד את זכויות האדם ובכלל את הכבוד לכל אדם . גם למוסלמי .אני לא אכנס לדעות פוליטיות מרובות אבל חבל שגם אצלינו יש קיצוניים כאלה שרוצים הכל , בדיוק כמו הערבים הקיצוניים , נראים כמותם ונוהגים כמותם . (ולאחרונה זה רק הוכיח את עצמו עם "בית המריבה")

סיר חע

New member
../images/Emo204.gif

היא אמרה דברים נכונים מאוד. היא אישה חזקה ואמיצה, אם יש לך את האומץ לבוא ולהגיד לעם שלה בפרצוף מה היא חושבת עליו. אני שמחה שראיתי את זה, ושאני יודעת שיש אנשים שחושבים ככה. אני מקווה שהיא תצליח לשכנע בדברים שלה כמה שיותר אנשים. חבל לי שהעם שלה בז לאנשים כמותה ("כלומר, את כופרת? ..אם את כופרת חיללת את האיסלאם ואת הקוראן..."). אני לא מבינה גדולה בתורת האיסלאם, במצוות או בחוקים שלה. אני יודעת רק שהיא מבוססת על דברים לא מוסריים, או לפחות אלו הם שבאים בעיקר לידי ביטוי. עצוב לי שזה ככה. אני שמחה שהיא רואה אחרת, ומקווה שתאיר גם את עיניהם של אחרים, כי לה יש את הכוח. כי היא שם, וכי היא חלק מהם.

'אתה יכול להאמין באבנים מצידי,

כל עוד לא תזרוק אותן עליי'. בהחלט נכנס לרשימת הציטוטים-שכדאי-לזכור שלי

yaakii

New member
יפה ואמיתי.

מה שלא הבנתי זה למה הכניסו את השמבצת השלישית לפני הסוף. אפשר לטעות ולחשוב שהיהודים פגעו כשהייתה רגיעה.

אני חושב שהכוונה הייתה שהאגרוף היה צריך לבוא

מיד אחרי הpoke, בלי התמונה של 'רגיעה' באמצע. לא נראה לי שזה היה במכוון.

yaakii

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif זו הייתה כוונתי.

סביר שזה לא היה במכוון, אך זה עלול לשנות את כל הפואנטה ולהחשב כביקורת. סתם מעיר.

למעלה