../images/Emo69.gif../images/Emo58.gif

אמא של וולדימורט כישפה את אביו, טום רידל, להתאהב בה. בין אם זה היה שיקוי אהבה או לחש אימפריוס [כותבים את זה ככה?
] ובכל אופן, מותר להשתמש בשיקוי אהבה על מוגל ובכלליות על מישהו? כלומר, על הקללות שאין עליהן מחילה אני מבינה שזה מנוגד לחוק אבל שיקוי אהבה? הרי גם הוא בצורה מסויימת גורם לך לפעול שלא כמו שאתה רוצה. ולפי זה, אם היא השתמשה בקללת אימפריוס היא הייתה צריכה להישפט על זה, ואם זה שיקוי אהבה גם צריך לעשות משהו לא? איך משרד הקסמים לא עלה על זה? (עמוק..
) נ.ב סליחה אם הנושא עלה כבר ושות'

the ror

New member
../images/Emo58.gifהם חיו באיזור מבודד מאוד

ונתקו את עצמם כמעט לגמרי מאנשים אחרים ככה שלא נראה לי שעקבו בכלל אחרי מה שקורה שם... ובאותו רעיון איך משרד הקסמים אם הוא יכול לזהות קסמים ואיפה הם התרחשו ולדעת אפילו איזה קסם התרחש(דוגמא בתחילת הספר השני), למה הם לא יכולים לאתר מקרים שבהם נעשו קסמים שאין עליהם מחילה כמו כשלכדו את מודי בתחילת הספר הרביעי או בסוף הספר הרביעי במבוך כשמודי כישף את קרום וכשקרום נאלץ לכשף את פלר, ועוד...

נכון... ../images/Emo58.gif

ובכל זאת, כשהבן כישף את טום רידל משרד הקסמים בא לטפל בזה.

the ror

New member
../images/Emo58.gif

זה כנראה כי הוא השתמש בלחש שאותו הם יכולים לאתר וזו עוד סיבה למה כנראה היא השתמשה בשיקוי אהבה ולא בקללת אימפריו. אני לא חושב שהם יכולים לאתר שימוש בשיקוי...ולכן הם לא ידעו על זה...

נו באמת ../images/Emo58.gif

הוא היה מאוהב בסיסיליה שהייתה מוגלגית וכשהם עברו ליד הבית בזיכרון הוא סיפר עד כמה המשפחה הזאת מזורה והבן מטורף וקרא לסיסיליה אהובתי ואז ה.. המ.. איכשלא קוראים לבן החל לרדת עליה שהוא בכלל לא אהוב אותו. ודמבלדור והארי מדברים על איך היא גרמה לו לעזוב את סיסיליה ולהיות איתה.

למעלה