סכ"מש

החווה זה דבר מפגר וממכר ../images/Emo3.gif

בגדול צריך לשתול דברים לקצור אותם, לחלוב חיות או משו, לגדל עצים חחח ולהרוויח כסף, לעלות רמות וכאלה. וניו מון...כן... דיי חופר יש לי אותו בעברית ואנגלית, אבל אני קוראת אותו בעברית ובשיעורי אנגלית אני עושה כאילו אני קוראת
למי יש כוח לקרוא באנגלית,אז אני קוראת בעברית בזמני הפנוי ואז אני אוכל לעשות בוק ריפורט בקלות על הספר

hadarinke

New member
החווה הזאת ../images/Emo46.gif

כל היום הפרופיל שלי מלא ב"הו לא! מישהו מצא כבשה שחורה ובודדה!"

Crazy Lala

New member
ודווקא לי אין משהו שנון לכותרת

משהו טוב שקרה לך השבוע: יומולדתתתתתתת
היה אש פשוט משהו רע שקרה לך השבוע: לא זוכרת, לא צריך :) אכזבת השבוע: ^ שיר שלא הפסקת לשמוע: my lips like sugar- flo rida
וגם אפטר בסדינים והוטל רום סרוויס בקטנה כזה.. התחדשות השבוע: חולצה מתנה ליומולדת, בושם בריח וניל
ליומולדת, עגילים+שרשרת ליומולדת תוכנית השבוע: וואלה לא זוכרת
סרט השבוע: לא יודעת ספר השבוע: ספר שלא קראתי נחשב?
החלפתי ספר לבוקריפורט שלושה פעמים חח לספרנית נמאס לראות אותי כבר מה אני אעשה שכל הספרים שם איכסה מאכל השבוע: שניצל יציאת השבוע: בית קפה ביומולדת ואיזו ליצנית של המשביר (היתה להם חגיגת מבצעים) שרה לי מול כל הקניון, וכל הקניון הצטרף
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיפטר מהמבחן במת' אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חח השם לא יגיד לכם כלום אדם שעשה לך את השבוע: הליצנית של המשביר
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:לכימאים שבינינו: המורה לשני בנים: מזה הנגיעות האלה?? הילד : הוא מחזר אחריי! חחחחחח תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: יעד סופי 4!! נראה אם אני באמת אלך ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: גרמתם לי להיזכר ביומולדת אז שכחתי את כל שאר הג'יפה של השבוע

MR Lordi

New member
עונה! ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יודע... משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודע... אכזבת השבוע: כנ"ל
שיר שלא הפסקת לשמוע: Revenga של System of a Down התחדשות השבוע: World of Warcraft: Wrath of the Lich King
תוכנית השבוע: הישרדות ושבוע סוף סרט השבוע: G.I. Joe. (פעם שנייה שראיתי אותו בקולנוע
) ספר השבוע: - מאכל השבוע: לא יודע... יציאת השבוע: קולנוע
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שביתה! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: - אדם שעשה לך את השבוע: - ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: יותר נכון משבוע שעבר אבל זה הצחיק אותי. משיעור ספרות מישהו אמר "הכניסיני תחת רגלייך". תמונת השבוע: אין :| התוכניות שלי לשבוע הבא: לא יודע.... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר.

../images/Emo80.gifוואי התגעגעתי לזה

משהו טוב שקרה לך השבוע: גיליתי שקיבלתי 97 בעבודה בקולנוע ו91 בבגרות
משהו רע שקרה לך השבוע: המ ביאוס שבא משומקום..וכרגע אני בדרך לצינון אכזבת השבוע: המ..אני מתעצלת יותר מידי..
שיר שלא הפסקת לשמוע: מוניקה סקס - גשם חזק dream theater - another day התחדשות השבוע: אמא קנתה אספקת מנגו D: תוכנית השבוע: 2 גברים וחצי
סרט השבוע: צ'רלי צ'פלין (הסרט על החיים שלו) ספר השבוע: my sister's keeper..ספר מדהים..בדיוק סיימתי לקרוא אותו.. מאכל השבוע: מנגווDD: יציאת השבוע: שופינג מתנות בשבת בערב :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להפסיק להתעצל..להתחיל את העבודה בקולנוע..וכמה ימי הולדת :) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: סתם אנשים בבצפר אדם שעשה לך את השבוע: אה לא יודעת XD ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אני אוהבת חזירים. תמונת השבוע: אין לי כוח לעלות..הזכרתי שאני עצלנית? התוכניות שלי לשבוע הבא: נו הייתה שאלה דומה.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד..די מהר:)

זה לא נגמר עד שזה נגמר.

משהו טוב שקרה לך השבוע: שומדבר מיוחד חח משהו רע שקרה לך השבוע: כנ"ל אכזבת השבוע: .. שיר שלא הפסקת לשמוע: one love
התחדשות השבוע: ג'ינס נראלי תוכנית השבוע: ~ סרט השבוע: ~ ספר השבוע: 1984.... מאכל השבוע: טוסט של הקפטריה XD יציאת השבוע: יומולדת לחברה, היה שיא הפאן משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טיול לילי לירושלים, כנראה. וחג
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישו מיוחד אדם שעשה לך את השבוע: ~ ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "מורים זכרים זה מטריד כי יש חשש שהם יקיימו יחסי מין" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: בצפר ||||: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חבוב

../images/Emo80.gif........פאדיחה.....:S

ולא אני לא שומעת הבקסטריט בויס...נשבעת שלא באמת שלא

Flaming Pie

New member
שבוע טוב. ../images/Emo209.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סוף שבוע.. היה מהנה ביותר. משהו רע שקרה לך השבוע: עייפות יתרה. אכזבת השבוע: אנערף. שיר שלא הפסקת לשמוע: לגמרי Piano Man של בילי ג'ואל. התחדשות השבוע: הרימאסטרס המדהים של הביטלס. בהחלט שווה כל אגורה. תוכנית השבוע: שני גברים וחצי ש... נגמר.
וגם כריסטין הישנה. סרט השבוע: השטן לובשת פראדה. ספר השבוע: אין. מאכל השבוע: פירה. יציאת השבוע: הופעה, מרינה, באולינג. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ראש השנה, סוף שבוע בצפון. :) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אלון. אדם שעשה לך את השבוע: נועה, נדב, אלון. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: לא זוכרת. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להשלים שעות שינה? חח כן בטח, הלוואי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה.. מעייף.

Flaming Pie

New member
הרימאסטרס. ../images/Emo209.gif

כל הדיסקים שלהם שיצאו בכל העולם בהוצאה מחודשים אחרי עריכה, שיפור סאונד ופשוט מדהים. לשמוע ולהרגיש שאתה נמצא באולפן ההקלטות.

למעלה