Sunflower Fairy
New member
ג'וני הקטן../images/Emo110.gif
שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? אכן כן. תמציאו משהו יותר טוב. >< אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות. אין לי סבלנות לקרוא בדרך כלל. אתה אוהב להתקלח? אהא.
איזה שמפו אתה משתמש? קרליין. ואיזה דאודורנט? אעעעע *מתעלמת באלגנטיות מהשאלה* איזה צבע המגבת שלך? יש לי כמה >< כרגע - סגול-כחול-ורוד כזה. מה אתה אוכל בבוקר? אם אני מספיקה - כריות. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? חמישי ושבת. למה? כי בשבת ישנים!!1
וחמישי זה סופשבוע. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? אחד ואחת, שניהם מתעלמים מקיומי
יש לך קרובים בחו"ל? נופ. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? בדיוק בגילי? לא. אבל יש מעל ומתחת. איך קוראים לו/ה? ... איזה צבע שיער יש לך? אדום מעל ושחור מתחת. ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אדום, בלי צורך לצבוע כל הזמן. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא. איזה סמיילי אתה הכי אוהב? זה -
ו -
מתוק או מלוח? מתוק, דה. איזה שפה הכי יפה? עברית ואנגלית. ואיזה הכי מכוערת? גרמנית, והולנדית הכי מצחיקה. שמאלני/ימני? ימנית
דתי/חילוני/מסורתי וכו'? דתית-לאומית.
sms או לדבר באמת? באמתבאמת, ולא בטלפון. טלפון או פנים אל פנים? ... *ראה ערך שאלה קודמת* איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? סינוס-קוסינוס-טנגנס-וכל-שאר-המפלצות. לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. XD מה המבחן האחרון שעשית? לוזוכרת, זה היה מזמן >< וכמה קיבלת בו? ... באיזה צבע הארון בחדר שלך? בבית - חום, בדירה - לבן מלוכלך ומתפרק. יש לך חדר לבד? פה כן, בדירה עם עוד שתיים. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לוזוכרת, מזמן. עברת על החוק? לא. על איזה חוק עברת? ... תפסו אותך? נו כבר. אם כן- מה עשו לך? גרררר! ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? שלג. הכי הזוי? שלג? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? ... הכי מצחיק? ליאת, בלי ספק.
הכי דיכאוני? ?? הכי יפה? נוף.
שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אמממ, נראלי יערה ולירון.
אתה בתנועת נוער? לא איזה? שאלתיאל קוואק בע"מ. ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? יערה, בנוגע למצנפות. איזה חברה הפלא' שלך? פלאפון. ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') טליט. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? חום כזה, עם ידיות. באיזה צבע המחשב שלך? בז'? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? באמת שאני לא זוכרת, לא ישנתי פה שבוע. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? אממממ... זאת מלירון ויערה.
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? יישוב קהילתי. ובמה אתה גר עכשיו? עיר, אבל העיר הכי יפה בעולם. [ירושלים
] יש לך חיית מחמד? שלג!!1 אם כן- איזה? שלג!!!1 איך קוראים לה? שלג :-B אם לא- אתה רוצה? אני רוצה חתול
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כמובן, באמצע הלילה עם האור מהמסדרון
מה הדף בית שלך? גוגל. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא, כולם לא פה.
עם מי? ... כמה אחים יש לך? 3. איך קוראים להם+גילאים? נוותר על זה. סודיות שולטת.
איך היה השאלון? מעביר זמן מצויין.
שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? אכן כן. תמציאו משהו יותר טוב. >< אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות. אין לי סבלנות לקרוא בדרך כלל. אתה אוהב להתקלח? אהא.