|דוב גדול|

Sunflower Fairy

New member
ג'וני הקטן../images/Emo110.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? אכן כן. תמציאו משהו יותר טוב. >< אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות. אין לי סבלנות לקרוא בדרך כלל. אתה אוהב להתקלח? אהא.
איזה שמפו אתה משתמש? קרליין. ואיזה דאודורנט? אעעעע *מתעלמת באלגנטיות מהשאלה* איזה צבע המגבת שלך? יש לי כמה >< כרגע - סגול-כחול-ורוד כזה. מה אתה אוכל בבוקר? אם אני מספיקה - כריות. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? חמישי ושבת. למה? כי בשבת ישנים!!1
וחמישי זה סופשבוע. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? אחד ואחת, שניהם מתעלמים מקיומי
יש לך קרובים בחו"ל? נופ. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? בדיוק בגילי? לא. אבל יש מעל ומתחת. איך קוראים לו/ה? ... איזה צבע שיער יש לך? אדום מעל ושחור מתחת. ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אדום, בלי צורך לצבוע כל הזמן. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא. איזה סמיילי אתה הכי אוהב? זה -
ו -
מתוק או מלוח? מתוק, דה. איזה שפה הכי יפה? עברית ואנגלית. ואיזה הכי מכוערת? גרמנית, והולנדית הכי מצחיקה. שמאלני/ימני? ימנית
דתי/חילוני/מסורתי וכו'? דתית-לאומית.
sms או לדבר באמת? באמתבאמת, ולא בטלפון. טלפון או פנים אל פנים? ... *ראה ערך שאלה קודמת* איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? סינוס-קוסינוס-טנגנס-וכל-שאר-המפלצות. לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. XD מה המבחן האחרון שעשית? לוזוכרת, זה היה מזמן >< וכמה קיבלת בו? ... באיזה צבע הארון בחדר שלך? בבית - חום, בדירה - לבן מלוכלך ומתפרק. יש לך חדר לבד? פה כן, בדירה עם עוד שתיים. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לוזוכרת, מזמן. עברת על החוק? לא. על איזה חוק עברת? ... תפסו אותך? נו כבר. אם כן- מה עשו לך? גרררר! ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? שלג. הכי הזוי? שלג? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? ... הכי מצחיק? ליאת, בלי ספק.
הכי דיכאוני? ?? הכי יפה? נוף.
שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אמממ, נראלי יערה ולירון.
אתה בתנועת נוער? לא איזה? שאלתיאל קוואק בע"מ. ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? יערה, בנוגע למצנפות. איזה חברה הפלא' שלך? פלאפון. ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') טליט. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? חום כזה, עם ידיות. באיזה צבע המחשב שלך? בז'? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? באמת שאני לא זוכרת, לא ישנתי פה שבוע. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? אממממ... זאת מלירון ויערה.
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? יישוב קהילתי. ובמה אתה גר עכשיו? עיר, אבל העיר הכי יפה בעולם. [ירושלים
] יש לך חיית מחמד? שלג!!1 אם כן- איזה? שלג!!!1 איך קוראים לה? שלג :-B אם לא- אתה רוצה? אני רוצה חתול
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כמובן, באמצע הלילה עם האור מהמסדרון
מה הדף בית שלך? גוגל. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא, כולם לא פה.
עם מי? ... כמה אחים יש לך? 3. איך קוראים להם+גילאים? נוותר על זה. סודיות שולטת.
איך היה השאלון? מעביר זמן מצויין.

Bob Fred

New member
האיוויויי!! אני משועמם לכן אענה...

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? לא האמיתי אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לקרוא אתה אוהב להתקלח? דיי... תלוי מתי איזה שמפו אתה משתמש? מה שיש... עכשיו האד אנד שולדרס ואיזה דאודורנט? אקס אפפקט איזה צבע המגבת שלך? ירוק בקבוק מה אתה אוכל בבוקר? סיירל איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישי למה? כי זה יום שישי יום חופשי!!! כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבתות וסב אחד יש לך קרובים בחו"ל? כן- ניו יורק ברוקלין מנהטן קונטיקט הרטפוד וויאומינג אילנוי לוס אנגלס ועוד יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן איך קוראים לו/ה? ליר נראה לי.. מי זוכר? איזה צבע שיער יש לך? בלונד כזה
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שחור כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא היה לי ארון אבל פחדתי מהרוצח הפסיכופט מתחת למיטה!
|פרצוף מעוך| איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? נממ תלוי מה בא! איזה שפה הכי יפה? נממ.... איטלקית או צרפתית.. ואיזה הכי מכוערת? גרמנית! שמאלני/ימני? שמאלי ושמאלני בדם!!! דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילוני מאמין sms או לדבר באמת? תלוי אבל נראה לי לדבר.... טלפון או פנים אל פנים? פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? כל מה שקשור למעגל!
מה המבחן האחרון שעשית? נממ נראה לי מתמטיקה וכמה קיבלת בו? 100!!! 5 יח' באיזה צבע הארון בחדר שלך? איזה עץ מוזר... יש לך חדר לבד? כן! :) מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? מלפניי שבועיים שלושה עברת על החוק? כן.... על איזה חוק עברת? בוא נראה: פלישהת הטרדה של מפורסמת (ג'ודי נרמוזס שלום אי לאב יו!!!) שתייה חריפה וקניית סיגריות! אוי לא תעצרו אותי.. והייתה את הפעם שבטעות השתנתי לחצר האחורית של מישהי...... תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? אמרתי לא!!! ישבת במעצר? נממ? חסוי..... מי החבר הכי טוב שלך? יותם הניגר הכי הזוי? יותם שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אני? הכי מצחיק? הרבה.. אי אפשר ספציפי! הכי דיכאוני? אני הכי יפה? נוו אני! סתם.. אמממ קרן מותק! שאתה מדבר איתו הכי הרבה? יותם\נטלי\ ענת אתה בתנועת נוער? הנוער העובד והלומד! שליטה.... איזה? נוו עניתי.. אוטיסטים!!
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מלירון... איזה תמיכה את? אני כן בודד!! איזה חברה הפלא' שלך? בשבילי הכוכב זה אמא ש'ך! סלקום... ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') נוקיה. מחבר אנשים? נשמע דפוק בעברית! איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? אפור באיזה צבע המחשב שלך? לבן? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? קרם פרש עם גוונים של אדום וירוק על הציפוי!! יאייי! בוא נקנה עוד סדינים! מאיפה לי??? מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? נממ... נסיעה לאיטליה!!! עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? בדדו!!!!! ובמה אתה גר עכשיו? וילה..... סתם נו בית פרטי רגיל מה נראה לכם? כולם טחונים כמוכם? יש לך חיית מחמד? אוישש! מושי מושלמת! אם כן- איזה? חתולה!!!!!!!!!!!!!!!
איך קוראים לה? מ-א-ו כי היא מייללת כל הזמן! השם המלא זה: מאו טאליבן ארית'ה סדאם השלישית... אם לא- אתה רוצה? רוצה עוד חתולה! כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? ברור! מה הדף בית שלך? של אבא שלי.... אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא.. אני בדדו!!! אנשים לא אוהבים אותי!!!! עם מי? מה כרגע אמרתי?? את סתם אכזרית!! כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם+גילאים? אורי- 20 ואריאלה 22 איך היה השאלון? מושי מושלמי!!1111!!!!

avki

New member
פור פרודו!

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כע, סתם מאפנות בד"כ. נקווה שזה יהיה יותר טוב. אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לקרוא תשובות. ברור! אתה אוהב להתקלח? זה בסדר. איזה שמפו אתה משתמש? מה שאחותי קונה, לא אכפת לי. ואיזה דאודורנט? כזה מינרלי, כזה סטיק שלא עושה סרטן
איזה צבע המגבת שלך? כחול. הסטייה שלי היא שמגעיל לי להתנגב במגבת שהיא לא כחולה.
מה אתה אוכל בבוקר? חביתה. לפעמים דייסה או קורנפלקס. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? אף יום. למה? לא אוהב וזהו. :-X כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 יש לך קרובים בחו"ל? כע. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? בגיל שלי בדיוק? לא. איך קוראים לו/ה? עד עכשיו היה שאלות טובות, אל תהרסו. איזה צבע שיער יש לך? שחור מגעיל. ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שחור יפה. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? אולי קצת. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
הכי שווה. ואת זה של יערה
או ההוא של יערה
מתוק או מלוח? שניהם חרא. איזה שפה הכי יפה? עברית תנכי"ת. ברור! "ותשכון מלכות שלמה מאד". אין על זה. ואיזה הכי מכוערת? אנגלית מודרנית. שמאלני/ימני? ימני. אבל אני משתדל להשאר בתחום הנאור. דתי/חילוני/מסורתי וכו'? דתי. עד הסוף
נוראל - כיף של דתיים! sms או לדבר באמת? באמת. טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים. ילדי אסאמאס - מאפן. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? אין לי כוח לחשוב עליו בכלל. לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר - תפא'ק?! מה זה לוגים?! בעע חומר של ילדות בנות 12. מה המבחן האחרון שעשית? גמרא. וכמה קיבלת בו? 89. לקח לי 4 שעות וחצי לגמור, והעתקתי קצת בסוף.
וזה לא מייצג. השעבר היה 46. באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן. יש לך חדר לבד? כע. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אררר אפעם? עברת על החוק? אני מניח שאתמול. על איזה חוק עברת? חציתי באדום. מיהרתי! תפסו אותך? לא! אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? אפעם. מי החבר הכי טוב שלך? אין לי. הכי הזוי? הו, אני מניח שאלמוג צנעני. שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? גולן הכושי. הכי מצחיק? שוב, אלמוג צנעני. הכי דיכאוני? הפיצול שלי אני מניח. הכי יפה? אל תגזימו! שאתה מדבר איתו הכי הרבה? ארז גוטווטר. לבן אדם יש פה כל כך גדול שהוא אפילו יותר גדול מהשכל שלו. וזה אומ הרבה. אתה בתנועת נוער? יפ. איזה? בני עקיבא! בעוז קדימה! ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? *מוציא את הפלאפון*... מיכל
איזה חברה הפלא' שלך? אורנג'. ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? מושב מקש, ומעץ צבוע ירוק. באיזה צבע המחשב שלך? שחור (רולז!) באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? תכלת של הומואים. שונא אותו. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? לא קבלתי. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? ירושלים עיר הקודש. פשוט אין אבל אין על העיר הזאת. ובמה אתה גר עכשיו? ישוב. יש לך חיית מחמד? לא. זאת אומרת, בעצם יש. אם כן- איזה? אח שלי הקטן
איך קוראים לה? רם. אם לא- אתה רוצה? כן. כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? טעות שלי. באמת שזה היה מתוך תמימות. באמת. תסלחו לי.
מה הדף בית שלך? פורום פינק פלויד. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? חבר שלי גיל מפורום פינק פלויד. כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם+גילאים? רם, בן 13 וחצי. איך היה השאלון? מצוין, סוף סוף שאלות מקוריות. אהבתי!

שאלון- אני אוהבת שאלונים

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? לא ממש אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות אתה אוהב להתקלח? בטח איזה שמפו אתה משתמש? הד אנד שולדרס- הכי טוב ואיזה דאודורנט? נטורל פורמולה איזה צבע המגבת שלך? תלוי איזה מגבת... מה אתה אוכל בבוקר? אויר איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שום יום למה? כי או שלומדים או ששבת ואז אי אפשר לעשות כלום כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבא ו2 סבתא יש לך קרובים בחו"ל? נראה לי יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? אחד אבל הוא מתנהג בגיל 5 אז הוא לא נחשב איך קוראים לו/ה? בר איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? ג'ינג'י כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא מתחת למיטה איזה סמיילי אתה הכי אוהב? השדונים מתוק או מלוח? מלוח איזה שפה הכי יפה? אנלית ואיזה הכי מכוערת? גרמנית שמאלני/ימני? אמצע דתי/חילוני/מסורתי וכו'? דתיה בכיוון למסורתית sms או לדבר באמת? אמצע טלפון או פנים אל פנים? פנים מול פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? אלגברה לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. מה המבחן האחרון שעשית? לא זוכרת... נראה לי תורה וכמה קיבלת בו? 60 ומשהו באיזה צבע הארון בחדר שלך? דובדבן יש לך חדר לבד? כן, לי יש גם אמבטיה בחדר מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? שבוע שעבר עברת על החוק? נראה לי על איזה חוק עברת? חציתי באור אדום- גם זה חוק תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? לא יודעת הכי הזוי? הפיצול שלי שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? רוני הכי מצחיק? מור הכי דיכאוני? אפחד הכי יפה? שובל שאתה מדבר איתו הכי הרבה? לא יודעת אתה בתנועת נוער? לא, אולי כן איזה? בעצם לא ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? "חחח" איזה חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') מוטורולה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? מעץ, דיי מכוער נראה לי באיזה צבע המחשב שלך? ורוד עם נצנצים... מה נראה לכם, לבן!!! באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? צהוב עם עלים ירוקים מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? איפור עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? עיר קטנה ובמה אתה גר עכשיו? עיר- מודיעין יש לך חיית מחמד? הייתי רוצה שיהיה לי חתול אבל אמא לא אוהבת אם כן- איזה?... איך קוראים לה?... אם לא- אתה רוצה? מאוד כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? בטח מה הדף בית שלך? גוגל אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? אפחד כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם+גילאים? אורי - הוא בערך 9 איל -13 איך היה השאלון?מוזר

למעלה