|דוב גדול|

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif|דוב גדול|

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? אתה אוהב להתקלח? איזה שמפו אתה משתמש? ואיזה דאודורנט? איזה צבע המגבת שלך? מה אתה אוכל בבוקר? איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? למה? כמה סבים ו/או סבתות יש לך? יש לך קרובים בחו"ל? יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך? ואיזה היית רוצה שיהיה לך? כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? איזה סמיילי אתה הכי אוהב? מתוק או מלוח? איזה שפה הכי יפה? ואיזה הכי מכוערת? שמאלני/ימני? דתי/חילוני/מסורתי וכו'? sms או לדבר באמת? טלפון או פנים אל פנים? איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. מה המבחן האחרון שעשית? וכמה קיבלת בו? באיזה צבע הארון בחדר שלך? יש לך חדר לבד? מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? עברת על החוק? על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? הכי מצחיק? הכי דיכאוני? הכי יפה? שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אתה בתנועת נוער? איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? איזה חברה הפלא' שלך? ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? באיזה צבע המחשב שלך? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? ובמה אתה גר עכשיו? יש לך חיית מחמד? אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? מה הדף בית שלך? אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? עם מי? כמה אחים יש לך? איך קוראים להם+גילאים? איך היה השאלון?

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif|הומור מחתרתי וויקינגי|

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? אכן כן, לכן בחרתי אתזה שיש בו כמה שאלות שעוד לא ראיתי.
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות. אתה אוהב להתקלח? הרגע שאני כבר בתוך המקלחת כן, אבל לפני לא ממש. איזה שמפו אתה משתמש? [מוי] כיף! ואחורג גנב לי את המרכך לשיער צבוע. ;[ ואיזה דאודורנט? [מוי] כיף! משהו ירוק כזה.
איזה צבע המגבת שלך? לבנה עם מין דוגמא של פסים צבעוניים. וחלוק ירוק עם הקדשה. מה אתה אוכל בבוקר? עוגה, ומיץ\קפה תלוי עד כמה אני עייפה. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שבת? חופש. למה? כי אני לאצ ריכה לקום בבוקר. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? אה, 3, ו1 חורגת, ו1 מזוייפת.
יש לך קרובים בחו"ל? יאפ, כל המשפחה מהצב של אמא. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא.
איך קוראים לו/ה? - איזה צבע שיער יש לך? אה, השורשים חום כהה, אחרכך יש קצת אדום, ואז זה ירוק\כתום בשמש, ולא בשמש זה מין חום אדום כתום.
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אדום. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא.. פחדתי מהחושך אניחושבת. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק. איזה שפה הכי יפה? אנגלית ניראלי. ואיזה הכי מכוערת? גרמנית!
שמאלני/ימני? - דתי/חילוני/מסורתי וכו'? אה, חילונית? sms או לדבר באמת? תלוי מי ותלוי למה. טלפון או פנים אל פנים? תלוי מי. בטלפון אפשר להתחמק. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? קקי, אמ, עכשיו דווקא אני מבינה מה הולך. חפיפת משולשים עם ההוכחות וזה זה מעט קקי~ לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. מה המבחן האחרון שעשית? או, זה היה אנגלית, או מדעים, או ערבית. לאזוכרת מה היה קודם. וכמה קיבלת בו? עוד לא קיבלנו אותם חזרה. המבחן האחרון שקיבלתי חזרה היה.. תנ"ך ניראלי. 88. באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן עם קישקושים ותמונות ומדבקות ואיכסה. יש לך חדר לבד? לי ולביז'ו.
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? מזמן? עברת על החוק? כן? על איזה חוק עברת? לאחשוב. תפסו אותך? לא. אם כן- מה עשו לך? לא. ישבת במעצר? לא. מי החבר הכי טוב שלך? אין הכי טובה, יש המון וכל אחת זה משהו אחר. הכי הזוי? דוב גדול
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? גמכן השמנה הזאת מלמעלה. >< הכי מצחיק? הזוי ומצחיק זה.. אותה אחת, נו. הכי דיכאוני? גו'אי? הכי יפה? ג'ואי ושנוזי. שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אר, גמכן הדוב. אתה בתנועת נוער? אכן איזה? צופים!
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? המערכת של נולד לרקוד אומשו. איזה חברה הפלא' שלך? פלאפון. ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') אסקייפ? איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? אפור כזה, מסתובב. באיזה צבע המחשב שלך? אוף-וויט? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? תכלת עם כלבים דמלטיים. אני ממש אוהבת אותו. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? זה היה מזמן. ניראלי מנורה שעושה בועות צבעוניות, משהו. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? משהו שמרוחק 10-15 דקות מהעיר, אבל לא בתוכה. מושב כזה. ובמה אתה גר עכשיו? יישוב שהוא בגודל של עיר ונמצא רבע שעה מירושלים? יש לך חיית מחמד? כמובן. אם כן- איזה? טרול מערות ממין נקבה העונה לשם ביז'ו.
[וגם כלבה.] איך קוראים לה? ^ אם לא- אתה רוצה? אני רוצה חתול קטן למעוך. :( כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן
מה הדף בית שלך? גוגל. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא, כולם בבצפר. עם מי? - כמה אחים יש לך? חורגים, 3. איך קוראים להם+גילאים? מתן 28 או 9, דן 24 נדמלי, ניבה 19. איך היה השאלון? נחמד.

NeverDream

New member
אני לא יכול לסרב לשאלון...

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן, זה די מעצבן. אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?לענות, אני מכור לזה. אתה אוהב להתקלח?לא יותר מדי. איזה שמפו אתה משתמש?מה שיש. ואיזה דאודורנט?כנ"ל. איזה צבע המגבת שלך?כנ"ל. מה אתה אוכל בבוקר?לפעמים רק קפה-סיגריה, לפעמים כשבא לי ביצים וסלט. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?אין לי אחד מסויים. למה?--- כמה סבים ו/או סבתות יש לך?סבא, סבתא מצד אבא סבא, סבתא, סבתא-רבה מצד אמא. יש לך קרובים בחו"ל?בברזיל יש את סבתא רבה שלי ואת המשפחה של סבא מצד אמא. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?יש לי בת-דודה בגילי, מצד אבא. איך קוראים לו/ה?ליטל. איזה צבע שיער יש לך?חום כהה. ואיזה היית רוצה שיהיה לך?כחול. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?לא נראה לי. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?את ההוא עם הלשון בחוץ.
מתוק או מלוח?תלוי מתי. איזה שפה הכי יפה?אנגלית. Did you ever see a lama ואיזה הכי מכוערת?עברית שמאלני/ימני?נראהלי נוטה לשמאל. דתי/חילוני/מסורתי וכו'?חילוני? sms או לדבר באמת?לדבר! טלפון או פנים אל פנים?פנים אל פנים. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?לא למדתי מספיק מתמטיקה בשביל לשפוט... מה המבחן האחרון שעשית?לא זוכר. וכמה קיבלת בו?כנ"ל. באיזה צבע הארון בחדר שלך?חום כזה עץ. יש לך חדר לבד?יש לי דירה. חה. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?לפני ככה שלושה שבועות, קניתי צעצועים... עברת על החוק?כמובן. על איזה חוק עברת?כן, ממש, אני עד כדי כך אידיוט... תפסו אותך?כן. אם כן- מה עשו לך?לא הרבה. ישבת במעצר?לא. מי החבר\ה הכי טוב שלך?גלי. הכי הזוי?מוריס. שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? לא לומד למבחינם. הכי מצחיק?מוריס... הכי דיכאוני?טיב. הכי יפה?גלי. שאתה מדבר איתו הכי הרבה?גלי. אתה בתנועת נוער?לא. איזה?לאאאאאאא... ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?הודעת פרסום של החברה. איזה חברה הפלא' שלך?סלקום. ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו')סימנס. נכון אתם לא מכירים..? איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?חום מכוער לא נוח. באיזה צבע המחשב שלך?לבן גרוע. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?מה שיש. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת?לא זוכר... עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור?קיבוץ ליד עיר. ובמה אתה גר עכשיו?קיבוץ ליד כלום. יש לך חיית מחמד?כלבה סכיזופרנית. אם כן- איזה?למעלה... איך קוראים לה?בייס. אם לא- אתה רוצה?... כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?חח... כנכן. מה הדף בית שלך?MSN אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?לא און-ליין, אבל טלפון. עם מי?גלי. כמה אחים יש לך?חמישה. איך קוראים להם+גילאים?ניצן-16.5, שחר-11, גל-7, רז-2, לי-1.5. איך היה השאלון?נחמד+

מוות../images/Emo54.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן. אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות. אני כמעט אף-פעם לא קוראת תשובות. אתה אוהב להתקלח? כן. איזה שמפו אתה משתמש? אני לא צריכה שמפו, כמעט ואין לי שיער (אבל בכל זאת, Herbal Essences או משהו כזה) ואיזה דאודורנט? שכחתי איזה צבע המגבת שלך? יש לי הרבה מגבות (יש לי אחת של דיסני וורלד, וזה קצת מוזר כי אף-פעם לא הייתי שם) מה אתה אוכל בבוקר? כלום איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? רביעי ושבת למה? ביומרביעי יש מגמות, ביומשבת יש חופש כמה סבים ו/או סבתות יש לך? שתי סבתות, שתי סבתות חורגות ושני סבים חורגים (ושני סבים מתים) (איזה הומור מדהים יש לי) יש לך קרובים בחו"ל? כן (אמסטרדם) יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן (קטן ממני בשלושה ימים) איך קוראים לו/ה? אלון איזה צבע שיער יש לך? חום כהה ואיזה היית רוצה שיהיה לך? ורוד (אני עוד אגיע לזה) כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא (אבל פחדתי ממפלצות שייכנסו דרך החלון) איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזה שפה הכי יפה? אנגלית, צרפתית, יפנית, הונגרית, ספרדית, גרמנית... כל השפות יפות ואיזה הכי מכוערת? אין שמאלני/ימני? שמאלנית יפת-נפש מוצצת לערבים דתי/חילוני/מסורתי וכו'? אתאיסטית sms או לדבר באמת? לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? מתמטיקה זה מגעיל (אבל אם כבר - גיאומטריה אנליטית) מה המבחן האחרון שעשית? לשון, היום וכמה קיבלת בו? עוד אין לי מושג (במבחן הקודם קיבלתי 95 או 96, אני לא זוכרת) באיזה צבע הארון בחדר שלך? אצל אמא ירוק ואצל אבא חום בהיר יש לך חדר לבד? אצל אמא לא (עם גבי) ואצל אבא כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? באיזה יומשלישי אחד הברזתי מביצפר והלכתי לקנות נעליים וחולצות וחזייה עברת על החוק? כן על איזה חוק עברת? השחתתי רכוש בעזריאלי ובגלל סילקו את כולם תפסו אותך? כן אם כן- מה עשו לך? גירשו אותי מהקניון ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? גבי ועלמה ונוי
הכי הזוי? סשה שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אף אחד הכי מצחיק? עלמה הכי דיכאוני? רון הכי יפה? נדבי (טוב, יותר נכון להגיד שהוא פשוט סקסי בטירוף) שאתה מדבר איתו הכי הרבה? גבי אתה בתנועת נוער? לא, איכס איזה? מוות. ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? נדבי איזה חברה הפלא' שלך? שכחתי ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') שכחתי איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? אדום ומסתובב באיזה צבע המחשב שלך? אפרפר באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? אין לי מושג מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? זה היה מזמן (במרץ) עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עיר (לונדון!) ובמה אתה גר עכשיו? עיר (תל-אביב) יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? חתולה וכלבה איך קוראים לה? לחתולה תוּלָה (נו, הייתי בת שש) ולכלבה נונה כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? מודה באשמה... מה הדף בית שלך? משום מה וואלה, ואצל אבא משום מה MSN אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא כמה אחים יש לך? ארבעה איך קוראים להם+גילאים? גבי (15.5) דניאלה (13) יונתן (5) ומיכאל (5 חודשים) איך היה השאלון? משעמם

Prophet Of God

New member
אחותקטנה, תבורכי.

כלכך התאים לי כרגע...חשבתי על זה שבא לי שאלון היום. [ואגב, צרי קשר, אני לא מצליח לתפוס אותך בפעמים המעטות שאת במסנג'ר, ולא בטלפון...]. שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?דווקא כה. אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות. ולקרוא מה מגיבים על שלי. אתה אוהב להתקלח? מממ לרוב. איזה שמפו אתה משתמש? באחד שיש גם ת'מרכך שלו. ואיזה דאודורנט? אולד ספייס\אדידס. איזה צבע המגבת שלך? אנערף. מה אתה אוכל בבוקר? מסטיק בדר"כ, כדי להעביר את הריח של השוקו. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישי. למה? סיבה אישית, מיוחדת. כמה סבים ו/או סבתות יש לך?2 סבתות...2 סבים ז"ל. יש לך קרובים בחו"ל? יאפ. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? אמרי, הוא קטן ממני באיזה חודשיים, שלושה, חפיף. איך קוראים לו/ה? אמרי. איזה צבע שיער יש לך? שחור\חום. ואיזה היית רוצה שיהיה לך?שחור\כחול. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? איזה, הייתה מתה מהריח. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? תלוי מה. ומתי איזה שפה הכי יפה? עברית. שפת הקודש. ואיזה הכי מכוערת? ערבית, חיקוי זול וכושל של עברית. שמאלני/ימני? תלוי בהקשר למה, לאיזה נושא פוליטי. דתי/חילוני/מסורתי וכו'? רוחני מאמין. sms או לדבר באמת? גם וגם. טלפון או פנים אל פנים? גם וגם. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?כל המקצוע הזה מיותר. לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. האלו חבוב, לך תמרמר בשאלון של מישו אחר. מה המבחן האחרון שעשית?ביולוגיה. וכמה קיבלת בו?לא קיבלתי עדיין, אבל עם התחושה שלי, והעובדה שהמצאתי תיאוריה לגבי העיכול, אני מתאר לעצמי שציון נמוך. באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן. יש לך חדר לבד? אכן. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אי שם עם הרצל הותיק, אנערף!? עברת על החוק? סביר להניח שעל יותר מאחד. על איזה חוק עברת? לא הרמתי ת'חרא של הכלב שלי, עשיתי גרפיטי[במיליון מקומות בערך] ונדליזם. בטח עוד שלא עולים לי כרגע. תפסו אותך? יש מצב. לא זכור לי כרגע. אם כן- מה עשו לך?ע"ע תשובה קודמת. ישבת במעצר? לא. מי החבר הכי טוב שלך? הוא. הכי הזוי? דניאל בטח. או נאור.. שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? לא יצא לי ללמוד עם אפחד. הכי מצחיק? דניאל. נראהלי. הכי דיכאוני? לוידע. הכי יפה? אנערף. שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אין לי מושג. אתה בתנועת נוער? לא. איזה?סתכל למעלה. ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?ממנה. איזה חברה הפלא' שלך?פלאפון. ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו')TELIT איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כמו כסא. באיזה צבע המחשב שלך? לבן מלוכלך כזה[הוא מלא ג'יפה.] באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?ב'ז-לבן עם כחול אפור וחום\אפרפר. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? אין לי שמץ, אבל בינואר יש לי יומולדת אז נקווה לטוב. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? לא חשוב לי איפה, איתה. ובמה אתה גר עכשיו? עיר. יש לך חיית מחמד?כה אם כן- איזה? כלב איך קוראים לה? מרקו אם לא- אתה רוצה? אני רוצה כלב נורמלי. כאילו זאב\האסקי סיבירי לבן עם עיניים כחולות. כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כה אם אנלוטועה. מה הדף בית שלך? דבקה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?ככה ככה, עוד שניה אני הולך. עם מי?שש כמה אחים יש לך?2 איך קוראים להם+גילאים?עינת וטלי, 25 21 איך היה השאלון?משהו פה שם כזה בסביבה כאן איפשו.

Wing Chan

New member
|בסבוסה|

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? אינדיד אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? עוד לא החלטתי :O~ אתה אוהב להתקלח? לא ;[ איזה שמפו אתה משתמש? לא זוכר...מה שיש במקלחת ואיזה דאודורנט? אממ איה משהו בשם "אדם" o_O; איזה צבע המגבת שלך? ירוק עם ריבועים עוד יותר ירוקים. |ירוק|
מה אתה אוכל בבוקר? בדר"כ מים. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שני. (מחר!!
) למה? אין סיבה מיוחדת האמת. מן יום מנוחה כזה, אחרי השביזות של יום ראשון, משהו לפני תחילת אמצע השבוע. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? שני סבים ז"ל, שני סבתות חיות. יש לך קרובים בחו"ל? ייפ (דוד ומשפחה שלו בצרפת ודודה ומשפחה שלה באנגליה) יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? אממ לא. כוווווולם יותר גדולים ממני, ההכי צעיר מביניהם כיום סביב גיל 30 (או 31 או 32 לא זוכר). איך קוראים לו/ה? איתי. איזה צבע שיער יש לך? בלונידי-חום-ביזארי ואיזה היית רוצה שיהיה לך? פעם רציתי שחור, אבל האמת דווקא טוב לי עם זה. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא, אבל היה לי קטע מוזר שפחדתי שאם אני אלך לישון עם אור פתוח אז ייצא עכביש ענקי מהמנורה ויאכל אותי, אז בגלל זה אני חייב ללכת לישון עם אור מכובה.
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מלוח. איזה שפה הכי יפה? יפנית, נורבגית, עברית, נורדית עתיקה, גאלית, אנגלית עתיקה. ואיזה הכי מכוערת? אין כזו. שמאלני/ימני? שמאל עם נטייה למרכז. דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילוני ביהדות, דתי במשהו אחר, בערך. sms או לדבר באמת? אין לי פלאפון, אז לדבר באמת :X טלפון או פנים אל פנים? פנים מול פנים. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? האהא! פטור! לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. איפה נוף שתצטרף אליי ונצחק עליכם כי אתם לומדים חשבון ואנחנו לא? מוחע. מה המבחן האחרון שעשית? אזרחות. וכמה קיבלת בו? 40. אחרי שחשבתי שהלך לי מעולה!!! אר. מקצוע זנותי יותר מדי. באיזה צבע הארון בחדר שלך? הממ שחור כזה. יש לך חדר לבד? כן. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? ק..קניות? חח. קניות שלי זה משהו כמו "אמא, פעם הבאה שאת בשוק תקני לי מכנסיים\חולצה\תחתונים\גופיה [מחק את המיותר], חסר לי". קניות
עברת על החוק? הממ. על איזה חוק עברת? המממ. תפסו אותך? מייייייבי. אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? מישהו שתם לא מכירים :X הכי הזוי? לא הוחלט. שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? לומד לבד, כשלומד.
הכי מצחיק? לרוב כועסים כליי כשאני צוחק על משהו שלא אמור להיות מצחיק.
הכי דיכאוני? לאדע הכי יפה? ידידה שלי (ורק זה, לצערי) שאתם לא מכירים, יפהפייה. שאתה מדבר איתו הכי הרבה? הממ יש כמה. אתה בתנועת נוער? חס וכרפס. איזה? MEH. ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אין פלאפון, הא! איזה חברה הפלא' שלך? הא, עדיין אין לי! ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו'): אתם תראו, כשלכולכם יהיה סרטן במוח ליד איפה שמניחים את הטלפון באוזן ואתם כולכם תמותו אני יהיה היחיד שבריא!@$$# האאאאאאא. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? מגניב למדי. כמעט עפתי אחורה. O_O באיזה צבע המחשב שלך? המחשב עצמו? לבן כזה, פרונט חצי כחול. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? סגול דהוי. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? כסף מסבתא. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? מערה. או אסלה ענקית. ובמה אתה גר עכשיו? בית? יש לך חיית מחמד? יס אם כן- איזה? כלב. איך קוראים לה? לו, וסטפ. אם לא- אתה רוצה? .. כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? נופ. לא קראתי *כלום* כשהייתי קטן, חוץ מסיפורי מיתוסים. :X מה הדף בית שלך? וואלה. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כע. עם מי? ידיד שלי מנורבגיה, ומישהי מהולנד. כמה אחים יש לך? 2 אחיות איך קוראים להם+גילאים? הגר 23, הילה 24 איך היה השאלון? סבבה לגמרי. כואבת לי הכתף, בלי קשר.

RoCKeR121

New member
יאללה שאלון

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?יאפ אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?לענות אתה אוהב להתקלח?מאוד איזה שמפו אתה משתמש?האווי או פינוק(או בעצם מה שאמא קונה...) ואיזה דאודורנט?פקו רבאן שאבא מביא לי תמיד איזה צבע המגבת שלך?כחול מה אתה אוכל בבוקר?צ'יריוס עם חלב(אם בכלל) איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?שני שישי ושבת כי בהם אני לומד הכי מעט ורואה את גבי למה?הסברתי כבר כמה סבים ו/או סבתות יש לך?בדיוק 0 יש לך קרובים בחו"ל?אחי, דוד שלי ועוד אי אלו קרובים רחוקים יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?יש אחת שקטנה ממני ב3 ימים ואני תמיד צוחק עליה בגלל זה(זה הפך אותי למלך הילדים הקטנים במשפחה בגלל זה) ואני מת עליה איך קוראים לו/ה?הדס איזה צבע שיער יש לך?בלונדיני/שטני ואיזה היית רוצה שיהיה לך?מה שיש זה מה שטוב כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?לא אבל מחושך כן איזה סמיילי אתה הכי אוהב?:) מתוק או מלוח?תלוי על מה איזה שפה הכי יפה?אני חושב שספרדית או איטלקית או צרפתית ואיזה הכי מכוערת?לא יודע שמאלני/ימני?יחסית שמאלני... דתי/חילוני/מסורתי וכו'?חילוני sms או לדבר באמת?באמת טלפון או פנים אל פנים?פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?ככככככככוווווווווווללללללללללללםםםםם לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר.זה בהחלט חרא ענקי שאני סובל ממנו עכשיו מה המבחן האחרון שעשית?היום באנגלית(עשיתי אותו והברזתי) וכמה קיבלת בו?לא יודע היום עשיתי אותו... באיזה צבע הארון בחדר שלך?יש לבן ויש כחול יש לך חדר לבד?יאפ למרות שאין לו דלת מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?קניות קניות? כמה חודשים עברת על החוק?מספר פעמים על איזה חוק עברת?עברתי באדום ברמזור! לא, סתם כל מיני דברים דיי שוליים תפסו אותך?לא אם כן- מה עשו לך?אבל לא! ישבת במעצר?אצל דוד שלי השוטר זה נחשב? מי החבר הכי טוב שלך?יובל הכי הזוי?i guess rami שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?יובל/עמית הכי מצחיק?סלמטק(זה רק כינוי קוראים לו סלם) הכי דיכאוני?אמממממממ בטח קרן הכי יפה?לא יודע לא מסתכל עליהם ככה שאתה מדבר איתו הכי הרבה? דפנטלי יובל אתה בתנועת נוער?לא! איזה?אמרתי לא!!! ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?חא יודע אין לי מסך כבר כמה חודשים איזה חברה הפלא' שלך?פלאפון ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו')telit והוא מסריח איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?כסא משרדי דיי פשוט כזה... באיזה צבע המחשב שלך?לבן באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?כחול מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת?אני חושב שהמתנות מאחי(שגר בחו"ל אז לקח לזה זמן להגיע) ואני חושב שזה היה מלא בגדים + דיסק של ג'מי הנדריקס עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר?חווה מבודדת ועדיף באמצע המדבר(בני אכפת לך אם אני אקפוץ פעם?) ובמה אתה גר עכשיו?חיפה...שזה בערך חווה מבודדת יש לך חיית מחמד?יאפ:) אם כן- איזה? כלב! איך קוראים לה?ספאנקי:) אם לא- אתה רוצה?אבל יש לי! כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? יש לנו בבית ספר אחד שאני חושב שקראתי הוא היה איזה מספר 40 ומשהו... מה הדף בית שלך?ווי נט אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?לא עם מי?עם מי יש לי לדבר און ליין ב10 וחצי בבוקר? כמה אחים יש לך?אח ואחות(מטומטמת) איך קוראים להם+גילאים?רועי - 27(בעוד חודש) לי-אור - 25(בעוד חודש) איך היה השאלון?אחלה חייב לעוף!

Orbital Shadow

New member
אני לא אלבש אותם!../images/Emo60.gif

|מושפעת| שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? לא
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לקרוא תשובות זה יותר מעניין, אני כבר יודעת מה אני אעשה, אז זה נהיה פחות אטרקטיבי אתה אוהב להתקלח? מאוד איזה שמפו אתה משתמש? תלוי איזה מצברוח, כרגע הרבל אסנטס ואיזה דאודורנט? פה
יש לו ריח ממש טוב, וגם ההוא עם הוניל איזה צבע המגבת שלך? יש לי הרבה מגבות
מה אתה אוכל בבוקר? כריות. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? מממ שישי? למה? למה לא? כמה סבים ו/או סבתות יש לך? יש לי סבתא
יש לך קרובים בחו"ל? אהא, בשוודיה ובדרום אמריקה ובניו יורק יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא
איך קוראים לו/ה? אהמ. איזה צבע שיער יש לך? הצבע שתהיה בנאדם. חהחה, לא ראית את זה מגיע! ואיזה היית רוצה שיהיה לך? סגול חציל כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? איזה, למי היה ארון בכלל? איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מממ מתוק איזה שפה הכי יפה? שפות לטיניות, כולן ואיזה הכי מכוערת? מממ יידיש? שמאלני/ימני? ימנית דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית sms או לדבר באמת? לדבר באמת, למרות שסמס לפעמים זה נחמד טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? נו.. זה.. משוואות אי רציונאליות! לא, רגע, נו, גזרות של מעגל! כן, זה. לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. טוב. מה המבחן האחרון שעשית? מממ ב... זה... נו... ספרות? וכמה קיבלת בו?לא יודעת באיזה צבע הארון בחדר שלך? בורדו ועץ יש לך חדר לבד? אכן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לא זוכרת עברת על החוק? כן על איזה חוק עברת? אחד מהם, בטוח, מתישהו תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? עינו אותי למוות |מתה| ישבת במעצר?בטח מי החבר הכי טוב שלך? רעות הכי הזוי? רעות
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אנוכי, חבר לא רע. הכי מצחיק? מממ רעות? הכי דיכאוני? אני הכי יפה? אני! סתם, לא אממ לא יודעת. שאתה מדבר איתו הכי הרבה? לא מדברת אתה בתנועת נוער? אכן איזה? צופים ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מהיום בצהריים איזה חברה הפלא' שלך? פלאפון ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? נראה כמוך אחרי תאונת דרכים. מה נסגר עם השאלון הזה? [אני ערסית היום! ^^] באיזה צבע המחשב שלך? בצבע שתהיה בנאדם! חהחה. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? בורדו מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? שאלו אותי את זה יום רביעי הבא. זה כנראה יהיה יותר אורז לארוחת ערב. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? חווה מבודדת ובמה אתה גר עכשיו? בית יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? כלבה איך קוראים לה? ג'ול אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא, אבל קראתי את ההוא עם יעל מה הדף בית שלך? msn אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? רעות עם מי? הקדמתי אותך כמה אחים יש לך? מספיק
איך קוראים להם+גילאים? עדי 27 ניר 24 איך היה השאלון? אחלה, נהנתי איך אני בתור ערסית? אה? אה? ^^

Sunflower Fairy

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

אוי לירון השאלון הזה כזה את!.. זה כלכך מצחיק! אני פשוט יושבת פה ולא מפסיקה לצחוק..! [וזה לא מפיק תוצאות טובות כשאת צרודה
]

skadi

New member
אומפה לומפה

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? יאפ אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות ^^ אתה אוהב להתקלח? ארמ לא(אכן אישה מטונפת שכמותי) איזה שמפו אתה משתמש? הרבל אסנס(בתקווה שאולי יום אחד גמני אקבל אורגזמה באמצע מטוס) ואיזה דאודורנט? אמ שום דאודורנט(כן שוב מסריחה שכמותי ^^) איזה צבע המגבת שלך? ורוד בוהק! מה אתה אוכל בבוקר? ארמ כלום? איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שלישי למה?קולנוע מוי כיף! כמה סבים ו/או סבתות יש לך?3 יש לך קרובים בחו"ל? לא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן איך קוראים לו/ה? תומר והוא N!ש* N!של0 איזה צבע שיער יש לך? שחור/חום עם גוונים בלונדיים פה ושם ואיזה היית רוצה שיהיה לך? ורוד בוהק או ירוק ניאון! כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא, אבל הייתי פוחדת מטולוטולוטו איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזה שפה הכי יפה? אנגלית במבטא אירי ואיזה הכי מכוערת? רומנית חרא של שפה שמאלני/ימני? ארמ אין לי ממש דעה פוליטית אבל מכיוון שאני בשמו"ץ אאלץ להגיד שמלאנית יפה נפש מחבקת עצים מסריחה וכדומה דתי/חילוני/מסורתי וכו'? אתאיסטית sms או לדבר באמת? לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים? פנים מול פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? גיאומטריה אנליטית! זה חרא זה השטן! לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר מגעיל מלוגים במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. בטח שיש זה גיאומטריה אנליטית! מה המבחן האחרון שעשית? ביולוגיה וכמה קיבלת בו? ציון לא ידוע עדיין אך כנראה נכשל. סעמק באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן יש לך חדר לבד? בייטח מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? ארמ שנה שעברה? באימאשלי לא זוכרת עברת על החוק? לעולם לא, אני ילדה טובה ירושלים. טוב נו אחד,אבל פעמים מעטות על איזה חוק עברת? חשיפה מגונה בפומבי או וגם קשירת חוזה לא חוקי(מישהי מתפלצפת עכשיושהיא במגמת משפטים) תפסו אותך? לא,למזלי
אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? נופ מי החבר הכי טוב שלך?חלי,טליה,גבי,גלעד הכי הזוי? בר ונטע ^^ שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? הפיצול אישיות שלי ראובן הכי מצחיק? בר ^^ הכי דיכאוני? אאלץ להגיד קרן הכי יפה? סשה שאתה מדבר איתו הכי הרבה? גלעד אתה בתנועת נוער? אכן איזה? השומר הצעיר ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? עידןקאשוח איזה חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר?מוטורולה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? שחור ומגעיל באיזה צבע המחשב שלך? כסוף באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? ורוד מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? 500 שקל מסבא עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? מושב ^^ ובמה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כן דג בשם איידס כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא מה הדף בית שלך? ארמ כלום אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כה עם מי? בר,דור ושיר כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם+גילאים? אור-18, לירון-24 איך היה השאלון? חביב בערך

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif יו, לדנה..

היה דג שקראו לו איידס!
[אני זוכרת שהוא מת וזה.]

"יש קטנים, יש גדולים../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

אפילו יותר מהראש!" נו, עזרו לי להמציא שוחד משכנע, נגמרו לי כבר הרעיונות. ;[ שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?: כן. ואתה? אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?: גםוגם. אתה אוהב להתקלח?: כן.
איזה שמפו אתה משתמש?: לא זוכרת. ירוק כזה. ואיזה דאודורנט?: מה שיש. איזה צבע המגבת שלך?: אין לי מגבת קבועה. מה אתה אוכל בבוקר?: את השעון המעורר >> איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?: שלישי. למה?: כי הוא קצר ובדיוק באמצע כזה. כמה סבים ו/או סבתות יש לך?: שתי סבתות וסבא אחד, אבל הוא לא נחשב, הוא סתם גוש כהה. יש לך קרובים בחו"ל?: יאפ. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?: בןדוד אמריקאי שגדול ממני בשנה. איך קוראים לו/ה?: אלסנדרו. איזה צבע שיער יש לך?: ירוק. ואיזה היית רוצה שיהיה לך?: כשימאס לי אני אחליף.
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?: לא בארון, במראה. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?:
מתוק או מלוח?: מתוקמתוקמתוק. איזה שפה הכי יפה?: יפנית ולטינית. ואיזה הכי מכוערת?: ערבית וגרמנית. יאק :X~ שמאלני/ימני?: פוליטיקה זה פוי! דתי/חילוני/מסורתי וכו'?: לא. sms או לדבר באמת?: לדבר באמת. מה ם שאין לי פלאפון.
טלפון או פנים אל פנים?: פנים אל פנים. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?: משוואות ממעלה גבוהה
לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר: שקט! אני הדיקטטור הנעלה ואני מחליטה. מה גם שאין לי מושג מה זה לוגים
מה המבחן האחרון שעשית?: מתמטיקה. וכמה קיבלת בו?: אין לי מושג. באיזה צבע הארון בחדר שלך?: כחול. יש לך חדר לבד?: כן. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?: לא זוכרת.
עברת על החוק?: כן.
על איזה חוק עברת?: רבים מספור >> תפסו אותך?: לא. אם כן- מה עשו לך?:
ישבת במעצר?: ברור
מי החבר הכי טוב שלך?: טאניס ורותמ. הכי הזוי?: אע רוקסי. שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?: טאניס. ועומר, כי הוא חכם.
הכי מצחיק?: טאניס או ענת. אז טאניס >> הכי דיכאוני?: לי ניימי. הכי יפה?: שמוצה
(מצורפת תמונה להמחשה) שאתה מדבר איתו הכי הרבה?: טאניס\רותמ\מישל. אתה בתנועת נוער?: לא. איזה?:לא! ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?: אין לי.
איזה חברה הפלא' שלך?: אין לי! ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו'): די כברררר
איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?: הוא.. כיסאי כזה. עם גלגלים.
באיזה צבע המחשב שלך?: אפור. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?: כתום. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת?: לא ממש קיבלתי אחת >< עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור?: לאידעת עזבו אותי באמשכם. ובמה אתה גר עכשיו?: בחור נידח. יש לך חיית מחמד?: כן. אם כן- איזה?: היו חמישה חתולים. אחת עזבה, אחד מת, מי נשאר? (די, איזו גרסא עלובה ל"סבתא בישלה דייסה" ><) איך קוראים לה?:לאמא טיםטם, ולגורים ג'ון, ג'ורג', פול ורינגו. (מה! הם היו בדיוק ארבעה!). בכל מקרה לא היינו קוראים להם ככה. קראנו להם "דיקטטור" ו"שיערות" ו"שומן" וכלמיני כאלה. אם לא- אתה רוצה?: אני רוצה את החתול שלי בחזרההההה
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?: כן
מה הדף בית שלך?: תפוז. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?: כן. עם מי?: זואי. כמה אחים יש לך?: שניים אמיתיים, אחד מאומץ. איך קוראים להם+גילאים?: שקד - 12 אלמוג - 10 וחצי, זואי - 19. איך היה השאלון?: קקה בלבן.

NJS

New member
הנה :p

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?לא ממש :p אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות.. אתה אוהב להתקלח? רק בקיץ :p איזה שמפו אתה משתמש? אממ נו הזה נגד קשקשים הד אנד שולדרס נראה לי ואיזה דאודורנט? ג'ילט :p איזה צבע המגבת שלך? אחת כחולה ואחת צבעונית :] [ולא לא בצבעי הגאווה :p] מה אתה אוכל בבוקר? אממ סנדביץ' בבצפר?:p [יש הרבה..יש שקשוקה..יש סלט ביצים..או טונה :p תשאר אני לא אוהב] איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? אממ ברור ששישי לא ?:p למה? כי יוצאים וזה כמה סבים ו/או סבתות יש לך? שתי סבתות אפס סבים [2 אפס לבנות :p [הומור שחור:S] יש לך קרובים בחו"ל? אהא :] יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? אמממ שתי בנות דוד איך קוראים לו/ה? הדס והילה [למה לעזאזל זה אכפת לכם?:S] איזה צבע שיער יש לך? שחור :/ ואיזה היית רוצה שיהיה לך? חום כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא..פחדתי מהארון עצמו :S איזה סמיילי אתה הכי אוהב? זה די ברור לא?:p מתוק או מלוח? ברור שמתוק :] אבל אני גם מאוד אוהב מלוח :p איזה שפה הכי יפה? ספרדית 3) ואיזה הכי מכוערת? אממ גרמנית נראה לי :p [אבל היא משעשעת :]] שמאלני/ימני? אמצע?:S נוטה לשמאל נראה לי דתי/חילוני/מסורתי וכו'? נופי..אבל ההורים שלי כן :p sms או לדבר באמת? ברור שאמת..[באסאמסים אי אפשר להתנשק חיחי] טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים [בטלפון אי אפשר לישון על בן השיח :p [או איך שלא אומרים את זה..] איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? אממ כל דבר שקשור למטמטיקה:/ [אבל גאומטריה זה בסדר ^^] לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. [מזה לוגים?:S] מה המבחן האחרון שעשית? אממ מחשבים וכמה קיבלת בו? עדיין לא קיבלתי :p האחרון שקיבלתי היה שישים בארבע יחידות מטמטיקה :] באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן וחום בוק כזה :p [כן יש לי שניים :p] יש לך חדר לבד? אהא :] מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אממ לפני שבועיים נראה לי :p עברת על החוק? לא שתפסו אותי :] על איזה חוק עברת? ונדליזם ואממ דברים שהשתיקה יפה להם :p תפסו אותך? כבר אמרתי שלא :p אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? לא:S מי החבר הכי טוב שלך? אממ שיזף :p הכי הזוי? מה הכי הזוי?:S חבר?:S טוב נו נחשיב את זה בתור סתם משו הזוי..אממ להרגיש כאילו אתה בסרט [בד''כ דרמת נעורים אצלי :p] אה בעצם מהשאלה הבאה מתברר שזה חבר..אמממ נראה לי שנועם או שאולי יועד שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אין לי כזה :p אני "לומד" למבחנים רק עם מיטל :p הכי מצחיק? אני לא בנאדם שצוחק הרבה..בד''כ אני מצחיק את עצמי אם אני כבר צוחק :S הכי דיכאוני? אממ יאא מאיפה אני יודע סתמו כבר עם השאלות האלה הכי יפה? לכו להזדיין :p אני לא מסתכל על היופי ננה בננה שאתה מדבר איתו הכי הרבה?שיזף :p [בהתחשב בזה שהוא חבר הכי טוב שלי זה הגיוני לא?:S] אתה בתנועת נוער? לא :p איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מור :p איזה חברה הפלא' שלך? אורנג' :] ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') אחד נוקיה ואחד LG [כן יש לי שניים :p] איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כחול?:S [אוי זה מזכיר לי תבדיחה על בת שקונה מכונית שואלים אותה איזו היא מכונית היא קנתה והיא אומרת כחולה..] באיזה צבע המחשב שלך? כחול כסוף מגניב שכזה :] באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? אממ ירוק צהוב כחול ולבן :S [כן אני בנאדם מגוון :]] מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? אמפי שלוש ?:p עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עיר..או חווה מבודדת אם זה עם מיטל..:] ובמה אתה גר עכשיו? עיר :] יש לך חיית מחמד? אהא..כלבה :] [קוקר ספנייל אמריקאית אם אתם תוהים :p] אם כן- איזה? אופסי כבר עניתי על זה איך קוראים לה? לונה :] [אבל אני קורא לה עוגי או קוקי :p] אם לא- אתה רוצה? כבר יש לי :S אבל אני רוצה כלב רק לעצמי..עדיף גולדן רטריבר :] כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? נופי :p אבל ראיתי תסדרה מדי פעם גם משו :p [היא הפחידה אותי משום מה..] מה הדף בית שלך? תפוז :p אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? נופ.. עם מי? כמה אחים יש לך? אחות אחת איך קוראים להם+גילאים? חגית אממ עשרים ואחת עוד מעט :p איך היה השאלון? השאלות על החברים היו מוזרות:p חוצמזה בסדר..

פקה פקה

New member
חזרתי ^^

אני גם אענה.. שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? יאפ. יש אנשים לא מקוריים בעולם. אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לקרוא :] אתה אוהב להתקלח? לא, כי אני פאנק! P: סתם, הממ.. לא להכנס.. אבל אז גם שונאת לצאת. איזה שמפו אתה משתמש? הרבל משהו.. ואיזה דאודורנט? לא זוכרת.. אבל יש לו ריח של טלק O_O איזה צבע המגבת שלך? אדום! מה אתה אוכל בבוקר? דגנים? איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישי? למה? יום שבדרך כלל אני לא עובדת, חברים חוזרים מהצבא.. יש הופעות P: כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 3 סבתות וסבא. יש לך קרובים בחו"ל? משפחה שלמה P: יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? הממ, בערך. איך קוראים לו/ה? סיוון. איזה צבע שיער יש לך? חום. ואיזה היית רוצה שיהיה לך? ורוד. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? כן ^^ איזה סמיילי אתה הכי אוהב? ":]" מתוק או מלוח? תלוי.. איזה שפה הכי יפה? רוסית! ואיזה הכי מכוערת? איטלקית..? שמאלני/ימני? לא ולא. דתי/חילוני/מסורתי וכו'? גם לא. sms או לדבר באמת? סמס.. טלפון או פנים אל פנים? טלפון ^^ איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? לא יודעת, לא למדתי מתמטיקה ^^ מה המבחן האחרון שעשית? המממ.. מבחן פוזות! וכמה קיבלת בו? יצא שאני ערס. באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום עץ? יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? בשבוע האחרון..המון מי החבר הכי טוב שלך? נטלי ^^ הכי הזוי? רוסיה. שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? ררר.. הכי מצחיק? השחור :] הכי דיכאוני? תימן. הכי יפה? אה.. לא. שאתה מדבר איתו הכי הרבה? לא. ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מיכאל! איזה חברה הפלא' שלך? סלקום. ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') נוקיה. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? רגיל.. באיזה צבע המחשב שלך? הא?! באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? אדום בורדו.. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? דיסק של יוזלס עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? ובמה אתה גר עכשיו? עיר. יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כן. כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? שיואו! כן! יש לי מלאן ספרים עדיין מה הדף בית שלך? תפוז =[ \כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם+גילאים? בן 14 וגל 20 איך היה השאלון? הזוי.. יש כאן שאלות.. מוזרות.. דברים שאנשים לא צריכים לדעת :]

למעלה