אירוח בפורום

eshkolit32

New member
../images/Emo69.gifאירוח בפורום

אני מתארגנת לקראת אירוחים שונים של אנשי מקצוע בפורום. אם למישהו מכם יש איזושהי בקשה או איזשהו רעיון שהוא רוצה להציע בענין לגבי איש מקצוע ספציפי (מאמן, פסיכולוג, עובד סוציאלי וכו') שהוא חושב שיכול להיות מענין לארח אותו - מוזמן להציע, אני פתוחה לשמוע את הרעיונות שלכם. אני אתן לכם פרטים בהמשך.

yaeli20

New member
אממ צורך אישי שלי...

אני לא יודעת כל כך להגיד לך מי יכול להיות מתאים, כלומר אם זה מצריך אירוח של פסיכולוג או אולי דווקא איזשהו סוג של מאמן לחיים או משהו דומה, לי באופן אישי היה עושה טוב לדבר עם מישהו על איך מתמודדים עם מוות של הורה שהתרחש כשהייתי קטנה. אני באופן אישי בגלל שאמא שלי נפטרה כשהייתי בת 7 מעולם לא באמת התאבלתי עליה וזה משהו שקצת מציק לי , כי ממרחק השנים אני גם לא באמת מצליחה להתאבל עליה היום... אני יודעת שיש בפורום עוד אנשים שאיבדו את ההורים שלהם בגיל צעיר, אני לא יודעת אם הם חולקים איתי את התחושה אבל לי באופן אישי אדם שידון בנושא (לא חייב ספציפי אבל נגיד מישהו שידבר על צורות האבל וכו') יכול מאוד לעניין.

eshkolit32

New member
נקודה חשובה

יופי יעלי, תודה. אני בהחלט אקח את הנושא הזה בחשבון ואני מאמינה שיש כאן עוד אנשים שזה מציק להם. כשאמצא את אנשי המקצוע המתאימים אני אכוון אותם גם לנושא הזה. אני אישית באה מנקודת מבט אחרת לגמרי, אצלי זה קרה בגיל מאוחר יותר. כמה מוזר לי לחשוב על זה שבעצם לא התאבלת... לא מכירה את המצב הזה.נראה לי שזה טוב שאת מעלה את זה. אני זוכרת שעוד מישהי כאן (לא מהקבועים) כתבה שאיבדה את אביה, יש לה עכשיו אב חורג מקסים, היא לא ממש מצאה את עצמה מתאבלת והיא מרגישה אי נוחות מסוימת עם זה. נראה לי שבאמת חשוב באיזושהי נקודה בחיים לעבור איזשהו תהליך אבל כדי לעבד את הנושא הזה עד הסוף. או אולי דווקא ההיפך, כדאי פשוט להשלים עם זה שלא עוברים תהליך אבל בגלל הנסיבות והגיל...? טוב באמת שקטונתי...נחכה לאנשי המקצוע ונשמע מה יש להם להגיד בנדון. דרך אגב: אני לא מצפה שאף אחד כאן יתייחס לדברים של אנשי המקצוע כאל תורה מסיני, זה בסדר לא להסכים איתם או עם הדרכים שהם מציעים להתמודדות. המטרה שלי היא להביא נקודת התייחסות מקצועית, מרוחקת, אקדמאית אפילו, כדי שנוכל לחשוב על הדברים מזווית אחרת, "מלומדת" יותר, נניח. לפעמים זה יכול להאיר את התמונה באור שונה לגמרי.

eshkolit32

New member
זה בסדר גמור../images/Emo39.gif

זכותך המלאה לחשוב ככה ואני מכבדת את דעתך. אני שמחה שהצטרפת אלינו לפורום...

eshkolit32

New member
../images/Emo52.gif

מצטערת על הטעות, כל כך התרגלתי ל"פוצ" שקשה לי להתרגל לניק החדש.... אני אתרגל.

yaeli20

New member
היי!!!

היי פוצ! כנראה שפספסתי את ההודעה שכתבת שאת מחליפה כינוי! כייף לראות אותך שוב!

למעלה