שדון.

New member
../images/Emo68.gif

ערב נעים לפורום המקסים!!!!!!! זאת הודעת הבתולין שלי--כאן אז--אנא--היו נעימים לפחות כמו המנהלת המקסימה--אפרת

motin10

New member
שדוןןןןןןן........רררררררררר

יווווווווו אני לא מאמיןןןןןןןןן שיחקת אותה אחייייייי אני מה זה שמח לראות אותך פה אצלנו בפורום הזה ........חכה בטח עוד מעט תבוא אפרת תקבל גם קפה וגם עוגיותתתתתתתתתתתתת ...אח שלי תמשיך לכתוב פה כי אתה רצוי ומצוי ...........אוהבים אותך מכל חברי הפורוםםםםםםםםםםםםםםםםםם ממני נץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

שדון.

New member
נץ ידידי המחוייך תמיד!!!

נץץץץץץץ ידידי כייף לי לראות סביבי אנשים יקרים כמוך אני כאן בחברה טובה

שדון.

New member
נץץץ--אייה בכחוס? ../images/Emo72.gif ../images/Emo48.gif

נץץץ ידידי איתך חבל להרחיב את הדיבור אתה עלם חמודות כאן ובכל מקום אבל דע לך--גרוני ניחר חפץ אני בבירה איתך לשתות ואם יתאפשר להמשיך ולהחליף בדיחות וצחוקים,,,,זה כל כך מוסיף נ.ב: אתה אחלה של בן-אדם תעשה לי טובה-- והשאר כזה תמיד

אפרת.א

New member
חחחחחח שדוני, אתה ובתוליך מתקבלים

בברכה....:)
אופס....אהממ....התכוונתי אתה:)
פורסת בפניך פרוסת עוגה הכיייייייי טעימה מוס שוקולד, ששרי אפתה במיוחד לכבודך
על השולחן עששית עם אור עמום ונעים על מפה לבנה, מקדם את פניך בברכה...חיוכים מכל הכיוונים - אותך כמעט כולם כאן מכירים...ואוהבים
תרגיש בנוח שדון קסום שלי:) (אגב - כתבתי שלוש הודעות חחחחח שלושתן שונות ו...כולן נמחקו לי תוך כדי כתיבה
) נץץץץץ - קדימה יקירי - מוסיקה נעימה לעת ערב ...........שיהיה נעים לכולנו ה -
כבר מוכן - המלצרית
נבחרה בקפידה - במיוחד עבורך:) מחכים לגיחה הבאה - - - -
נשתה לחיים! שנה טובה ומופלאה

שדון.

New member
אפרת--המלכה המוכתרת ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

אפרת מקסימה את ליבי שבית עוד בביתן 50 המון תודה על קבלת הפנים החמה והלבבית מקווה שאהנה כאן כמו ב-50 נ.ב: ד"ש חמה לטיפי המקסים גרררררררררררררררררררררררר

שרי 43

New member
שדוני...תתקרב

תראה איזו אוירה הרבצנו לכבוד הכניסה שלך...הא? תתקרב עוד קצת....לא נעים.....מה הענין הזה שלך עם הבתולין? חחחחחחחחחחח

שדון.

New member
שרי--מטאור מקסים שלי ../images/Emo24.gif

שרי מטאור שלי כרוח סופה שטפת אותי שרי ביום בהיר אחד הלמת בי ואני--כהלום ושיכור כאן מאחור צובט עצמי נרגש והזוי

אגוז.

New member
ברוך הבא בצל קורתינו

כאן כולנו יושבים כולנו כבר מצפים למוצא פיך ולפנינים שתמיד לנו נעימים. המשך לכתוב חבר כולנו מכל עבר אותך אוהבים for ever

הקשתית*

New member
האם שדון מספידי ?

בכל מקרה , גם אם כן וגם אם לא נשמח לארחך בצל קוריתנו.
אפרתתתתתת איפה האיקונים כשצריכים אותם,הם נעלמים??? חג שמח לכולכם

שדון.

New member
אגוז ../images/Emo88.gif

אגוז ידידי מעטים הם הרגעים של המיה ונחת אבל איתך רווים בנחת כולך מעטפת קשוחה אבל-הלב-רך וסופג כה לחי

ורד41

New member
קפיצת גובה

ש ד ו נ י תן יד ושנינו קופצים ביחד החלטתי גם להצטרף חבר מקסים רונית/ורד41

שדון.

New member
מכורה--מכור לחיוכך ../images/Emo39.gif

מכורה חביבה אומנם איני מיטיב להכירך אבל שאי ברכות חמות משדון אוהד וידידותי תמיד המון תודות לך על הברכות הלבביות מואההההההההההההה

שדון.

New member
ורד-קפיצה נחשונית חביבה שלי ../images/Emo24.gif

ורד אני שמח שאני ואת ביחד--בקפיצה הנחשונית אין לי ספק שאת שותפה הולמת !! וכייף לי שגם את בפורום החביב הזה ביחד--ולחוד!! ממני שדון--האיש שסלד מ"הסייברים"

למעלה