../images/Emo68.gif

קיילי והבריכה האולימפית, בגירסה אישית. אז היה השיר ברקע (
"כן, לאט... בוא ורקוד איתי... קרא את שפת גופי..."
), ואני הייתי מול המחשב ואחרי יום-יומיים של עבודה זה מה שיצא. כמו תמיד- תגובות והערות אני מקבל בשמחה.

In Limbo

New member
../images/Emo39.gif מקסים וכאלה

אבל הדבר הראשון שעלה לי לראש - למה הרגל העליונה שלה כל כך זוויתית וחדה? זה ממש שני קווים ישרים מחוברים אחד לשני.. חוץ מזה ממש חמוד, יש לך מן סגנון כזה שלך
זה נראה קשור לאיור שהעלת לפני שבוע-שבועיים עם הילדים.

לעליונה אין ברך אבל..

הדבר הראשון שמשך לי את העין זה האור והצל על הדמות הגברית - מוצלח ביותר! הצל שלו קונטרסטי מאוד יחסית לצבעוניות הכללית, אבל המעבר בצל טוב. את קיילי פחות אהבתי אבל בהחלט יש לה אופי. יש בה משהו לא נינוח כאילו עוד שנייה היא תפצח בריקוד יווני. מה דעתך לתת לה אאוטליין בצבע קצת יותר כהה מהגוף? אני גם לא מתה על עודף הגרדיאנט שיש עליה. כל השאר סבבה, היה מוסיף לראות קרקע מחוספסת + טיפות מים וקצת פחות קווים משורטטים.

SCaToPHaG

New member
חביב.

מה שמפריע לי בעיקר זה חוסר אחידות סגנונית; הרקע, הבחור, והבחורה - כל אחד בסגנון אחר. * הבחורה שטוחה ועשויה די רע, והצביעה בסיסית וOver וקטורית. * הצביעה של השיער והחזה סותרים את האאוטליין העבה. * החזייה נראית מזכוכית. * אולי משהו באף, לא יודע בדיוק. * למה יש אדוות גלים רק במרכז הבריכה? * הבחור באמצע ממש טוב (אולי דרוש קצת יותר דיוק אנטומי) רק יש לו בעייה בזוית - הטורסו כמעט מקביל אלינו לחלוטין בעוד שכפות הרגליים מסובבות לאותו כיוון בערך ב45 מעלות. הבליטות של הישבן שלו לא מודגשות בהיילייט, ואם אילו כתמי מים, זה לא מספיק ברור. * הדמות ברקע בפוזה מאוד לא טבעית, והיא נראית כמו דמות מטרנס & פיליפ. * הצל של הבחור רע מאוד. גראד פשוט לא מספיק לפעמים. * מגבות!

למעלה