a d i d i

New member
../images/Emo68.gif

שלום לכולם....אני בת 17 והתחלתי לאהוב את משינה ממש עכשיו ששמעתי דיסקים של אחים שלי אני חושבת שהם להקה ממש מדהימה מוזיקה מעולה מילים עם תוכן!!!וכמובן יובל בנאי המדהים שיש לו קול ממש יפה ואמיתי.אז זהו בתקווה שהם יתאחדו בקרוב כי עוד אף פעם לא ראיתי אותם בהופעה......

קודם כל............./images/Emo168.gif

ברוך הבא!!!!!!! ולי יש את ההופעה שלהם בפארק הירקון בקלטת וידאו אז אם מישהו רוצה שייפנה אליי ואני יקליט לו "שיקרתי שאמרתי שהכל כל כך נפלא, כי שום דבר בעצם לא היה נכון..."

a d i d i

New member
קודם כל.............../images/Emo13.gif

אני בת ,כן בגלל זה גם יש סמיילי של בת ליד השם שלי,אבל לא נורא מאיזה שנה ההופעה בירקון?

איז

New member
יש לך את הקלטת?!

אתה מדבר על ההופעה? ויש לך את זה בקלטת וידאו??

ההופעה הייתה בטלוויזיה...

ואני זוכר שהייתי אז בן 8 ולא הבנתי מי אלא המשינה האלא בכלל...

שלמונזה

New member
למה ההשתוממות?

יש פה כמה אנשים (אני בניהם) שיש להם את ההודפעה בירקון, ואחרונה זה גם שודר בערוץ 33.

נוווווווווווווווו............./images/Emo168.gif

יש לי את ההופעה ששודרה בערוץ 33 סליחה לכל אלה שהתאכזבו שלא עניתי מוקדם כי רק עכשיו קמתי........
"שיקרתי שאמרתי שהכל כל כך נפלא, כי שום דבר בעצם לא היה נכון..."

שלמונזה

New member
מה שאומר

שזה לא כל ההופעה... לא שערוץ 1 שידרו את כל ההופעה אי פעם (נבלות!) אבל למי שיש את ההקלטה מאותו יום עצוב
אז יש עוד כמה שירים...

אבלללללללללל.... ../images/Emo168.gif

לפחות את זה יש........
"שיקרתי שאמרתי שהכל כל כך נפלא, כי שום דבר בעצם לא היה נכון..."

אני לא מאמין שפספסתי

את ההופעה בערוץ 33! מישהו יודע מתי יהיה שידור חוזר?????

שלמונזה

New member
בעיקרון

כל שבת בבוקר משדרים ברצף מחזורי עד הצהריים הופעה כלשהיא. אין לזה פרומואים או משהו, ולא מודיעים מראש מה יהיה, פשוט צריך לבדוק! וככה שבת אחת אנשים זפזפו להנאתם שנתקלו במקרה במשינה בערוץ 33 ונשארו שם... הודיעו אחד לשני בשמחה, והיה סבבה. צריך לעקוב אחרי ערוץ 33 למרות שאני בספק גדול אם הם ישדרו את זה שוב בזמן הקרוב...!

N a V e

New member
בואו נבקש מהם!

יש למישהו את האתר שלהם(אם יש???) בואו נשלח להם אי-מייל....

sherennn

New member
אין להם אתר משלהם....אבל...

יש אתר לרשות השידור... ואם לא ידעתם אז ערוץ 33 זה של רשות השידור (כמו ערוץ 1)
ולכן גם יש להם את הקלטת של ההופעה.... בקיצור יש שם טלפונים ואימיילים... אם למישהו בא להסתכל על זה אז תיכנסו לפה חוץ מזה... לא ידעתי שיש גם ביום שבת בבוקר! יותר טוב! כי האנשים שכתבו על ההופעה שהייתה בערוץ 33 אמרו שהיא הייתה בלילה!

שלמונזה

New member
זה מתחיל בערב

וממשיך בבוקר עד הצהריים (16:00) בשידור מחזורי, יעני אותה הופעה כל שעה

N a V e

New member
אם בא לכם,בואו

ננסח מכתב יפה ונבקש שישדרו את זה שוב... או שאתם רוצים שאני אנסח...(אין לי בעייה)

Lenard

New member
נווה...

תנסח, ותשים את זה בפורום, למי שיהיה הערות, שיגיב...

N a V e

New member
ערוץ 33....

שלום רב. לפני מספר שבועות שידרתם שידור מחזורי ורצוף של חלק מהופעת הפרידה של להקת משינה. ברצוני לבקש ממכם לשדר רצועה זו פעם נוספת.אני פונה אליכם בשם מס´ דיי גדול של אנשים,המהווים את "פורום משינה",ובתור מעריצי הלהקה הזו היינו מעוניינים לצפות בהופעה שוב. בתודה, חברי פורום משינה. יש הערות"

למעלה