The Woman in Me

הגר לי

New member
../images/Emo68.gif The Woman in Me ../images/Emo68.gif

יש סיבה אחת ויחידה שבגללה אני שונאת את הקליפ הזה! והיא............ אם כבר שאניה החליטה ללכת על פרמידות במצרים, היה מאוד קשה לקפוץ לכאן??? מה קרה? קפיצה קטנה אלינו הייתה כל כך קשה, אז אין אצלנו פרמידות, אז מה? זה לא תירוץ!
עכשיו רציני.....הקליפ הוא יפהפה, שאניה נראית שם מעולה (אבל מה חדש). גם מבחינה ויזואלית אני מאוד אוהבת להסתכל על הקליפ כי הצבעים שלו מדהימים. והלבוש הלבן פשוט קולע בול.
(הורדתי כוכב בגלל מה שהזכרתי בהתחלה - זה עקרוני!)

אני גם אוהב את הקליפ../images/Emo99.gif

לדעתי זה הקליפ הכי יפה של שאנייה!!! היא נראת שם כמו דוגמנית!!!!!

Katherine

New member
הגר

הפחדת אותי לרגע! לא הבנתי מה יש לא לאהוב בקליפ!!! אני מתה עליו, שאנייה מדהימה שם והשיר עצמו כ"כ יפה

sharabigfan

New member
אם אתם שואלים אותי../images/Emo13.gif

השיר הזה פשוט מדהים:) רבים וטובים ששאלתי אותם נו איך השיר אמרו לי חלקם שיר יפה אהבתי והשאר...נההה איטי מידי ו**** אתם יודעים את ההמשך אני אוהבת את השיר השיר הזה מדהים! השיר הזה רגוע שיר נשי כזה ופשוט מהפעם הראשונה ששמעתי את השיר לא יכולתי להפסיק לשמוע עכשיו הצבעים מיוחדים ומעניין למה שאניה צילמה את זה שם אולי מצרים=פרמידות=חופש:)? יכול להיות ככה חירות לא יודעת סתם קפץ לי בראש שיר יפה קליפ מדהים:) חבל חיח כמו שהגר אמרה ששאניה כבר הייתה יכולה לדלג לכאן::) ליד הבית שלי:) ואז זה היה ממש נחמד:) השיר הזה מ-ד-ה-י-ם כבר אמרתי את זה לא לא נראה לי:) מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים עכשיו אני יודעת שאמרתי את זה
שתהיה בריאה זה רק מי שנולד עם כזה כישרון יכול להוציא מהלב שלו כזה שיר מדהים:)

למעלה