The simstaR

simi kaTan

New member
../images/Emo68.gifThe simstaR../images/Emo68.gif

The simstaR
התחרות ששיגעה מיליוני צופים,ריתקה אותם מול המסך,והרוויחה רייטניג עצום,הגיעה לפרק הגדול,המכריע,המרגש,והכובש. פרק,בו תוכרז האחת מבין השתיים להיות זאת,אשר תיתחרה בגמר הגדול מול מתחרה,אשר תגיע מגלגל ההצלה
בזמן זה,מיתקוננות מריה ואמבר לקראת אותן שעות מכריעות.הן לא שוקטות אף רגע,אלא פורצות בהתרגשות שמכמוה עוד לא ניראתה
בפרק זה,יתיצבו השתיים מול אולם היכל האוסקר,בעיר הסרטים הדגולה Sims Shan צלמי פפארצ'י,כתבים,אנשי טלוויזה ורכילויות,יהיו שם,ויראיינו את שתי הבנות
על חייהן בתחרות,על רגשות ותחושות,ועל הבשורה המרה מכולן
מי חושבת שמגיע לה לזכות,ואיך היא תיתמודד מול חברתה
השעה 21:00,אולם היכל האוסקר רועש,ובעיצומו מלא כמעט עד אפס מקום.שתי המתחרות בחדרי ההלבשה,מצפות בהתרגשות עצומה,ולא יודעות מה מחכה להן
הטקס התחיל.הלן שייני עלתה לבמה העצומה,והחלה נושאת את נעומה לפני המבקרים,הכתבים,אנשי הטלוויזה,הבמה והבידור.
הלן שייני":היתכנסנו כאן היום,כדי לדעת,לשמוע,ולראות במו עיינינו בשידור חיי,מי תיזכה להישתתף בגמר,ומי תנופה לביתה בתחושת כאב. הבנות,מריה ואמבר,מיתקוננות כרגע לרגע האמת,אוחזות בתקוותן,ופעורות מפחד.קבלו נא לבמה,את מריה
"
הקהל צוהל לקראתה של מריה
מריה עולה לבמה ונושאת את נעומה לתשוקות הקהל:"תודה
,תודה,לצוות המפיקים,לחברי השופטים,ולאנשים אשר לצידי לאורך כל הדרך
.אני,מריה,גאה בזאת,מיתחננת ואף בטוחה כי אזכה לעבור לשלב הגמר
.ברצוני רק להוסיף מילה אחת,ולהגיד כי אמבר,עימתי לתחרות,חברה טובה ויהיה דיי קשה ומייגע,להיווכח בכך שרק אחת משתינו תגיע לגמר
" הלן שייני:"וכעת חברי הקהל,אני מזמינה לבמה את המתחרה השניה
קבלו את אמבר
"
הקהל מריע לאבמר
אמבר עולה לבמה,ונושאת את נעומה לתשוקות הקהל:"תודה
תודה על הכל
אכן,בישבילי זהו ערב יוצא דופן
,מייגע ודיי מתיש
.אך לא מרימה אני ידיים,כי בטוחה אני שלמרות הקשיים אשר דוחפוני לאחור,בטוחה אני,כי אני זאת אשר אבחר להמשיך לגמר הגדול
"
שתי הבנות יורדות מהבמה,והלן שייני,נושאת את נעומה
הלן שייני:"ברצוני רק להגיד לכולכם,כי חבר השופטים שלנו,עשה עבודה שלא תאמן
הוא שקל,חשב לעומק,וכל אחד נתן את נימוקו בעיניין.ברצוני רק להגיד תודה,תודה לחברי השופטים,שעושים את עבודתם המבורכת,ואף יעשו
". כעת,אני מזמינה את מריה,ואת אמבר לבמה,אחלו להם בהצלחה
"
הקהל מריע
הלן שייני:"בנות,עבודתכן היתה מדהימה
לאורך כל התחרות שקדתם,חשבתן ויישמתן את המטלות שהוטלו על כל אחת ואחת מכן
ברצוני להגיד,כי שהותכן בתחרות איתנו,אינה עבודה קלה לשופטים שלנו,אך בכל זאת,לכל אחת מכן מגיע לעבור לשלב הגמר,אך לצערינו,רק אחת תיזכה לחוות בהרגשה זו. כעת,אני מזמינה את חבר השופטים שלנו,קבלו אותם,מגיע להם
"
השופטים עולים לבמה
ג'סיקה הלפרין:"בנות,לפני שאתן לכל אחת ואחת מכן את ניקודיה,ברצוני להגיד לכן שעבודתכן פשוט מדהימה,וכל אחת ניחנת בכוחות על-טיבעיים של ממש
.אאחל לכל אחת מכן בהצלחה
מריה עומדת מול ג'סיקה הלפרין
ג'סיקה הלפרין:"מריה,לפני שאציג את ניקודי,אזכיר לך,כי רק 2 מבין שלושת המשימות שהיית אמורה לבצע,ישמת.ולכן לדאבונך,יש לאמבר פלוס לעקוף אותך,ןלהגיע לגמר
מריה:"אני מיצטערת,ואני מקווה כי בכל זאת אצליך להגיע לגמר
"
ג'סיקה הלפרין:"אובכן,מריה,הניקוד שאת קיבלת ממני על משימתך ה-1 הינו: 17
-עבודה פשוט מופלאה,האיפור היה טוב,השרה אווירה של ערב חצות,התנוחות היו לעיניין,אם כי תמונה מס' שתיים לא הפליאה אותי ממש,וגם בחלק מן התמונות היה נירא כאילו עמדת במקום ולא זזת קדימה,אנא הימנעי מכך
"
ניקודך על משימתך ה-2 הינו:20-משימה למופת,הפתעת אותי לטובה
התנוחות היו סקסיות מאד,כל הכבוד לך
" מריה:"תודה
"
ג'סיקה הלפרין:"אמבר,עבודתך היתה מרובה בעשייה מקודית,ונירא כי באמת שקדת עליה,כל הכבוד
כמו כן,אזכיר לך כי צברת פלוס גדול בכך שמריה לא ביצעה את המשימה ה-3." הניקוד שקיבלת ממני על משימתך ה-1 הינו:13-חלק מהתמונות היו קטנות,ועל כן לא הצלחתי לראות דבר.כמו כן,עוד דבר אשר לא ציפיתי לו ממך,היה בתמונה מס'5-התנוחה לא היתה כמו שציפיתי,וכלל לא במקום.שאר התנוחות היו למופת,אך האיפור לא היה ממש לטעמי." הניקוד שקיבלת ממני על משימתך ה-2,הינו:14-התנוחות היו ממש מצוינות,ובאמת,אפשר לראות איזו אהבה פרצה מפיך.אך חלק מהתנוחות לא היו לטעמי כמו בתמונות מס'9,ו-6.אנא קחי זאת לתשומת ליבך
" ניקודך על משימתך ה-3 הינו:19-כל הכבוד לך
,אין לי שום הערה,התמונות מעל ומעבר
" אמבר:"תודה על הכל
"
הלן שייני:"וכעת,נפנה לשופטנו האחרון לפני הניקוד הסופי,קבלו בברכה את ג'ון בלום
" המשך בעמוד הבא...

Sweet SiMsIt

New member
יובל,איך אתה מחמיא לתחרות שלך זה

משהו
חחחח...ותחרות ממש מושקעת...

simi kaTan

New member
../images/Emo68.gifThe simstaR../images/Emo68.gif-רגע האמת!

ג'ון בלום:"תודה
.ברצוני להגיד לכן בנות,כמו שג'סיקה אמרה,שעבודתכן היתה למופת.באיחוד השמלות
,ובאמת שלא רציתי שזמן זה בו אנו נוכחים יתממש,אך לדאבוני,הגענו אליו.אוכל רק לאחל לכל אחת מכן תקווה כי אכן היא תעבור לגמר הנרגש
"
מריה ניגשת לפני ג'ון בלום
ג'ון בלום:"מריה,מאד חבל היה לטעמי שלא ביצעת את משימתך ה-3.ניווכחתי כבר,כי תגיעי לגמר,גם עפ"י הבגדים ועולם האופנה המקורי והעשיר שלך,וגם בגלל האישיות שלך.
ניקודך על משימתך ה-1 הינו:18-השמלות היו מעל ומעבר לציפיות,באיחוד האחרונה.כל הכבוד לך על ההשקעה
"
המשימה ה2:הבגדים הקצרים [גופיה ותחתונים] נתנו שם טוב לאווירה שבה היית.בכל דבר אינטימי,וסקסי,תמיד יתאימו בגדים קצרים כמו שאת לבשת.הם נותנים את הרקע באיזה מצב את ברגע זה,ובגלל שהבגדים האלו כ"כ התאימו את עצמם באותו מצב ההתרחשות,קיבלת ממני את הניקוד הבא: 20,ללא שום הערה
" מריה:"תודה,תודה על הכל
"
אמבר ניגשת לפני ג'ון בלום
ג'ון בלום:"אמבר,גם עבודתך היתה למופת,אך ישנם דברים שדיי הציקו לי
"
ניקודך על המשימה ה-1 הינו:12 -השמלות היו מהודרות מאד,כל הכבוד
הבעיה היחידה היתה בתמונות מס' 10,7,2,ו-1.איכות התמונות היא שגררה את הניקוד שלך לתהום דיי עמוקה.לא הצלחתי להבכין ביתר דייקנות על השמלות,ולצערי,זה מה שנגרם"
ניקודך על משימתך ה-2 הינו:"14-הלבוש היה דיי טוב,אך לא עשה לי דיי חשק
"
ניקודך על משימתך ה-3 הינו:0-האם כבר אמרתי שאני מצפה להישתמש בכל מיני בגדים בכל מיני משימות ולא בכל משימה את אותו הבגד
אובכן,זה מה שאת עשית.הישתמשת פעמיים באותו הבגד גם במשימה ה-2 וה-3.,אנא,הימנעי מכך בעתיד,תודה
" אמבר:"אוקי,,תודה
"
הלן שייני:"אובכן בנות,השופטים אמרו את שלהם בעיניין.ברצוני להגיד לכן רגע לפני הפרידה של אחת מכן,כי היחס שלכם כלפי התחרות,הכבוד,החברות,והמשימות אשר ביצעתן,הן אלה אשר העבירו אותכן לאורך כל הדרך.יהיה המזל איתכן
"
הקהל מריע
הבנות נירגשות,הן אינן יודעות לאן יד גורלה של כל אחת מהן הובילה אותה.כל אחת חשקה להישאר,ולזכות,אך ברגע האמת,הלן שייני פירסמה את הטבלא הסופית-טבלאת הניקוד
הלן שייני:"לפי הטבלא שאציג,המתחרה בעלת סכום הנקודות הכי נמוך,תנופה לביתה.
לכן
" הטבלא הוצגה על מסך שטוח ענק מעל לבמה המפוארת.הקהל הישתתק,לא נע,לא השמיע קולות.רק שקט,אשר היתמשך והיתמשך.צלמי הפפארצ'י,הכתבים,והאנשים שבאו כדי לראות ברגע האמת מי עוברת לגמר,חיכו מלאי ציפיות
הלן שייני לקחה נשימה ערוקה,והכריזה:"והטבלא היא":
מריה:75
אמבר:59
הקהל החל רועש
הלן שייני:"ובכן,כאן בשורתי המרה אמבר.את הולכת הביתה
אמבר:"אני ממש לא מאמינה למה שהגורל תיחמן לי
מריה,היית חברתי לתחרות,ובאמת מגיע לך לזכות ולהיות הסופר דגומנית של השנה
. מריה:"אינך יודעת כמה עצוב לי ברגע זה ממש
אמבר ומריה מתחבקות
הלון שייני:"אולם,אמבר,את זוכה בפרס ניחומים-חופשה חלומית בהוואי,וראיון למגזין הנודע simsBeauty.ברכות
" אמבר:"תודה
ובהיזדמנות זו אומר כי צוות השופטים,ואנשי הצוות פשוט מעולים,ובהחלט שעיקר ההשקעה נבעה מהם,ומגיע להם על זה את כל ההון שבעולם
" לאחר דבריה של אמבר,צלמי הפפארצ'י,כתבים מכל מיני מגזיני פנאי ובידור,ובאיחוד ראיונות לערוץ sims sky העסיקו את אמבר ואת חברתה מריה שעות רבות. אבל האמתי,כי הגמר עודינו במרומים,ויקח עוד זמן מה,עד שיצנח למטה,על פני האדמה.
תודה לעירונית 11 על השקעה,וההישתתפות בתחרות
-המתחרה שלך היתה פשוט מדהימה

אבל היא צילמה את המשימות באותו היום

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
באמת
היא צילמה אותן באותו היום והתמונות היו באיכות מעולה אולי אחת או שלוש אתה הגזמת

וגם לא היה לה בגדים!!!

היא עשתה את המשימות ואטז קנתה בגדים זה פשוט לא פייר אתה לא שאלת אותי אפילו למה הבגדים היו אותו הדבר!

simi kaTan

New member
למה...

שאני אשאל אם כבר הדגשתי באחד השלבים הקודמים שלא עושים שתי משימות אם אותו הבגד
אני הדגשתי בצורה כזאת שכל אחת היתה אמורה להפנים,כי כמו שראיתם,מישהי נופתה מהתחרות בגלל שעשתה ככה.

simi kaTan

New member
אבל...

התמנות הספציפיות האלו שאיכות שלהן לא היתה טובה לפחות אצלי,הן היו מטושטשות וקטנות,אני נשבע לך
מניין לי לדעת שאצלך הן היו חדות

אבל

אני הייתי ראשונה בכ-ל המשימות אין לזה שום משמעות?!?!
באמת אז למה השקעתי?! למה הדירוג של המשימות?! תגיד לי!

ואתה יודע שאני ממש עצובה מזה!

אם הייתי מפסידה כי באמת פיגרתי הייתי מבינה אבל זה פשוט לא פייר! ואני בטח גם לא אהיה בגלגל ההצלה!

simi kaTan

New member
אני לי כל בעיה שלא תיהי בגלגל...

ההצלה
את רוצה להיות
-בקשה,היתקבלת,זאת לא שאלה של מה בכך.את מרגישה שאת רוצה עוד ניסיון לעלות לגמר
-אז קחי אותו

InBaR 85

New member
כל הכבוד יובל../images/Emo70.gif אבל אני עדין מחכה

לגלגל ההצלה

למעלה