אתם יכולים להגיד לי איפה יש פרייטשופ להורדה ופוטו שופ???
י יפהMהאגדה New member 26/10/05 #79 אתם יכולים להגיד לי איפה יש ../images/Emo105.gif פרייטשופ להורדה ופוטו שופ???
Y yoov13 New member 26/10/05 #84 תמונת מצב../images/Emo27.gif עשו את המשימה עירונית 11 יפהMהאגדה תולתול היחידה לא עשו עדין את המשימה ענבר 85 גרייס-מוקפאת המשימה ה-3 כבר בפתח,מי שלא עשתה שתעשה.
תמונת מצב../images/Emo27.gif עשו את המשימה עירונית 11 יפהMהאגדה תולתול היחידה לא עשו עדין את המשימה ענבר 85 גרייס-מוקפאת המשימה ה-3 כבר בפתח,מי שלא עשתה שתעשה.
Y yoov13 New member 26/10/05 #87 ענבר... ענבר את האחרונה מבין המתחרות שלה עשתה עדיין את המישמה-אז לתשומת
מ מציאות נ פ ר ד ת New member 26/10/05 #88 היי! אני כותבת מאשקלון... או היום או מחר אני אחזור.. צריך לראות מי יסיע אותי ומתי.. בקיצר אל תעשה את המשימה השלישית עדיין טוב? תגביל עד יום חמישי (מחר) בשעה 22:00 אם תוכל... ואין לדודים שלי סימס כך שלא אוכל לעשות את המשימה כאן...
היי! אני כותבת מאשקלון... או היום או מחר אני אחזור.. צריך לראות מי יסיע אותי ומתי.. בקיצר אל תעשה את המשימה השלישית עדיין טוב? תגביל עד יום חמישי (מחר) בשעה 22:00 אם תוכל... ואין לדודים שלי סימס כך שלא אוכל לעשות את המשימה כאן...
מ מציאות נ פ ר ד ת New member 26/10/05 #90 אהה והחלטתי משו../images/Emo118.gif אני מחזירה את הימית שלי לסים רגיל במקום ערפד.. קשה לי איתה
Y yoov13 New member 27/10/05 #93 חשוב../images/Emo70.gif גרייס היא האחרונה שלא עשתה עוד את המשימה כאשר מציאות נפרדת תפרסם את משימתה,תקבלו את הפתיחה למשימה הבאה ואת הניקוד שצברה כל מיתמודדת.
חשוב../images/Emo70.gif גרייס היא האחרונה שלא עשתה עוד את המשימה כאשר מציאות נפרדת תפרסם את משימתה,תקבלו את הפתיחה למשימה הבאה ואת הניקוד שצברה כל מיתמודדת.