כן כן , ,, רוצה לעדכן. הייתי בסקירה מוקדמת היום 2 בנות מקסימות גדלות בתוכי.
N nony4 New member 18/6/07 #1 ../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif כן כן , ,, רוצה לעדכן. הייתי בסקירה מוקדמת היום 2 בנות מקסימות גדלות בתוכי.
../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif כן כן , ,, רוצה לעדכן. הייתי בסקירה מוקדמת היום 2 בנות מקסימות גדלות בתוכי.
A a n a t i 3 3 New member 18/6/07 #5 וואו, אני ירוקה מקנאה../images/Emo24.gif איזה כיף לך מאחלת לך הריון קל תקין ומשעמם ומזל טוב לאחותך
M maxima ושמנה@ New member 18/6/07 #7 וואוווווווו חדשות נפלאות ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif תמיד חלמתי על תאומות ....מאחלת לך המשך הריון קל...משעמם ותקין תהני מכל רגע....אוחחחחחחחחח פשוט כייף ונפלא. מקסי
וואוווווווו חדשות נפלאות ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif תמיד חלמתי על תאומות ....מאחלת לך המשך הריון קל...משעמם ותקין תהני מכל רגע....אוחחחחחחחחח פשוט כייף ונפלא. מקסי
I IAM20072007 New member 18/6/07 #8 וואו איזה יופי מאחלת לך הריון קל , בדיקות תקינות , ושהיה בכייף בהצלחה....
Purple Mushroom Member 18/6/07 #12 מזל טוב../images/Emo57.gifבלי עין הרע . איזה חודש את?(הן) ? בדרך כלל לא מבשרים על הריון מחשש לעין הרע , עד החודש הרביעי או החמישי . מקווה שהכל יהיה בסדר , ומצטרף לברכות של חברי הפורום מלמעלה (וגם אם יהיה מלמטה) ... .
מזל טוב../images/Emo57.gifבלי עין הרע . איזה חודש את?(הן) ? בדרך כלל לא מבשרים על הריון מחשש לעין הרע , עד החודש הרביעי או החמישי . מקווה שהכל יהיה בסדר , ומצטרף לברכות של חברי הפורום מלמעלה (וגם אם יהיה מלמטה) ... .
N nony4 New member 18/6/07 #13 תודה רבה אני בחודש רביעי אבל סיפרתי מזמן שאני בהריון ולא חוששת מעין הרע פשוט אתמול עידכנתי שאלו בנות
ח חולת מנגו New member 18/6/07 #14 איזו הודעה מקסימה ../images/Emo24.gif שיעבור לך המשך ההריון בקלילות, והכי חשוב - שהכל ימשיך להיות תקין
איזו הודעה מקסימה ../images/Emo24.gif שיעבור לך המשך ההריון בקלילות, והכי חשוב - שהכל ימשיך להיות תקין
L liri לירי New member 18/6/07 #15 ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif איזו בשורה נפלאה מאחלת לך המשך הריון עגול תקין ומשעמם
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif איזו בשורה נפלאה מאחלת לך המשך הריון עגול תקין ומשעמם