../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

חברים ! החל מיום שבת בערב חברת כנסת חדשה הצטרפה לבית המחוקקים הישראלי.
אני מאחל הצלחה רבה לח"כ פנינה רוזנבלום ומקווה שתתרום רבות בזמן שנותר לה עד סיום הקדנציה.
אגב, משהו יודע אם היא קדימה או ליכוד?

EO117

New member
בראיון איתה ברדיו אתמול

היא אמרה שכרגע היא בליכוד ומתכוונת להתמודד בפריימריס של הליכוד, אך היא ציינה שהיא קיבלה הצעות מכל המפלגות שהיא תצטרף. להערכתי היא תגיע בסוף לקדימה שכן היא הצטרפה לליכוד רק בגלל שרון וכמו שאני מכיר את פנינה כדי לא לצאת מן הכנסת היא תעבור לצד שרון מה שיבטיח לה מקום גם בכנסת הבאה. ואיך אומרים עכשיו שהיא נכנסה היא לא תצא בקרוב...

Sashka7

New member
היא תשאר בליכוד...

כיוון שכמעט כל המפלגה שלהם כבר עברה לקדימה אז יש לה הרבה סיכויים להגיעה למקום ריאלי ברשימה של ליכוד.

EO117

New member
היא תעבור לקדימה...

במפלגת הליכוד אין לה סיכוי. בקדימה יש לה סיכוי כי מי שבוחר את הרשימה הוא רה"מ אריאל שרון והוא צריך נשים ואין שם הרבה נשים והיא אישה אז ישימו אותה במקום ריאלי.

ביאטה

New member
היא לא יכולה לתרום בכלום

חוץ מהצבע שלה. אין זמן, היא לא יכולה להגיש הצעות חוק, לא יכולה להגיש הצעות דחופות לסדר או שאילתות. תיאורית - הכל אפשרי - פרקטית - שום דבר.

תמיר1991

New member
שיהיה לה בהצלחה../images/Emo6.gif

היא צריכה את זה, היא לא ממש כישרון גדול
תמיר.

chiff4

New member
מה יש לברך אותה ?

ברגע שהיא אמרה "אני מרגישה נרגשת" , אפשר היה לראות איזה רמה נכנסה . עוד ח"כית שסביר להניח תעשה רק בושות . תודה לאל שהנזק לא יהיה גדול , כי יש לה רק שבוע אחד של עבודה . וכמו שאמר יוסי שריד , שהוא מעדיף את הרמה היוצאת (בייגה שוחט שפרש) על פני הרמה הנכנסת (פנינה).

wizibusy

New member
ייצוג לפלסטיות../images/Emo13.gif

ושעכשיו לא יטענו שלא מייצגים את הציבור הרחב של המנותחים והאקס-"נערות ליווי". אולי פנינה תעשה מייק אוור לעמיר פרץ, תגזוז את השפם או משהו...

למעלה