מחומצן

נריה פי

New member
מתמטיקה

תעזור לך בבגרות, והבגרות תעזור לך בחיים...! בלעעעעעעעע...

אולי....

אבל בכול זאת הנושאים שמלמדים במתמטיקה ממש לא יעזרו לי בחיים, מה נראה לך שאני אראה פתאום משלוש בעתיד אני אתחיל לעשות את נוסחת סינוס כדי לגלות את הזויות שלו??? נו באמת? טוב אפרופו מתמטיקה אני כבר מאחר לשעת אפס מתמטיקה (כן כן קמתי לשעת אפס) בייי יום מקסים שיהיה לכם, נתראה בערב

נריה פי

New member
אתה צודק

זה ממש לא יעזור! אני אומרת, תנו לי חמש דקות עם לימור לבנת ואני פוטרת מכל תלמידי ישראל סבל נצחי של רדיפות על ידי X ו-Y (תאמינו או לא, יש כאלה! חחח...)

symptoms

New member
../images/Emo12.gifמה זאת אומרת איך?

זה המקצוע שאני הכי אוהבת ונכון שזה לא עוזר לאף אחד (למרות שהיום פעם ראשונה בחיים שלי השתמשתי במתמטיקה למשהו שימושי באמת ולא סתם לישובי מתמטיקה), אבל בואו נהיה אמיתיים איזה מקצוע שלומדים בבית ספר כן עוזר????? אה ובהצלחה לי מחר במבחן בהיסטורי רעות שמאוד מקווה שלא תדברי עם לימור לבנת...

Rוית

New member
בהצלחה מחר! (היסטוריה, יאק!)

בתחילת השנה לא היה לי בעיה עם מתמ', עכשיו אחרי שמבחן אחרון נכשלתי (נשבעת לכם שהוא טבח סתם עם נקודות!) אני פחות ופחות מחבבת את המקצוע הזה.. (לא שלפני זה הייתי חסידה שלו.. ממש לא) תראו דוגרי באמת אף מקצוע לא יעזור לנו בצורה שתהייה כזו משמעותית (אלא אם כן כמובן מישהו ממשיך יג' ומפתח את הנושא שהוא מומחה בו בשביל לעסוק בזה בעתיד, זה משהו אוחר) אבל איך אומרים "מכל מורי השכלתי" או משהו כזה.. אז זה בכל זאת משהו שאנחנו לוקחים איתנו להמשך החיים... אני לא יודעת מה איתכם, אני מתנחמת (קצת) בזה שאני עוד מעט מסיימת עם כ-ל המקצועות!

צודקת!!!

אני רק חייב לשתף אותכם במקצוע שאני הכי שונא בעולם והוא....... לשון!!!!!!! שונא את המקצוע הבאמת מיותר הזה!!!

AlanisJunkie

New member
../images/Emo6.gif

כל המקצועות חשובים, ואין דבר שלומדים סתם כך. כשאתם לומדים מת' אתם מפתחים את החשיבה! וחוץ מזה, מת' זה מקצוע חשוב ביותר, וגם אם במשך חייכם לא תשתמשו במת' בכל 2 דקות, לפחות לא תהיו בורים.. ובקשר ללשון, המקצוע הכי מדהים בעולם: זה המקצוע, לדעתי, בין החשובים שלומדים בתיכון. העברית שלנו כל כך לא נכונה בגיל הזה ודרך שיעורי לשון היא משתנה ומשתנה עד שסוף יב' ממש מגלים שלמדנו שפה חדשה. כך אני הרגשתי, בכל אופן. בהתחלה ממש שיגע אותי שאנשים לא מדברים נכון, לא מבטאים נכון מילים. עכשיו זה חפיף, אבל עדיין מרגיז. אנשים, תשקיעו בלשון! מקצוע חשוב.

פחחחחחחחחחח

יאללה לכי לצלם פרחים ונופים! אני כבר מת לראות את התמונות!!!!

Rוית

New member
פרחים ונופים, LOL....

איזה תמונה מדהימה
בחיים שלי לא ראיתי אותה!
ובכלל התמונות ששמת בשירשור הזה מדהימות! לא לא, אתה מדהים! לא לא, הפורום הזה מדהים! לא לא, אלאניס מדהימה! כן כן, השתגעתי
(קמתי משינה, נא להתחיס
)

symptoms

New member
למען האמת

רציתי לעזור (כי אני אדם שמאוד אוהב לעזור
) אבל הזמן... אני די לחוצנ עכשיו בזמן כי כל המורים לחוצים ללמד מלא חומר לפני פסח וחוץ מזה יש לנו את כל המבחנים קדם מתכונת וכל השטויות האלה, אבל נראה לי שמחר אני כן אוכל (אם זה לא מאוחר מדי) פשוט זה לוקח הרבה זמן לקרוא את כל ההודעות ואני לא רוצה סתם להגיד דברים. אה ושאלה אפשר גם להמליץ על שירשורים שלפי דעתי צריכים להיכנס? רעות

אם כבר מדברים על דברים שעושים ל

פורום אז אני אגלה לכם סוד....אני מכין לכם שרשור תמונות ענק ומדהים@!! חכו ותראו....

Rוית

New member
כן../images/Emo70.gif

אתם מוזמנים להמליץ על שירשורים תמיד
ומי שלא הבין מה רציתי בהודעה- אני רוצה לעשות "ניקוי פסח" לטאגלינים אבל בגלל שיש שם הרבה דברים, ואולי יש דברים שמעניינים ,ואני לא רוצה לקחת את זה ממכם אז אני מבקשת את עזרתכם בניפוי הישנים ובשמירה על מה שאתם אוהבים... אבל אני מבינה שזה משהו מציק ושצריך טיפה זמן בשבילו אין שום בעיה..

symptoms

New member
כמובטח

היום יש לי זמן אז לפי דעתי השרשורים שצריכים להישאר הם: שאלת השאלות שרשור הפירושים לא תאמינו מה חלמתי דבר שעשיתי/ לא עשיתי אהבת הילדות ואלה לפי דעתי צריכים להתווסף כמובן שהשרשור קריקטורות אבל הוא כבר נוסף אז הזה גם זה וזה עוד שרשורים מצורפים בסוף ההודעה רעות שסוף סוף יש לה קצת זמן פנוי

Rוית

New member
יקירתי../images/Emo24.gif תודות!

הכל נרשם ויבוצע בהקדם! כל המעוניין גם לעזור, מוזמן!

לדעתי כדאי להשאיר את

את השרשורים האלה: alanis morissette rock אה וגם את השרשורים של הכי נמכרים בישראל, הכי מושמעים ושרשורים הפירושים המעולה!!!

למעלה