שלי../images/Emo8.gif
1. HOT או YES? רק Yes! 2. מקלחת או אמבטיה? מקלחת [אני כ"כ עושה את זה עוד כמה דקות
] 3. ירוק או כחול? שתי צבעים מדהימים אבל כחול 4. ורוד או אדום? ורוד-
, אדום-
5. 4 או 5? ח'מסה 6. ערוץ 22 או ערוץ 10? 22 7. "מעריב" או "ידיעות אחרונות"? שתיהם 8. "מיכאלה" או "השיר שלנו"? כ"כ השיר שלנו
נינט
9. DJ SKAZI או DJ OFFER NISIM? האע?
10. "קצרים" או "משחק מכור"? קצרים.. משחקמכור= תוכנית מטומטמת ו*לא* מצחיקה!!! 11. "פיק-אפ" או "אהבה מעבר לפינה"? אף אחד 12. "השמינייה" או "ראש גדול"? ראש גדול... 13. מחשב נייד או רגיל? רגיל 14. 1 או 100? 1 15. "פסטיגל גיבורי-על" או "שיר נולד"? שיר נולד
נינט
16. "נולד לרקוד" או "כוכב נולד"? כוכב נולד
17. "טלעד", "רשת" או "קשת"? קשת! 18. הצופים או הנוער העובד? הצופים [התנועה הכי גדולה בארץ, הידעתם?
] 19. וואלה! או נענע? אף אחד 20. בלוגים או קומונות? אף אחד 21. קיבוץ או עיר? עייייר 22. mp3 או ipod? אני לא יודע מזה אייפוד, אז MP3
23. כלנית או ורד? כלנית, שיהיה 24. או ? האע?
25. אירופה או אסיה? אירופה 26. ארה"ב או אוסטרליה? ארה"ב 27. תיאטרון או קולנוע? שתיהם אבל קולנוע 28. סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע
29. אנגלית או ערבית? אנגלית.. ערבית
30. מטוס או ספינה? מטוס 31. אהבה או כסף? שתיהם אבל אהבה
32. תוכנית ריאלטי או סדרה קומדית? שתיהם! 33. זוגי או אי-זוגי? זוגי 34. עם הדגשה או בלי הדגשה? בלי 35. "PUMA" או "LEE COOPER"? לי קופר
שונא פומה 36. א' או ב' [אותיות]? א' 37. חטיבת ביניים או יסודי? יסודי 38. חטיבת ביניים או תיכון? תיכון 39. לישון אצל חברים או חברים אצלי? לישון אצלם 40. להיות עיוור או להיות חירש? חס וחלילה לא להיות כלום 41. תאילנד או הודו? תאילנד 42. מיץ מפרי או גזוז? גזוז 43. עודה עם קצפת או בלי? עם
44. "מקדונלד'ס" או "בורקגראנץ'"? בורגראנץ' 45. ספרדים או אשכנזים? ספרדים רולז
46. אילת או ת"א? שתיהם אבל אילת 47. "מילון ספיר" או "מילון אבן שושן"? אבן שושן.. ספיר?! מילון חדש?...!
48. תלתלים או חלק? חלק! 49. מיני או חצאית ארוכה? אממ לאדע
50. ג'ינס או טרנינג? ג'ינס 51. חולצה ארוכה או קצרה? בחורף- ארוכה, בקיץ- קצרה 52. מכנסיים ארוכים או קצרים? ארוכים 53. שחומים או בהירים? באמצע
לא יותר מדי לבנים אבל גם לא חומים מדי 54. עם חימצון או בלי? עם 56. ספר או סרט? שתיהם 57. מסנג'ר או ICQ? אף אחד
59. פורומים יותר שולטים-מא'-כ' או מל'-ת'? כולם 60. אדומים או כחולים? כחולים 61. עיפרון מכני או רגיל? רגיל.. מכני?! משהו חדש? 62. "פלאפון", "סלקום" או "אורנג'"? אורנג' 63. קניון "עזריאלי" או קניון" ערים"? עזריאלוש 64. ספא או בריכות טבעיות? בוא נסגור על ים וזהו
65. חצי או רבע? חצי 66. חצי או שליש? חצי 67. עוגה או עוגיות? עוגה 68. גבינה או ירקות?
ירקות כעיקרון.. 69. ירקות או פירות? פירות
70. רוק או מטאל? רוק 71. פופ או היפ-הופ? פופ 72. דאנס או האוס? האוס 73. טראנס או דיכאון? דיכאון זה להיט פה
ברור שטראנס 74. מוזיקה עיברית או לועזית? שתיהם 75. עיברי לידר או שי גבסו? קשה, אני אוהב את שתיהם אבל שי גבסו כנראה 76. הפרויקט של עידן רייכל או סינרגיה חולנית? עידן רייכל 77. שירי מימון או מאיה בוסקילה? מת על שתיהן אבל שירי
78. מירי מסיקה או שרית חדד? שרית חדד! 79. בושם לבנים: רושאס או ג'ורג'יו ארמני? לאדע
80. בושם לבנות: לקוסט פינק או פלווארס? לאדע
81. "פיספוסים" או "המופע של סטיב"? יספוסים 82. או ? האע?
83. ספרות או היסטוריה?
באמת שאני לא יודע. 84. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית! 85. גלגל"צ או רדיוס 100FM? רדיוס 86. "איקאה" או "הום סנטר"? איקאה 87. "טויס אר אס" או "הפיראט האדום"? טויס שיהיה 88. פרה או כבשה? פרה 89. צפרגע או נחש? אף אחד!!!!!!!!!!!!!!!! 90. כלב או חתול? כלב
91. ים או בריכה? ים 92. ים המלח או ים תיכון? ים המלח 93. כינרת או ים סוף? כינרת 94. "רצים לדירה" או "סוף הדרך"? סוף הדרך 95. "אדידס" או "נייק"? שתיהם 96. מפגש פורום-בעזריאלי או במקום אחר? בטבריה
97. פריק מת ערס שולט או ערס מת פריק שולט? אף אחד 98. גיל 13 או 16? 16 99. ראסטות או גלים? גלים 100. תפוז או אנשים?
והכי חשוב,למה אין לי את המסנג'ר שלך- אין לי מסנג'ר
וגם לא אייסיקיו
והמחשב שלי משום מה לא קורה את התוכנות האלה