שרשור שיער

• פותח הנושא yei
  • פורסם בתאריך

yei

New member
תספורת ראשונה

שלום לכן! התלתלים הזהובים של הקטן כבר ארוכים מידי ולא מסודרים... מחפשת מספרה ידידותית לילדים באזור קרית טבעון יש המלצות? תודה

רוני75

New member
למי שמחפשת מספרה באיזור גבעתיים

פתחו סניף של קטצוץ הילד שלי שהוא סרבן מספרות ידוע יצא משם מסופר! יש להם שם מלא דברים לילדים- קומפי, טלויזיות וסוכריות על מקל ומתנות בסוף. יש עכשיו הנחה של 15% לרגל הפתיחה ואני ממש מרוצה. חייבת לומר שהמקום לא מושך את העין יותר מדי אני ציפיתי למשהו יותר יותר יפה אבל מה שחשוב בסוף זה שהסתפרנו...

טולילול

New member
../images/Emo2.gif הצילו כינים

בגן החלה מכת כינים ורוצה למנוע - מה המתכון לתכשיר רוזמרין הטבעי שמכינים לבד בבית? מתה מפחד שיגיעו אלינו החיות הקטנות...

לימיצ

New member
כ10 ענפי רוזמרין בסיר בינוני עם מים

להרתיח עד שהמים מקציפים והמים נהיים אדמדמים. לכבות את האש, לסנן, לצנן ולשים כל בוקר מאחורי האזניים ובעורף טיפה, כמו בושם. זה לא עוזר לרפא, כלומר בשביל שלא יהיהו כינים או ביצים צריך תכשיר ולסרק, אבל להתחיל עם זה בלי קשר כדי שכשהראש יהיה נקי הם לא יחזרו. בהצלחה!

esterika007

New member
הרוזמרין מריח נורא.... ../images/Emo4.gif

ניסיתי אותו בעבר וממש לא יכולתי לסבול את הריח. רוקח בסופרפארם המליץ על ריזולטס, הסביר לי שאין בו חומרי הדברה והוא מייבש את הכינה מבפנים. אחרי שתי חפיפות + שני סירוקים גמרנו עם הכינים.

ערב טוב,ראיתי השבוע מומחה לצמחים,אמר לקחת,זרע

זרעי אניס,להרתיח במים,לסנן,לקרר ,ולמרוח על השיער ,ולשרק במסרק עם שיניים צפופות,לחזור על הטיפול כל יום

fame06

New member
אני קניתי בסופר פארם ספריי

משהו טבעי. היה קצת יקר. ואני שמה מאחורי האוזניים כמעט כל בוקרנ (כשאני לא שוכחת). בתקופה שנדבק, גם אני שמתי. כמובן, לשים את זה, לאחר שעושים טיפול הוצאת כינים, עם מסרק סמיך וסרקל- זה מה שאני עשיתי לו. ומאז, חופפת כל יום בסרקל.

fame06

New member
רשום על זה:

פיור אויל כי-מט תרסיס טבעי משמנים טהורים להגיינת הראש. 100% טבעי. 30 מ"ל. תמר שיווק מוצרי בריאות טבעיים בע"מ טל. 03-9511945

שבלול 555

New member
אנחנו משתמשים בתמצית אתרית

זה שמן אתרי ממיצוי של רוזמרין, הריח לא מהמם אבל עד עכשיו
(שנתיים בגן וכמה וכמה מתקפות של כינים) יצאנו ללא הפגע. קונים בבית מרקחת בקבוקון קטן מספיק לשנה עולה בסביבות ה20 שקלים, משתמשים ב3 טיפות כל יום על העורף ומתחת לאוזניים בקו השיער. בהצלחה

רוני75

New member
כן, זה אותה רשת

זה בגבעתיים בדרך השלום 101 במרכז שביט למי שמכיר את האיזור

b o t t e n

New member
../images/Emo51.gifאני אבדוק מי עובד שם.

אנחנו כבר רגילים ומכורים ליוסי.

רוני75

New member
בחור בשם נועם

אין לי משוג אם הוא חדש הוא עבד לפני ברמת אביב...

מצטרפת לשאלה שלך.....

למספרה באזור טבעון .. לא אכפת לי אפילו קריות נורא עצוב לי אבל עומר ביקש להסתפר............

למעלה