~ שרשור קשר ~

ילד רע 16

New member
../images/Emo68.gif ~ שרשור קשר ~ ../images/Emo196.gif

שם: גיל: איזור בארץ: אייסיקיו: מסנג'ר: דרך נוספת ליצירת קשר: צפיתם ב"השיר שלנו"?

ילד רע 16

New member
אני ../images/Emo98.gif

שם: עדן גיל: 16.4 איזור בארץ: שרון-מרכז אייסיקיו: בקושי נכנס אליו מסנג'ר: במסרים דרך נוספת ליצירת קשר: מסרים צפיתם ב"השיר שלנו"?

gal255

New member
אני

שם: גל גיל: 15.5 איזור בארץ: המרכז אייסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] דרך נוספת ליצירת קשר: אין צפיתם ב"השיר שלנו"? כן

bar4554

New member
גל

את כתבת תקצירים ועלילה לשיר שלנו בפרום? אני קראתי ונהנתי

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifאני

שם: עדי גיל: 15 איזור בארץ: צפון אייסיקיו: -- מסנג'ר: --- דרך נוספת ליצירת קשר: מסרים צפיתם ב"השיר שלנו"? בטח!

digikids

New member
אני../images/Emo192.gif

שם: יפתי
אייסיקיו: יש אבל אני לא נכנס מסנג'ר: מי שרוצה שיפנה במסרים
דרך נוספת ליצירת קשר: מסרים
צפיתם ב"השיר שלנו"? ברור

אני ../images/Emo28.gif ../images/Emo13.gif

שם: נילי D: אתם יותר ממוזמנים לקרוא לי ניל גיל: *חושבת* ממ... 14 ^_^ אזור בארץ: המרכז
אייסיקיו: 198565427 אבל אני בקושי מתחברת. מסנג'ר: [email protected] תוסיפו אותי כבר עכשיו ^.^ דרך נוספת ליצירת קשר: אז ככה. אתם מגיעים לת"א, ובפנייה הראשונה מהכניסה לעיר, אתם פונים ימינה. ממשיכים עוד 100 מטר ישר, ופונים שמאלה. בפנייה השלישית אתם שוב פונים שמאלה. ונוסעים ישר ישר ישר עד שאתם רואים כיכר. בכיכר אתם ממשיכים ישר, עד שאתם רואים צומת. אתם פונים ימינה ומגיעים לבית של מישהו שאני לא מכירה D: (וואו. חפרתי X_X) צפיתם ב"השיר שלנו"? יאפ יאפ :)

הייי ../images/Emo9.gif

שם: דניאל D: גיל: גרר. עוד חודשש 13 , הוו יאא ^^ [הגיע הזמן O:] איזור בארץ: אילת אייסיקיו:נהנהנההבננה לא תקבלוD: מסנג'ר:נהנהנהנהה בננה, לא תקבלו D: דרך נוספת ליצירת קשר: מסר ? צפיתם ב"השיר שלנו"? לה. אני בפורום חבריה.

אניxD

New member
אנייי ..

שם:אווופק :] גיל:13 וחצי P: איזור בארץ:מרכז
אייסיקיו:296019935 מסנג'ר:במסר
דרך נוספת ליצירת קשר:!@#$^% צפיתם ב"השיר שלנו"?אה-אה

JoNy Boi

New member
הנה

שם: Jony גיל: 14 וחצי כמעט 15 איזור בארץ: מרכז אייסיקיו: מסרים בלבד. מסנג'ר: כנ"ל דרך נוספת ליצירת קשר:
צפיתם ב"השיר שלנו"? מהפרק הראשון של העונה ה1 עד לפרק האחרון של ה4. אה ו..3 פעמים את כל הסדרה עצמה
נ.ב. מקווה שדני הוליווד תצליח להתקרב קצת לרמה של השיר שלנו

היי ../images/Emo13.gif

שם: שירן גיל: 21
איזור בארץ: מרכז אייסיקיו: במסר מסנג'ר: במסר דרך נוספת ליצירת קשר: מייל... גם במסר
צפיתם ב"השיר שלנו"? חיובי
אבל אני כאן בגלל גאיה
אזזז... שיהיה לכולנו נחמד מאוד

עונהD:::

שם:סנורקה סאמה=] גיל:17 איזור בארץ:באר שבע ואוו!! אייסיקיו:נה מסנג'ר:נה דרך נוספת ליצירת קשר:מסרים=] צפיתם ב"השיר שלנו"?...לייק דא#$%

אני

שם:מיטל גיל:13 וחצי איזור בארץ:דרום אייסיקיו:עמו מסנג'ר:אמו דרך נוספת ליצירת קשר:מסרים או ה"פ בפורום הרישמי של ליטל רוזנצוייג צפיתם ב"השיר שלנו"? אוקי את כול עונות הפרקים כפול 100

me

שם:ניב גיל:15 איזור בארץ:רחובות אייסיקיו:לא משתמש מסנג'ר:בקשו במסרים דרך נוספת ליצירת קשר: צפיתם ב"השיר שלנו"? ברור

|שמאלה|

שם: מי שיודע יודע. גיל: 16.3 איזור בארץ: ראשון לציון מסנג'ר:[email protected] להודיע לפני שמוסיפים דרך נוספת ליצירת קשר: אין צפיתם ב"השיר שלנו"? כן

למעלה