שלום לחברים.

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifשלום לחברים.

מיום שישי לא היה לי זמן להכנס וגם לכתוב, אז קראתי את כל מה שנכתב בסוף השבוע. חברה אתם נהדרים ! ! ואצלי אין רגע דל. שוב היתה פריצת מים במקום אחר. וכל היום התעסקתי עם חב" האינסטלציה של הבטוח הישיר. בשעה 1600 סיים האינסט" לעבוד ואני אחרתי בשעתיים למספרה, וכמובן בלתי אפשרי היה להתקבל. חבל ! כי מחר אנחנו בכנסת נפגשים עם שרים וחברי כנסת שמראים התענינות באלצהיימר. ורציתי להראות במיטבי. לא חשוב גם ככה (בצניעות )אני נראית אחלה. הנושא שאני אדבר עליו יהיה : בדיקות התלות של בטוח לאומי והתאמתן לחולי אלצהיימר. נראה אם בכלל יתנו לי לדבר. אני מתה מעייפות והולכת לישון ( עם התרנגולות כפי שהיו אומרים במושב ) אז לילה טוב מאסתר. ביי ותחזיקו לנו אצבעות מחר.

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifאסתר בהצלחה בכל אשר תפני

חייכי לכולם כי חיוך נותן המון, וגם את נראת אחלה, ב"ה , ב-ה-צ-ל-ח- ה

נילי41

New member
בהצלחה מחר בכנסת

את תהיי עשר, כמו שאת. היופי הוא פנימי והוא מקרין מהפנים החוצה. אז אל דאגה. את תייצגי את כולנו בנאמנה. הנושא חשוב מאוד וכואב לכולם. שיהיה יום מעניין ומוצלח מחר.

../images/Emo24.gifנילי'לה למה מדכא?

נא לקחת לצומת ליבך לאמץ את הכתבה שאת כתבת חלילה להיות בדיכאון הפעילי את מוח ימין כמו שכתוב ימין ה' עושה חיל, כתבי לנו הוציאי מהלב אנחנו איתך חיזקי ואימצי לטובת בריאותך , מחבקת אותך חזק חזק ,

רגינה9

New member
אסתר-הצלחה במשימה

הרבה זמן חלף מאז השתתפתי באופן פעיל בפורום, אבל אני שותפה סמויה וקבועה. כבת לאם חולת אלצהיימר, אני חושבת שהנושא שלקחת על עצמך לטפל בו - להאיר את עיני מקבלי ההחלטות בנושא "בדיקת התלות", הוא אחד הנושאים הקשים לנו (בני המשפחה) בטיפול ביקירנו החולים. העמידה מול המוסדות השונים ובמיוחד הביטוח הלאומי מהווה סיוט. למרות ההצהרות כי יתאימו את "מבחן התלות" לחולי אלצהיימר, הדבר עדיין לא קורה בפועל. ואנחנו קוראים שוב ושוב, בפורום, את "מבחן התלאות" שעוברים בני המשפחה מול אטימות עובדי הבטוח הלאומי. לכן אסתר אם תצליחי לסדוק ולו במעט את אטימות הרשויות, אזי הצלחת ובגדול. שולחת לך ברכת דרך צלחה.

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifתודה לכל מחזקי.

אני מקווה לא להתרגש ולהדגיש את הדברים הנכונים. רגינה תודה, שתמש במילה הקולעת " תלאות ". כרגע אנחנו מטפלות בשלמה, וב- 0900 נצא לירושלים. כשאשוב מבטיחה לספר בפרוטרוט מה היה .

hregev

New member
אסתר - מחזיקים לך אצבעות

כאמור מחזיקים אנו לך אצבעות ומאמינים שכמןך-כמונו תייצגי את כולנו (אחייך לצרה) נאמנה. חני

למעלה