ניסיון שני
קודם כל ממליצה לקרוא את תקנון הפורום, הוא מסביר כמה דברים שחשוב לדעת כדי שיהיה כאן נעים ומסודר, וגם כדי לשמור על לחץ הדם שלי בתחום הנורמה
. שרשור זה בעצם שני דברים: 1. אמנות השרשור: כששולחים תגובה להודעה אליה מתייחסים. אם את רוצה להגיב בכלליות לכל השרשור רצוי להגיב להודעה הראשית. הודעות ראשיות לוו בעיגול כתום לצידן, בעוד שתגובות ילוו בעיגול כחול [עיגול מלא יסמן הודעה עם תוכן, עיגול חלול יסמן הודעה ללא תוכן]. 2. שרשור זה גם בעצם אשכול הודעות. כל אשכול עוסק בנושא אחר, רצוי לשרשר שאלות דומות לאותו אשכול. לדוגמה, אם יש לך שאלה שקשורה לבתי ספר בסיפור, שרשרי אותה לשרשור הקיים בעמוד שעוסק בשאלה איפה לומדים כולם לפני הוגוורטס. יש את שרשור הנצל"שים הרשמי שנפתח בכל פעם שהקודם מפסיק לקפוץ ונעוץ בראש הפורום (שרשור נעוץ - שרשור שמודבק בראש הפורום ולא יורד משם עד שאחת המנהלות אומרת לו לרדת, בתחילת הכותרת יהיה ציור של קונוס תנועה]. אני מעתיקה לך את ההגדרה שלו מההודעה הראשית שבו: שרשור זה מיועד לקבץ את כל השאלות וההכרזות הקטנות שלא יפתחו סביבן דיון או שנשאלו עשרות פעמים בעבר, במטרה לשמור על סדר בפורום. שימו לב, אין לנצל"ש שרשור פעיל אחר כל עוד יש שרשור נצל"שים בר הקפצה (כלומר בן פחות מ72 שעות), גם אם צריך לחפש בעמוד השני. הודעות מהסוגים שתוארו למעלה יש לשרשר אך ורק לכאן. הודעות שלא ישורשרו על ידי הכותב ישורשרו או ימחקו על ידי אחת המנהלות, בהתאם לשיקול דעתה, ובלי אזהרה מוקדמת. השרשור יסומן על ידי האייקון ותחת הכותרת "שאלות קטנות ונצל"שים". אין לנצל"ש שרשורי תפוז אנשים, תודה. בנוסף, יש שרשורים חברתיים, שהם בעצם שרשורים אוף - טופיקיים, שמרכזים אליהם את כל הנושאים שלא קשורים לספרי הארי פוטר, ועשויים לעניין את חברי הפורום. שרשורים המכריזים על הצטרפות לפורום או שרשורי ימי הולדת [ואבל, כמובן] ראויים לשרשור משלהם. נדמה לי שכיסיתי את הדברים החשובים, אם לא, את מוזמנת לשאול. אני אעביר את האשכולון הזה לשרשור המתאים ברגע שתגידי שהבנת