שאלה קטנטנה....

Lillly

New member
../images/Emo68.gifשאלה קטנטנה....

מה זה שרשור, ואיך משרשרים?

A Radcliffe

New member
אר... אני מנסה...../images/Emo129.gif

אוף!!! כתבתי קודם מלא והכל נמחק!!!
טוב, אז אני לא יודעת כל כך להסביר אבל אולי אני יכולה להסביר לך איך לשרשר. את נכנסת להודעה שאת רוצה להגיב אליה ולמטה יש לך שתי אפשרויות:הוספת תגובה והוספת תגובה מהירה. אם את נכנסת להוספת תגובה את נכנסת לדף חדש שיש בו אפשרויות כמו הוספת לינק, תמונה וכו'. אם את נכנסת להוספת תגובה מהירה נפתח לך מן חלון קטן כזה שאת כותבת בו את התגובה שלך. חשוב לשרשר נכון.. אבל את זה אין לי מושג איך להסביר.......... אני לא יודעת להסביר כלום ויש תרשים כזה אבל אם מישו מבין ממנו משו אני סוגדת לו........ אני מקווה שהסברתי טוב
ד"א: לילי זה שם יפה!!!!!!!!!! זה השם שלך?! או סתם?! וויזלי:)

Lillly

New member
אממ..עשיתי נכון?

חחחח.. אז הבנתי שאני צריכה ללחוץ על הוספת תגובה מהירה... אני מקווה שעשיתי נכון...תודה! ד"א, לילי זה השם האמיתי שלי:))

Lillly

New member
שכחתי לשאול...

איך קוראים לך? ומה זה נצל"ש? סליחה שאני מנדנדת, פשוט אני לא ממש מתמצאת בחומר...חחחח

A Radcliffe

New member
ארר.....את כל כך בת-מזל=]../images/Emo129.gif

אני רוצה כל כך שיקראו לי לילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גררר.... אבל שמי בישראל עמית/לילי/וויזלי/את. נצל"ש=ניצול שרשור. ז"א שאם יש שרשור על... נושא מסוים ויש לך משו להגיד שלא קשור לנושא והוא לא הכי חשוב בשביל פתיחת הודעה חדשה את מנצל"שת לשרשור אחר
אני רגועה בלהסביר...... עכשיו........... רגע סגידה לשמך: לילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילילי וויזלי:)

Lillly

New member
חחחחחחחחחח

בחיים לא ראיתי מישהו שכ"כ אוהב את השם שלי!! חחח נחמד לי:)) תודה על התשובה!

A Radcliffe

New member
וקשע../images/Emo129.gif

אני יודעת לכתוח נוח ב-7 שגיעות. תראי: נאואך. אז לא בשבע שגיעות.. אבל למי אכפת?! לילי זה ה-שם ה-כי יפ-ה בעולם. גררר.........*מזילה ריר* וויזלי:)

ToryMaster

New member
ניסיון שני

קודם כל ממליצה לקרוא את תקנון הפורום, הוא מסביר כמה דברים שחשוב לדעת כדי שיהיה כאן נעים ומסודר, וגם כדי לשמור על לחץ הדם שלי בתחום הנורמה
. שרשור זה בעצם שני דברים: 1. אמנות השרשור: כששולחים תגובה להודעה אליה מתייחסים. אם את רוצה להגיב בכלליות לכל השרשור רצוי להגיב להודעה הראשית. הודעות ראשיות לוו בעיגול כתום לצידן, בעוד שתגובות ילוו בעיגול כחול [עיגול מלא יסמן הודעה עם תוכן, עיגול חלול יסמן הודעה ללא תוכן]. 2. שרשור זה גם בעצם אשכול הודעות. כל אשכול עוסק בנושא אחר, רצוי לשרשר שאלות דומות לאותו אשכול. לדוגמה, אם יש לך שאלה שקשורה לבתי ספר בסיפור, שרשרי אותה לשרשור הקיים בעמוד שעוסק בשאלה איפה לומדים כולם לפני הוגוורטס. יש את שרשור הנצל"שים הרשמי שנפתח בכל פעם שהקודם מפסיק לקפוץ ונעוץ בראש הפורום (שרשור נעוץ - שרשור שמודבק בראש הפורום ולא יורד משם עד שאחת המנהלות אומרת לו לרדת, בתחילת הכותרת יהיה ציור של קונוס תנועה]. אני מעתיקה לך את ההגדרה שלו מההודעה הראשית שבו: שרשור זה מיועד לקבץ את כל השאלות וההכרזות הקטנות שלא יפתחו סביבן דיון או שנשאלו עשרות פעמים בעבר, במטרה לשמור על סדר בפורום. שימו לב, אין לנצל"ש שרשור פעיל אחר כל עוד יש שרשור נצל"שים בר הקפצה (כלומר בן פחות מ72 שעות), גם אם צריך לחפש בעמוד השני. הודעות מהסוגים שתוארו למעלה יש לשרשר אך ורק לכאן. הודעות שלא ישורשרו על ידי הכותב ישורשרו או ימחקו על ידי אחת המנהלות, בהתאם לשיקול דעתה, ובלי אזהרה מוקדמת. השרשור יסומן על ידי האייקון ותחת הכותרת "שאלות קטנות ונצל"שים". אין לנצל"ש שרשורי תפוז אנשים, תודה. בנוסף, יש שרשורים חברתיים, שהם בעצם שרשורים אוף - טופיקיים, שמרכזים אליהם את כל הנושאים שלא קשורים לספרי הארי פוטר, ועשויים לעניין את חברי הפורום. שרשורים המכריזים על הצטרפות לפורום או שרשורי ימי הולדת [ואבל, כמובן] ראויים לשרשור משלהם. נדמה לי שכיסיתי את הדברים החשובים, אם לא, את מוזמנת לשאול. אני אעביר את האשכולון הזה לשרשור המתאים ברגע שתגידי שהבנת

למעלה