עונה לעצמי ../images/Emo9.gif
נורה
יתרון בולט: היא מוכנה להקריב כ"כ הרבה למען האנשים שהיא אוהבת... (זה אולי לא ניראה נכון, אבל מדהים אותי שהיא שמרה את העובדה שהיא יודעת על הולי במשך 15 שנה !) טוב, לא בדיוק... אני לא יודעת איך להגדיר את התכונה הזו...
חיסרון בולט: היא מניפולטיבית.
מתאימה/ לא מתאימה לוויליאם: לא יודעת, לא מכירה אותו.
מראה חיצוני: (כן. מסתבר שאני שיטחית ) היא יפה ! אני ממש אוהבת את איך שסאלי נראית, והיא גם נראית מועלה לגילה !
תיפקוד בתור אמא, ובת זוג: בתור אמא היא קצת נודניקית, אבל לדעתי זה אשמת אמא שלה
ובת זוג - היא נשארה נאמנה לוויליאם, אז...
הולי
יתרון בולט: היא יודעת איך להסתדר.
חיסרון בולט: כל הקטע הזה, שהיא דורשת זכויות שלא מגיעות לה... בטח יהיו כאלה שיכעסו, אם כן, אני אשמח להסביר
מתאימה/ לא מתאימה לוויליאם:
כמו שאמרתי, שאלה מפגרת, כי אני לא מכירה אותו, ולא הספקתי לקלוט הרבה עליו ממה שהם מדברים, ומפרקי הפלשבק...
מראה חיצוני: (כן. מסתבר שאני שיטחית ) בפרקים האחרונים היא נראית טוב יותר, אבל בכללי אני לא מתה על איך שהי א נראית.
תיפקוד בתור אמא, ובת זוג: בתור אמא - אני לא יודעת. אני לא יודעת אם היא עשתה נכון לא לספר לרבקה על וויליאם. בת זוג- אני מניחה שבסדר.. למרות שהיא פחות בסדר לסול... מערכת היחסים בין הולי לנורה לאור ההתפתחויות האחרונות (רבקה) ובכלל, איזה סוג מערכת יחסים אתם חושבים שהולי ונורה צריכות לנהל? אני חושבת שהם לא צריכות להיות כ"כ מעורבות בחיים אחת של השניה, אבל גם לא להתעלם. במקום נורה, לא הייתי מזמינה את הולי לשום מקום (את ריבקה כן, אבל מהולי הייתי מתרחקת) כי זה פשוט לא הגיוני שהפילגש והאישה יבלו זמן ביחד... הם לדעתכם להולי הייתה זכות לדרוש את מקומה באוהיי? האם לנורה הייתה זכות לנסות לעצור בעדה? אני לא חושבת. אולי זה היה חוקי, כי הוא הוריש לה את כל הכסף הזה, אבל אני לא חושבת שהיה לה איכפת שהילדים של הגבר שאיתו היא ניהלה רומן במשך כ"כ הרבה זמן, שהיא הסיבה שאביהם בגד באימם (ככה הם רואים את זה) יראו אותה כל יום, ויצטרכו להתמודד עם זה בכל יום מחדש. אני לא מבינה למה כולם כועסים על שרה. אני חושבת שהדוגמא שלה אולי טיפה טיפה מוגזמת, אבל בסה"כ, אם מסתכלים על כל התמונה,היא אנושית, ומוצדקת. אני חושבת שהייתי מתנהגת בדיוק באותה דרך.