ראש בראש

YaEl 15

New member
../images/Emo68.gifראש בראש../images/Emo194.gif

והפעם: נורה VS. הולי אז תתיחסו לגביי כל אחת מהן לדברים הבאים:
יתרון בולט:
חיסרון בולט:
מתאימה/ לא מתאימה לוויליאם:
מראה חיצוני: (כן. מסתבר שאני שיטחית )
תיפקוד בתור אמא, ובת זוג: מערכת היחסים בין הולי לנורה
לאור ההתפתחויות האחרונות (רבקה) ובכלל, איזה סוג מערכת יחסים אתם חושבים שהולי ונורה צריכות לנהל?
הם לדעתכם להולי הייתה זכות לדרוש את מקומה באוהיי? האם לנורה הייתה זכות לנסות לעצור בעדה? אין לי עוד רעיונות, אני מקווה שזה לא דפוק מידי...

blur2

New member
או אה ../images/Emo13.gif

לא יודע איך לענות על החלק הראשון
אם אני הייתי נורה.. אני בכלל הייתי שוכח שקיימת מישהי בשם הולי..
לעומת זאת, לא הייתי מונע מהילדים להפגש עם רבקה אם הם רוצים.. אבל בוודאי שלא הייתי מזמין את רבקה לארוחה(!) לנורה יש זכות מלאה לנסות לעצור בעד הולי... שתצרח, תהפוך את העולם, שתגרום לה להצטער על הרגע שהיא חשבה להצטרף לאו-היי
(מזל שאני לא התסריטאי של הסדרה חחח
)

למה דפוק?חח

נורה: יתרון בולט: היא ממש ממש חמודה,יש לה לב טוב חיסרון בולט: קנאית...מסכנה מתאימה/ לא מתאימה לוויליאם: ביחס להולי? כרעיה אני חושבת שנורה בהרבה מראה חיצוני: (כן. מסתבר שאני שיטחית ) סאלי פילד מהממת
תיפקוד בתור אמא, ובת זוג: כאמא אני מעדיפה אותה בהרבה,כרעיה אני לא ממש בטוחה הולי יתרון בולט: היא יפה,מאוד יפה חיסרון בולט: קרציה כזאת מתאימה/ לא מתאימה לוויליאם: ממש מתאימה לו,שתי כלבים מראה חיצוני: (כן. מסתבר שאני שיטחית ) כמו שאמרתי,היא יפהפייה אני מודה חח תיפקוד בתור אמא, ובת זוג: בתור אמא?בלע כרעיה?לא יודעת לאור ההתפתחויות האחרונות (רבקה) ובכלל, איזה סוג מערכת יחסים אתם חושבים שהולי ונורה צריכות לנהל?:אני חושבת שהן צריכות דווקא להתקרב יותר,למרות שאם היתי נורה היתי מעיפה לה כאפה
הם לדעתכם להולי הייתה זכות לדרוש את מקומה באוהיי? האם לנורה הייתה זכות לנסות לעצור בעדה?ממש לא!!היא הרסה מספיק את המשפחה! לנורה היתה זכות ועוד איך כאישתו החוקית

CapitanSparrow

New member
נמ - נורה. ../images/Emo47.gif

אז תתיחסו לגביי כל אחת מהן לדברים הבאים: נורה: יתרון בולט: זו סאלי פילד, הלוווו. חיסרון בולט: אין כ"כ מתאימה/ לא מתאימה לוויליאם: לא יודעת, נגיד ש... מראה חיצוני: (כן. מסתבר שאני שיטחית ) נראית טוב לגילה המופלג.
תיפקוד בתור אמא, ובת זוג: סבבה. הולי: יתרון בולט: יש לי ביטחון עצמי כזו, נו. והיא מצליחה לשכנע את כולם לעשות מה שהיא רוצה. חיסרון בולט: היא שקרנית ומציקה. מתאימה/ לא מתאימה לוויליאם: שניהם שקרנים, הולך טוב ביחד. מראה חיצוני: (כן. מסתבר שאני שיטחית ) מכועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעערת. תיפקוד בתור אמא, ובת זוג: בשניהם, זבל.
מערכת היחסים בין הולי לנורה לאור ההתפתחויות האחרונות (רבקה) ובכלל, איזה סוג מערכת יחסים אתם חושבים שהולי ונורה צריכות לנהל? שלא ידברו לעולם או משו? הם לדעתכם להולי הייתה זכות לדרוש את מקומה באוהיי? האם לנורה הייתה זכות לנסות לעצור בעדה? אם הוא הוריש לה, כן...נראה לי

YaEl 15

New member
עונה לעצמי ../images/Emo9.gif

נורה
יתרון בולט: היא מוכנה להקריב כ"כ הרבה למען האנשים שהיא אוהבת... (זה אולי לא ניראה נכון, אבל מדהים אותי שהיא שמרה את העובדה שהיא יודעת על הולי במשך 15 שנה !) טוב, לא בדיוק... אני לא יודעת איך להגדיר את התכונה הזו...
חיסרון בולט: היא מניפולטיבית.
מתאימה/ לא מתאימה לוויליאם: לא יודעת, לא מכירה אותו.
מראה חיצוני: (כן. מסתבר שאני שיטחית ) היא יפה ! אני ממש אוהבת את איך שסאלי נראית, והיא גם נראית מועלה לגילה !
תיפקוד בתור אמא, ובת זוג: בתור אמא היא קצת נודניקית, אבל לדעתי זה אשמת אמא שלה
ובת זוג - היא נשארה נאמנה לוויליאם, אז... הולי
יתרון בולט: היא יודעת איך להסתדר.
חיסרון בולט: כל הקטע הזה, שהיא דורשת זכויות שלא מגיעות לה... בטח יהיו כאלה שיכעסו, אם כן, אני אשמח להסביר
מתאימה/ לא מתאימה לוויליאם:
כמו שאמרתי, שאלה מפגרת, כי אני לא מכירה אותו, ולא הספקתי לקלוט הרבה עליו ממה שהם מדברים, ומפרקי הפלשבק...
מראה חיצוני: (כן. מסתבר שאני שיטחית ) בפרקים האחרונים היא נראית טוב יותר, אבל בכללי אני לא מתה על איך שהי א נראית.
תיפקוד בתור אמא, ובת זוג: בתור אמא - אני לא יודעת. אני לא יודעת אם היא עשתה נכון לא לספר לרבקה על וויליאם. בת זוג- אני מניחה שבסדר.. למרות שהיא פחות בסדר לסול... מערכת היחסים בין הולי לנורה לאור ההתפתחויות האחרונות (רבקה) ובכלל, איזה סוג מערכת יחסים אתם חושבים שהולי ונורה צריכות לנהל? אני חושבת שהם לא צריכות להיות כ"כ מעורבות בחיים אחת של השניה, אבל גם לא להתעלם. במקום נורה, לא הייתי מזמינה את הולי לשום מקום (את ריבקה כן, אבל מהולי הייתי מתרחקת) כי זה פשוט לא הגיוני שהפילגש והאישה יבלו זמן ביחד... הם לדעתכם להולי הייתה זכות לדרוש את מקומה באוהיי? האם לנורה הייתה זכות לנסות לעצור בעדה? אני לא חושבת. אולי זה היה חוקי, כי הוא הוריש לה את כל הכסף הזה, אבל אני לא חושבת שהיה לה איכפת שהילדים של הגבר שאיתו היא ניהלה רומן במשך כ"כ הרבה זמן, שהיא הסיבה שאביהם בגד באימם (ככה הם רואים את זה) יראו אותה כל יום, ויצטרכו להתמודד עם זה בכל יום מחדש. אני לא מבינה למה כולם כועסים על שרה. אני חושבת שהדוגמא שלה אולי טיפה טיפה מוגזמת, אבל בסה"כ, אם מסתכלים על כל התמונה,היא אנושית, ומוצדקת. אני חושבת שהייתי מתנהגת בדיוק באותה דרך.

Aviyush

New member
עונה באיחור:)

נורה יתרון בולט: אמהית, מצחיקה (וגם סאלי פילד
) חיסרון בולט: קרציה
מתאימה/ לא מתאימה לוויליאם: ואי אני כבר לא יודעת מראה חיצוני: מהממת לדעתי, והייתה תמיד (סאלי).. השנים עושות לה טוב תיפקוד בתור אמא, ובת זוג: היא אמא טובה- עובדה שבניגוד לאמא שלה היא הצליחה לשמור על בית מלא בילדים כל הזמן.. בתור בת זוג קשה לדעת, כי וויליאם מת מהר וכל המערכות יחסים האחרות שלה היו בערך לשניה הולי יתרון בולט: יש לה עיניים שאפשר לטבוע בהן
חח אין לי משהו אחר חיסרון בולט: מקש על החיים של הרבה מאוד אנשים מתאימה/ לא מתאימה לוויליאם: כנראה שכן חח מראה חיצוני: רואים שהיא הייתה יפה פעם תיפקוד בתור אמא, ובת זוג: בתור אמא היא לא טובה כי גם רבקה עזבה את הבית וגם היא לא גילתה לה שויליאם אבא שלה, בתור בת זוג כנראה שהיא טובה

למעלה