עוד אחת!!!
ג גלוש12 New member 24/10/05 #31 הקפצהה הנה המאומץ שלי!!- קוראים לו מנו!! איזה מאמי!! ויאללהה...תירשמוווווווווווו
י יפהMהאגדה New member 24/10/05 #33 אני פורשת!!!! אני ראיתי בדפים הקודמים שאת מעלילה עלי ואני לא מוכנה לזה אני לא אשתתף בתחרות הטיפשית שלך!!!
אני פורשת!!!! אני ראיתי בדפים הקודמים שאת מעלילה עלי ואני לא מוכנה לזה אני לא אשתתף בתחרות הטיפשית שלך!!!
ג גלוש12 New member 24/10/05 #36 מה?!!../images/Emo15.gif אני מעלילה עליך מה?!?!?תביא לי קישוררר!!את בטוחה שזאת אני!?!אני בחיים שלי לא העללתי על אפ'חד!
מה?!!../images/Emo15.gif אני מעלילה עליך מה?!?!?תביא לי קישוררר!!את בטוחה שזאת אני!?!אני בחיים שלי לא העללתי על אפ'חד!
K KillER SmiLEY New member 24/10/05 #34 נרשמת! שם הסימסית- דונה מצב משפחתי- רווקה שמכם- סתיו גיל(תמציאו)- ממ... 27 למה דווקא לה מגיע לזכות?- כי היא ממש חמודה היא אוהבת לעזור לאנשים ולתקשר הי לא הכי יפה אבל סה"כ היא ממש חמודה! אז.. כדאי לה לזכותת חיחי הנה תמונה! הנה עוד אחת!
נרשמת! שם הסימסית- דונה מצב משפחתי- רווקה שמכם- סתיו גיל(תמציאו)- ממ... 27 למה דווקא לה מגיע לזכות?- כי היא ממש חמודה היא אוהבת לעזור לאנשים ולתקשר הי לא הכי יפה אבל סה"כ היא ממש חמודה! אז.. כדאי לה לזכותת חיחי הנה תמונה! הנה עוד אחת!
K KillER SmiLEY New member 24/10/05 #38 שמתי בהודעה..[יש אפילו 2!] ../images/Emo119.gif בסוף.. איך לא ראית?! זה אפילו בכחול! עם קו כזה מתחת..
שמתי בהודעה..[יש אפילו 2!] ../images/Emo119.gif בסוף.. איך לא ראית?! זה אפילו בכחול! עם קו כזה מתחת..
K KillER SmiLEY New member 24/10/05 #39 רואים שלא התאמצת לקרוא... ../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif לא באה להתנפל.. סתם בא לי להגיד את זה חיחי
רואים שלא התאמצת לקרוא... ../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif לא באה להתנפל.. סתם בא לי להגיד את זה חיחי