מי לא ישן הלילה?

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifמי לא ישן הלילה?

ניקיתי והפכתי את שלמה ,ונכנסתי ליקרא מה נשמע. אז אני מבינה שמצבו של יוד עדיין לא טוב. ואשמח לשמוע איך יעבור את הלילה, כי חם 38 זה חם גבוה בעיקר אצל זקנים. מזל טוב לאריאלה המקורי להולדת הנכד כן ירבו נכדות ונכדים לכולם. אין פטנטים כיצד לרחוץ סרבני רחצה, מה שאני יכולה זה רק לחזק את סבלנותכם. אם יש עוד תופעות שליליות שמכבידות על החיים והטיפול - יש לשקול טיפול תרופתי ע"י פסיכיאטר. לילה\בקר טוב. הולכת לישון מקווה עד הבקר ללא הפרעה. ביי מאסתר

../images/Emo24.gif../images/Emo51.gifלאסתר'לה שירבו השמחות אצלך

המסימה שלך קשה אך יש לה שכר גדול בשמים אשריך שאת מנקה והופכת את שלמה (שם אבא שלי) ורואה את מצבו, אני פונה להקב"ה ואומרת לו , תראה את בנות עם ישראל איך הם מטפלים בבעלים שלהם, בבניך, בנשמות שהורדתה לעולם , אנא תקל מעליהם את הסבל והצער ושלח ישועה ממעונך. אמן בשורות טובות

מזל טוב../images/Emo95.gif

אריאלה יקרה , מזל טוב להולדת הנכד. שיזכו הוריו וכל המשפחה להמון אושר ושמחה ולגדלו בבריאות. גם אנו מצפים בע"ה בימים אלה ללידה של הנכד/ה אצל בתי הגדולה. שולחת לך המון חיבוקים שומחה שקיבלת מה שצריך כדי שבן זוגך יוכל לצאת למועדון כמו שצריך. לאט לאט העניינים מסתדרים ברוך השם. יום נפלא לך ורק בשורות טובות , להתראות , טובה

../images/Emo24.gif../images/Emo51.gifטובה'לה וירבו השמחות במעונכם

סידרתי כבר במרכז יום שילך 4 פעמים בשבוע וכבר הוא החל ללכת השבוע שני שלישי והיום ומחר, שבוע הבא אנו יוצאים לנופש קצת לשנות אוירה לי ולו עם ביתינו הנשואה .בתקוה שהכל יעבור בשלום עד שנחזור. בשורות טובות

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifאריאלה תודה על התפילות למעננו../images/Emo23.gif

תיקון. המשימה לא קשה. קשה ליראות את שלמה מדרדר, זה מה שקשה לי. היום היה לנו ביקור של עו"ס מהיחידה לזקן בעיריה. היה נחמד מאוד, בסוף הבקור הם רצו ליראות איפה ישן שלמה וכו... ואז הן עמדו עם דמעות בעינים, ואמרו שהרעיון להשכיב את שלמה בסלון הוא רעיון אדיר והן לא ראו זאת אצל אף אחד. יופי קיבלתי קומפלימנט !!! אז מה ???

נילי41

New member
בוקר טוב פורום - יום ד'

עוד לילה שקט יחסית עבר על כוחותינו. יוד ישן טוב עד שתיים בלילה, אז קם בכוחות עצמו והלך לשירותים בכוחות עצמו וחזר למיטה בכוחות עצמו. כעבור שעה, בשלוש, שוב קם לשירותים וחזר למיטה. והמשיך לישון. בכל הפעמים שהתעורר בדקתי אותו ולא היה לו חום והוא תפקד כרגיל. אמנם הוא נאחז בקירות ובדלתות כשהוא הולך לשירותים אבל הוא עשה את זה גם לפני שחלה. עד עכשיו הוא כבר 36 שעות רצופות בלי חום. לאחר שיחה אמש עם הרופא המטפל שלו, קיבלתי ממנו הסכמה שבשתיקה לעשות היום ניסיון ולשלוח את יוד למרכז היום אם הלילה יעבור בשלום ובבוקר הוא יקום בלי חום. הנהג יבוא לאסוף אותו בסביבות שמונה בבוקר. עכשיו הוא כבר ער, אין לו חום, הוא מוכן להתכונן ליציאה. אני מקווה שנעבור את מכשול המדרגות בשלום ושהוא ירגיש טוב כל היום ב'גן' ואז נקווה שהוא התגבר על מה שלא יהיה שהיה לו ואני אוכל לצאת לבית המרקחת לקחת את התרופות שלו, ולסופרמרקט לקניות ולסידורים האחרים שלי ומקווה מאוד שנוכל להשאיר את כל האפיזודה הזו מאחורינו. מאחלת שוב מזל טוב לאריאלה להולדת הנכד החדש ולכ-ו-ל-ם יום עגול. בוקר טוב ישראל!

../images/Emo24.gifנילי'לה ב"ה שהכל עבר בשלום

ולא הצטרכת ללכת למיון, כנראה שזה היה וירוס שעשה "לנו" פחדים. שנשמע רק בשורות טובות

למעלה