מזל טוב בשושו מהיום ולנסי כבר לא רוק!!!!!
S sam1961 New member 4/2/05 #4 ../images/Emo77.gif היי משה מזל"ט ענק../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif אלון, מתי חזרת? יש תמונות? סיפורים?
../images/Emo77.gif היי משה מזל"ט ענק../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif אלון, מתי חזרת? יש תמונות? סיפורים?
ח חגי New member 4/2/05 #5 ומאיפה חזרת...לאלו שלא ידעו שהלכת מאחל לזוג המדובר הצלחה בשתפ ונקווה שולנסקי ימשיך להופיע באתרינו.
ע עוץ לי גוץ לי פוף New member 4/2/05 #6 קינגי, בקרוב אצלך, עם הזיווג משורש נשמתך. אמן כן יהי רצון. עוץ.
B Bartov Alon New member 5/2/05 #8 הייתי בד.אפריקה בעיקר בcape towe , ואפילו "הצלחתי" לטוס שם עם חברה מאוד מאוד נחמדים. כך שמי שמתכנן להיות באזור הזה שווה לקחת בחשבון טיסה . שוב מזל טוב ולנסי ויוספה
הייתי בד.אפריקה בעיקר בcape towe , ואפילו "הצלחתי" לטוס שם עם חברה מאוד מאוד נחמדים. כך שמי שמתכנן להיות באזור הזה שווה לקחת בחשבון טיסה . שוב מזל טוב ולנסי ויוספה
נ נמרוד ספיר New member 5/2/05 #10 מזל טוב לוולנסי גם ממני אכן שושואיסט האיש יללה בוא תעשה כמה ילדים אכשיו שיהיו לנו סיבות טובות(תרוצים) להפגש.
מזל טוב לוולנסי גם ממני אכן שושואיסט האיש יללה בוא תעשה כמה ילדים אכשיו שיהיו לנו סיבות טובות(תרוצים) להפגש.
S shlomi toples New member 5/2/05 #12 מזל טוב מזל טוב ולנסי ועכשיו הזמן לטוס כמה שיותר לפני בואם של הזועטוטים
ג ג ל נ ט י New member 7/2/05 #13 תודה לכל המברכים בפורום וב SMS (ואלו שניסו להשיג אותי בטלפון עוד כשהיתי בחול). צריך לעשות מסיבת רווקים רטרואקטיבית ... (בקשר למסיבה ממש... הענין בבירור)
תודה לכל המברכים בפורום וב SMS (ואלו שניסו להשיג אותי בטלפון עוד כשהיתי בחול). צריך לעשות מסיבת רווקים רטרואקטיבית ... (בקשר למסיבה ממש... הענין בבירור)