מומלצי השבוע.

0mroosh

New member
../images/Emo68.gif מומלצי השבוע.

יפתח שרשור בכל סופשבוע, (מי שמעוניין לקחת על עצמו את הפינה, או פינות אחרות, שישלח מסר).
- שיר השבוע (של קולד'): - שיר השבוע (כללי): - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): - המלצה על משהו: - למי אתם נותנים חיבוק? (אנשים עונים על השאלות הללו בשקיקה בפורומים שכנים, לכו על זה
). ד"א, רק אני מתגעגע לעיתון?
(רועי!
)

ברררר

New member
עומר ../images/Emo7.gif יא מעתיקן ../images/Emo3.gif

מה עם לבוא איתי להופעה במרץ בצוותא? - שיר השבוע (של קולד'): In my place משו עבר על ילדים בבצפר ובמטה קסם נהיה להם טעם טוב, אז הם שמו את זה בהפסקה הגדולה ברדיו בצפר, אח זה היה טוב. - שיר השבוע (כללי): Anouk- Nobody's wife - מאכל השבוע: אפה ירקות- נו משו חדש לש טבעול (קרם תפו"א עם תירסססססס) - משהו שעשה לכם את השבוע: 83 במגן במתמטיקה!!! - משהו שהרס את השבוע: 75 בתנ"ך הגברה -משהו שאתם מחכים לו השבוע: למשיח - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): חע - המלצה על משהו: היפופוטם מנוזל - למי אתם נותנים חיבוק? לעומר, אבל רק אם אתה בא איתי!!! נ.ב. אתה לא יודע איזו פאדיחה, התקשרתי לעידו כי משום מה חשבתי שיש לו היום יומולדת, אבל מתברר שזה ב27, אבל הוא היה כה נחמד וחמוד אז היה בסדר.

0mroosh

New member
עידו חלק איתי תא הלבשה. ../images/Emo3.gif

כלומר, כל אחד היה לחוד, D: אבל תקעתי אותו בחוץ (אופ, זה לא נשמע טוב
) ומדדתי המון, כשהתיק שלו היה בפנים. D: אבוא איתך במרץ, אני חושב,
.

Roy1232

New member
עומר! ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

אני באמצע פרוייקט גדול אחר, כשאסיים אותו, אולי אחזור לעיתון. אני מכין (אם עוד לא יצא לך לשמוע) ביוגרפיה מלאה של קולד - עם תמונות מיוחדות (גוגל סירץ'
), קורות חיים, דיסקוגרפיה, ניתוח אלבומים, שירים, ביסיידים, ראיונות מתורגמים, הכלים בהם משתמשת הלהקה ועוד. אני הולך להשתמש בכל מקור מידע אפשרי - מגוגל סירץ' לדבס - אשת הקשר הרשמית של קולד..
אז לא יהיה לי זמן לעוד עיתון עכשיו
. מי שקורא את זה - אשמח מאוד אם תביאו לי כל מידע שאתם מוצאים
.

../images/Emo69.gif

- שיר השבוע (של קולד'): s1...עובדת על הריקוד...חורשת עליו קיצר - שיר השבוע (כללי): אישה כנענית-בית הבובות
וגם אם לא היום אז מחר-יוני בלוך
- מאכל השבוע: אבוקדו מרוסק...מה לעשות..אחרי שמותחים את הגשר זה כל מה שאפשר לאכול
- משהו שעשה לכם את השבוע: הבדיחה הכי מפגרת שאיפעם שמעתי...הקטע הוא שהיא לא מצחיקה אפאחד חוצממני... - משהו שהרס את השבוע: מממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ מרק בצל! -משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת יומולדת יווומולדת הינה בא!!
- תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): זה לא עולה לי...טוב נו היא לא משו בכל מקרהה - המלצה על משהו: להביא לי מתנה ליומולדת! מי שיביא יקבל
- למי אתם נותנים חיבוק? למי שיביא לי מתנה ליומולדת דהההה אה וגם לעצמי ! שיר- קבלי ח"ח על הציונים המרהיבים שלך השנה! תודה! בקשה! יום טוב! יום טוב
הבדיחה שעליה סיפרתי הנ"ל- יו יו אני ככך כושי עד שבאתי להורים שלי בהארלם ואמרתי להם 'יו מאדרפאדר!'....
קורעעעעעעעעע

MarishA M

New member
שאלון../images/Emo99.gif

- שיר השבוע (של קולד'):Live Forever (Oasis Cover Live) - שיר השבוע (כללי):james blunt-Goodbye My Lover אני פשוט מכורה לשיר הזה- מאכל השבוע:פיצה! כל השבוע יש לי חשק עז לפיצה ולא יצא לי לאכול חח - משהו שעשה לכם את השבוע:הייתי ביד ושם וזה עשה לי איכשהו געגועים לפולין נורא רציתי להיות שם שוב. - משהו שהרס את השבוע:הלימודים והבגרות במתמטיקה(יום שני הקרוב) לא יכול לראות יותר מספרים!! -משהו שאתם מחכים לו השבוע:שהבגרות תסתיים!!!! - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):--הנה..
- המלצה על משהו: כל מי שלא היה במסע לפולין אז שייסע,ז באמת חוויה חד פעמית מדהימה! - למי אתם נותנים חיבוק?לכולם!!

0mroosh

New member
יש לי גודש באף.

שיר השבוע (של קולד'): עיניים ירוקות. - שיר השבוע (כללי):צועדת-אפרת בן צור - מאכל השבוע: נודלס. - משהו שעשה לכם את השבוע: נגמרה המחצית - משהו שהרס את השבוע:עייפות יתר -משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של דנה ברגר ושל יהודית רביץ,
בגרות במתמטיקה נחשב גם?
- המלצה על משהו: קרואסון חמאה ושוקו, בארומה. - למי אתם נותנים חיבוק? עידו(
) וכל השאר, D: --

מיכיל

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo13.gif

- שיר השבוע (של קולד'): swallowed in the sea שיר השבוע (כללי): belive me של fort minor מאכל השבוע: פסטה בגבינת עיזים .. ( חחח פעם ראשונה שהכנתי את זה) משהו שעשה לכם את השבוע: חח יום ראשון- היה יום גדול בגלל שראיתי מישהו שמאוד רציתי לראות. משהו שהרס את השבוע: הייתי חולה כל השבוע. משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה שאני צריכה לנגן בה.. תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):חח אין. המלצה על משהו:אם שומעים שיר מסויים בלופים אפשר למצוא בו כלכך הרבה דברים שלא ראית בו קודם.אז כדאי לשמוע שירים מסויימים בלופים. למי אתם נותנים חיבוק? אח שלי .

אושר עילאי ../images/Emo11.gif

- שיר השבוע (של קולד'): trouble - שיר השבוע (כללי): בוכה לך - דנה ברגר - מאכל השבוע: קוראסון שוקולד - משהו שעשה לכם את השבוע: בגרות באנגלית. סתאם לא. אולי המגן (92) לבגרות בחיבור. - משהו שהרס את השבוע: הפיגוע בת"א.. -משהו שאתם מחכים לו השבוע: השובע נגמר מחר אבל.. בעיקרון ציפיתי היום להופעה של דנה (
) מה שלא קורה כמו ששמתם לב. אז... כנראה שלמחר בבוקר טיול עם אבא אח וסבתא לראות ציפורים ופרחים.. - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): נחשוב עליכם.. - המלצה על משהו: אמ.. ג'מילה של אייטמטוב.
אחד היפים שקראתי בזמן האחרון. - למי אתם נותנים חיבוק? מוצו עולם שלי

טולייצ

New member
../images/Emo168.gif

- שיר השבוע (של קולד'): Talk - שיר השבוע (כללי): אישה לוויתן/עברי לידר - מאכל השבוע: אורז [של בקו
] - משהו שעשה לכם את השבוע: היה כזה?
- משהו שהרס את השבוע: גם אם היה,אז הוא הרס גם ככה,השמיד את עצמו פתאום
-משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור. - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש)
- המלצה על משהו:
- למי אתם נותנים חיבוק? אין לי למי

Da Fish Snake

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע (של קולד'): Fix You - שיר השבוע (כללי): הדג נחש - מביט - מאכל השבוע: שווארמה
- משהו שעשה לכם את השבוע: עברתי טסט בטרקטור וטרקטורון!!!
- משהו שהרס את השבוע: הקורררררר
-משהו שאתם מחכים לו השבוע: נחיה ונראה... - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): מצורפת... - המלצה על משהו: סטייק אנטריקוט באל-ראנצ'ו.... - למי אתם נותנים חיבוק? לאח הקטן שלי

למעלה