מה ההורים

../images/Emo68.gif מה ההורים ../images/Emo195.gif

שלכם חושבים על עברי
בטוח יצא ששמתם באוטו את עברי, זימזמתם שירים במקלחת או במטבח כשאמא מבשלת, בטוח ישבתם מול המחשב ושמעתם בקולי קולות עד שאמרו לכם להחליש, בטוח ביקשתם פה ושם כסף להופעות, או לנסיעות, או אפילו בשביל ללכת לראות חברים מהפורום
. בשורה התחתונה, בטוח המשפחה יודעת שאתם אוהבים את עברי. לא? ובטוח יצא להם להגיב על העניין לא פעם. אז...מה הם חושבים על עברי לידר
.

האגוש

New member
וואו, ענבר ../images/Emo6.gif

אני נורא מעריכה שאת מפעילה את הפורום והכל, אבל כמה

סליחה ../images/Emo7.gif

מוזמנת למחוק
. זה המרמור מתנ"ך כנראה...כשהשלמתי שזה פשוט לא יילך מחר

איחחח תנ"ך.. כנ"ל לגבי המרמור

איך הלך לך בסוף? העיקר שזה נגמר, זה הכיף ביב', שכל בגרות היא בעצם סיום לתמיד עם אותו המקצוע
[ושימי לב שהגבתי לך לגבי השרשור הזה קצת מתחת..]

חרא.. זה היה צפוי.

הבגרות הכי קשה וארוכה שנתקלתי בה אי-פעם. באמת שתנ"ך זה דבר קשה
ואיזה כיף לך שזה נגמר. אני אפגוש את הבגרות הזאת בחורף ;[[ מזה אין לי כח. איך הלך לך?

../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif

תנ"ך זה ממש לא דבר קשה, זה מה שהם עושים ממנו.
זה ארוך ברמות פסיכיות, ויחד עם הזמן שיש- אי אפשר לחשוב כמו שצריך, והם מכריחים אנשים לשנן ולהקיא חומר. אז אני לא למדתי, וניסיתי לאלתר, אבל לא הספקתי :/ אבל לא אכפת לי איך היה [ומהמגן הדפוק]- אני לא אעשה את זה שוב, ואני גם לא ממליצה לך.
זה סה"כ 2 יחידות, אין לזה הרבה משקל. קצת חרגנו מנושא הפורום

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

לדעתי תעשי כל שבוע או כל כמה ימים.. זה מלאאא
אבל סחתיין על ההשקעה!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני עם גיא.. וחוץ מההשקעה, אחלה רעיונות! פשוט תתאפקי איתם ותפתחי שאלון פעם בכמה ימים.. גם הרעיון הזה מקורי!
[לא נראה לי שהיה פה פעם..] ויש לי הרבה מה לענות על הזה! [אבל מחר, חזרתי הביתה רק עכשיו מאז הבוקר..הכניסה המיידית לפה מעידה על משהו לא טוב
]

הגר אני מזהיר מראש../images/Emo11.gif

בפעם האחרונה שענבר השתוללה עם שירשורים מחיי פורום זה הסתיים בכחול
בכל מיק באמת כל הכבוד לה
למרות שאם להיות כנים. אם יש פורום מוסיקה בתפוז שלא זקוק להחיאה זה הפורום הזה
אבל בתכלס שתמשיך להביא מהניסיון והרעיונות המשוגעים שלה זה מגוון מאוד

אמא שלי דווקא ממש אוהבת אותו..חח

כשלקחתי אליי את העיתון בשישי לקרוא היא ביקשה שאני אתן לה גם לקרוא את הכתבה עליו אחר כךXD.. כנראה שהדבקתי אותה בזה..חח

../images/Emo26.gifאפשר להגיד שהם הפוכים ממני../images/Emo4.gif

שני ההורים שלי חיים במאה הקודמת, והם פשוט סולדים מהמילה "הומו".. אז זה אומר בערך הכל.. אין לי כוח לפרט, אבל זה אצלנו תמיד נושא לוויכוחים ותמיד אני מתחרפנת מהדעות המקובעות והדביליות שלהם
, והם מצידם צוחקים על "ההערצה" הזאת שלי.

חח נראה לי שראיתי אותך אתמול בסטארדסט

אבל בדיוק הלכת, אז לא הספקתי להגיד שלום:)

sm18

New member
אמא שלי חולה עליו...

וכשהיינו באירוע של גאידמק, היא הגיעה קצת אחרי אז לא נפגשנו, ואחרי ההופעה שלו היא שלחה לי סמס :עברי מלך". היא ממש מצחיקה אותי לפעמים

אמ..

לא בעד ולא נגד. ז"א הם גם מקבלים אותו:) אבל גם לא ממש מזיז להם
(פעם כתבתי פה ששמעתי את הדיסק של ההופעה ואמא באה ושרה יחד איתו :) ) (בקרוב נפתח פורום: עברי לידר- אימהות
)

m a y a 2 1

New member
אז ככה.... ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif

"בטוח ששמתם באותו את עברי, זימזמתם שירים..." חחחחחחחח זימזמתם?!??? חחחחח בכל מקום וזמן שיש שיר כלשהו של עברי אני מתחילה להתחרפןן...!
ובאוטו...כל הזמן יש לי דיסקים שלו באוטו!!!!!!!!
אבל בדרך כלל שאני נוסעת עם משהו מהמשפחה אז לא אוהבים לשמוע אותו...חחח כי הוא נמאס עליהם...
) ואפילו גם האחיות שלי וגם אמא שלי צלצלו אלי מלא פעמים שהם שמעו את עברי ברדיו! חחח זה היה מצחיק...!
כי אמא שלי מתקשרת אלי ואני הייתי ממש ממש בלחץ בגלל משהו (לא זוכרת מה...) ופתאום אמא שלי עושה לי: "עברי ברדיו עכשיו!
" חחח אני הייתי בהלם!
ומול המחשב...אני שומעת בקולי קולות גם אם אומרים לי להחליש!
חחחחחחחחח
ולא תמיד יודעים שאני קונה כרטיס להופעות...
לא תמיד אני מבקשת מאאמ כסף...
אז היא רק לפעמים אומרת: "מאיה, כמה הופעות את הולכת?!?!?!???? לא מספיק?? לא נמאס?? לא משעמם לך כבר???!!??!?" חחחח
אז בקיצור....כן, הם יודעים שאני שומעת מדי פעם את עברי....חחחחחחחחח!
ואין להם איך להתנגד! כי זו כבר מחלה!
ואני נהנהת ממנה!!!

ברוש15

New member
מה ההורים שלי חושבים על עברי..../images/Emo3.gif

עברי עברי.. לשמחתי המשפחה שלי מאוד אוהבת אותו והוא מתקבל אצלנו בחום!:] אחותי הבינונית שומעת אותו מדי פעם ואפילו הצטרפה לכמה הופעות אבל לא יותר מזה:] אחותי הקטנה כפרעליה
עושה כל מה שאני עושה בערך אז היא אוהבת אותו וכולה חמודה:] היא שומעת שירים שלו וחולה על פז'ו צבאית[מענין למה
] ואני רק מחכה שתגדל קצת[היא בת 8] ותבוא איתי להופעה!
אמא מפרגנת וחושבת שהוא נורא חמוד
היא באה איתי להופעת פסנתר ולבית גוברין ביום שבת ונורא נהנתה ואפילו דיברה על זה כל היום למחרת
ואם יש כתבה עליו או הופעה שלו שהיא שמעה עליה היא תמיד מעדכנת אותי וכו'. ואבא בא איתי לפסנתר ונרדם..[פאדיחות
]אני חושבת שזה מסכם הכל
אבל היי,הוא הסכים לבוא איתי להופעה..אפילו ביקש מרצונו ליתר דיוק! סך הכל אין לו בעיה איתו
וזהו.. בכלליות המשפחה שלי מאוד אוהבת את עברי ואת השירים שלו וההורים מסיעים ומחזירים[גם בשעות מטורפות] ונותנים לי כסף להופעות אז אני מאמינה שהם מפרגנים לי בקטע הזה:]]] כפרעליהם

למעלה