לא רק אמא

../images/Emo77.gif אז איך אתן חוגגות יומולדת??

(יש עוד זמן אבל בעקבות שיחה עם חברה ובכל זאת חצי סקר-חצי התייעצות)- איך אתן חוגגות יומולדת לעצמכן? האם רק עם הבעל ו/או הילד/ים? האם עם חברים? בקבוצות של חברים או עם כולם ביחד? בבית? בחוץ? ולמה? אני אשמח לדעת כי כל שנה אני "נתקעת" עם אותה בעיה ועם אותה שאלה מעצבנת ושוברת את הראש שלי- מצד אחד לא בטוחה שבא לי לארח את כולם בבית, מצד שני לא רוצה לחייב את החברים שלי במחירי המינימום האימתנים של ת"א-הרצליה בשישי בערב (אם מזמינים מקום מראש), אם לא מזמינים מקום, יש מצב שלא יהיה, מצד שלישי, אולי אפשר לחגוג ב"קבוצות", מצד רביעי, רוב החברים שלנו כבר מכירים אחד את השני כי נפגשו באירועים קודמים או אצלנו או שמכירים מ"סיפורים"
בקיצור....

חמדת35

New member
אני לא חוגגת אבל

רציתי לתת כמה קווים למחשבה: אני מניחה שאת רוצה לחגוג. ושהיית מעדיפה מסיבה יחסית גדולה. ואם יש עוד זמן - האם זה יהיה אחרי החורף? כי אם כן ואם את יכולה להשיג גג או חצר (של ההורים, של אחים, של חברים) ולהזמין קייטרינג - זה הטוב ביותר. אם חוגגים במסעדה, יש גבול לכמות האנשים שסביר להזמין, כי בד"כ יושבים ואין אינטרקציה עם מי שיושב רחוק. בעניין להפיל הוצאה על חברים: אני חושבת שזה ממש נורא. אבל אם זה מקובל בין החבר'ה שלך אז מילא, אפשר.

לנו יש חודש עמוס ארועים.

יום הולדת לי, לבעל ויום נישואין והכל בהפרש של 11 ימים. אז, השנה אספנו ארועים ונסענו לחו"ל. בדרך כלל, עוגה וציון התאריך עם הבעל והילדים. באחת השבתות לפני או אחרי אצל ההורים. קצת עם חברות, המון טלפונים והודעות, וארוחת צהריים עם חבר אחד קבוע שכבר בערך 10 שנים מברך אותי תמיד יום לפני
(בקיצור, קצת מכל דבר...)

ר ע נ נ ה

New member
חגיגות יומולדת

בדרך כלל חוגגים עם המשפחה הקרובה קריא בעלי והילדים במסעדה (סיבה לצאת לא?) בנפרד עם ההורים (אמא שלי מבשלת, אבא שלי מזמין למסעדה) בשנים האחרונות, חגיגה עם חברים אני עושה רק בימי הולדת עגולים. אני נגד להפיל על חברים הוצאה של מסעדה אז בדרך כלל אנחנו מזמינים אלינו הביתה. היוצא מן הכלל היה ביום הולדת 40 כשהייתי בהריון מתקדם ולא יכולתי לארח אז הזמנו על חשבוננו את 12 החברים הקרובים ביותר למסעדה שאנחנו אוהבים בת"א - סגרנו על תפריט של ארוע קטן (עם אפשרויות בחירה של מנה עיקרית) כולל שלוש מנות, יין, קינוח, שתיה חמה וטיפ למלצרים היה נהדר ולא מאוד יקר.

חמודבה

New member
אני חוגגת

עם הבעל ועם המשפחה בנפרד. אף פעם לא היייתי מאלה שמזמינים חברים ומשריינים מקום וכו'.

UmaGuza

New member
עם בעלי והמשפחה

בד"כ אנחנו עושים מזה יום כיף שלם ומבלים ביחד. בנוסף, בארוחת השבת הקבועה במשפחה שלי חוגגים עם עוגה.

gallish

New member
אני אגיד לך ביום שלישי../images/Emo3.gif

בד"כ מציינים את ה"אירוע" בארוחת שבת המשפחתית, ביום עצמו אני מחכה שהבעל שלי יפתיע, וזה אף פעם לא קורה
מאוד אוהבת יומולדת ושמחה לכמה שיותר חגיגות והפתעות
לפעמים זה יוצא ולפעמים לא....

Yifatule

New member
עונה

אנחנו לא חוגגים עם החברים. אני והחצי בלבד יוצאים למסעדה שנתונה לבחירת בעל היומולדת ועם המשפחה עושים ארוחת צהרים או בחצר של ההורים או במסעדה (בד"כ המשפחה שלי חוגגים לשנינו). כבר שנים אצלנו לא חוגגים לחברים, אלא אם זאת חברה ממש טובה אז אני אקנה לה מתנה אבל חוץ מזה ממש לא

אין נוסחה קבועה, יש פעמים שאני חוגגת

אצלי בבית ומזמינה אלי, יש פעמים שאני חוגגת רק עם הבעל והילדים, תמיד אני דואגת לפנק את עצמי במתנה ממני . משתדלת שיהיה לי כיף - זה הרי יום ההולדת שלי - לא?

n o a p

New member
חוגגת בצניעות ..

בדרך כלל יוצאת עם הבעל, ועושה עוגה בשביל שלילדים יהיה כיף. השנה היינו בטיול בקנדה וחגגנו שם, (האמת שכבר עברנו לסיאטל ביום ההולדת) אז הלכנו למסעדה קצת יותר איכותית מכל המסעדות שהיינו במהלך הטיול והתלבשנו חגיגי לכבוד האירוע (הרי בטיול גם ככה כל יום אוכלים במסעדה). ואחרי זה בעלי הפתיע אותי עם מתנה של כרטיסי טיסה ללאס וגאס עם חברה שגם חגגה 35, ונסענו שתינו לשתי לילות והשארנו את הבעלים עם הילדים. היה מוווי כיף (אנחנו גרים מרחק שעה טיסה ללאס וגאס אז זה לא סיפור גדול). ועכשיו יש לי "תיק" לבעלי עוד מעט יהיה יום הולדת ואני צריכה למצוא משהו שווה ברמתו למתנה הזאת (למרות שתמיד אפשר להשתמש בתירוץ שהוא עוד לא חוגג עגול..)

memko

New member
אני חוגגת בחדר לידה ../images/Emo3.gif

ברצינות עכשיו, אני חוגגת עם החברים בנפרד ועם הבילבנפרד ועם המשפחה בנפרד כי ככה זה כיף לפצל את היום הולדת לכמה חגגיות. יום הולדת שלושים עשיתי ארוחה בבית לכל החברים, אומנם אני בישלתי והטירחה הייתה עליי אבל היה מאוד כיף!! בדר"כ פשוט הולכים לארוחה או לפאב וחוגגים. מתי יום הולדת?

כן, שמתי לב איך את חוגגת ../images/Emo8.gif

ולא, השנה אין ספק שאני לא אחגוג כמוך.... אני גם חוגגת בנפרד עם המשפחה (אמאבא), האיש שלי והחברים, בכלל בכלל לא חשבתי לשלב, אבל עניין אותי איך אחרים חוגגים (אני רואה שהרוב אותו דבר והרוב גם מאמינים בלא להפיל הוצאות על חברים- גם אני!). נראה לי שאולי השנה אאסוף כמה חברות שכיף לי להיות איתן ונעשה משהו כיפי ביחד- אולי לאכול איפשהו, והאמת שבא לי לנסוע לאנשהו אבל זה די מסובך ומורכב. הגעתי למסקנה שככה אני "חוסכת" את בני הזוג, מאפשרת לאמהות שביניהן להתפנות לחגיגות בלי רגשות אשם על בייביסיטר ואין כמו חברת בנות משובחת (אולי סוג של תיקון למסיבת רווקות המאעפנה שהיתה לי). יומולדת בדצמבר (21)- יש עוד זמן
פשוט יצא לי לדבר עם חברה על חגיגות יומולדת, חברה אחרת חיפשה מקום למפגש של יותר מ- 10 אנשים ואיכשהו זה התגלגל. בלי קשר נראה לי שנעשה איזו ארוחה כיפית לחברים בבית, בפעם האחרונה שעשינו את זה היה מוי מוי כיף!

aila10

New member
יומולדת שלי

במקרה זה היה בדיוק לפני שבוע והיה נ-פ -ל-א בד"כ אנחנו עושים שלושתנו חגיגה קטנה בבית, בלונים כובעים ועוגה השנה בעלי הנפלא לקח יום חופש והלכנו לקנות לי כל מיני מתנות שהייתי צריכה אח"כ הלכנו לטיילת בסידני, אכלנו במסעדה קטנה ליד הים (ברזילאית...יאמממ) בערב עשינו טיול שנינו בלי הילדה ושבוע הבא אנחנו יוצאות כמה חברות האמת זה הרבה יותר ממה שקורה בד"כ ושיהיה במזל טוב

gallish

New member
|מזל טובֻ../images/Emo70.gif

גם לי היה מתאים לצאת לטיול קטן בסידני בערב היומולדת

mamy78

New member
מחר חוגגת יום הולדת 30

את החגיגה הקדמנו ליום שישי נסענו לספאוילג' בחמת גדר התפנקנו במסג' 90 דקות רק השקט והשלווה במקום היה שווה, ממליצה. באמצע השבוע מתכוננת לבלות במסעדה עם חברות.

למעלה