יש לי שאלה!

KitiKiti

New member
../images/Emo68.gifיש לי שאלה!../images/Emo68.gif

כל המחוז וזה שאתם מדברים...זה צופים??? כי אם כן אני רוצה להצתרף ...

A m i r 17

New member
תשובה...

יש כמה תנועות נוער בבית שמש... יש את הצופים, הנוע"ל ובית"ר... כשמדברים על מעו"ז אז מדברים על תנועת בית"ר כשמדברים על קן בית שמש זה הנוע"ל... וכשמדברים על שבט שורק, זה הצופים... במקרה אני גם הרכז הצעיר של הצופים בבית שמש(שבט שורק) אז דברי איתי באיי סי(107575793) או במסרים ואני אתן לך פרטים על הצופים יום טוב

MS6

New member
רכז צעיר?? יפה יפה..

זתומרת אתה אחראי על הדרכת השכב"צ נכון???

A m i r 17

New member
לא ממש...

אני עובד במקביל לרכז הבוגר, אני עושה יותר דברים בתוך השבט, והוא עושה דברים מחוץ לשבט שקשורוים אליו...

faith2

New member
אתה הרכז הצעיר? פששש!

כל הכבוד לך אמיר! אגב אמיר שישי מתאים לך? או שאתה יוצא מחוץ לבית שמש?

A m i r 17

New member
אממממ

עדיין לא קבעתי את הסדר יום שלי לשישי.... אבל אני יהיה איתך בקשר...

yossi018

New member
מצטער לאכזב אותך...

זה לא צופים זה בית"ר... אבל את מוזמנת להצטרף בכל זאת... נ.ב. הצופים זה גם אחלה !!!

A m i r 17

New member
תחליטי בעצמך...

צופים או בית"ר, 2 התנועות ברמה גבוהה מאוד ובשתיהן תוכלי להפיק את המקסימום ממך...

מחוז לפעמים הנוער העובד והלומד מדבר

כאשר קוראים דברים מחוזים. דוגמת הטיול האחרון שהתקיים ביום שישי שבת שעבר שהיה לשכבות ד'- ח', ובו נסענו לחרמון. בעקרון בנוער העובד והלומד המבנה הוא: קבוצה- שהולכת לפי גילך, כיתה ו' - קבוצה ו', כיתה ח' - קבוצה ח', לרוב הקבוצות בתנועה יש שם, לדוגמא: לשכבת יא' בקן בית שמש קוראים:"החתוליה", או קבוצת ו' בקן בית שמש ששמם בישראל הוא: "הלופים". לאחר הקבוצה בא הקן- שהוא הולך לפי מקום מגוריך, לדוגמא קן בית שמש נמצא בבית שמש, קן גבעה הצרפתית נמצא בירושלים, קן קטמון נמצא בירושלים, וכ'ו. לאחר הקן בא: המחוז- הולך לפי מיקום הקן על מפת א"י. לדוגמא קן בית שמש שייך למחוז ירושלים, קן קרית חיים נמצא במחוז חיפה וכ'ו. ועל זה אנשים הנוע"ל מדברים הרבה, כי יש הרבה דברים מחוזים שקוראים בזמן האחרון, דוגמאת הטיולים, סמינרים, ועוד. עפ"י הספירה האחרון יש כ600 קינים ברחבי הארץ של הנוער העובד והלומד והתנועה מונה כ100,000 חניכים במגזרים השונים בינהם: המגזר הדרוזי, הערבי, העירוני, הקיבוצי, ועוד. בנוער העובד והלומד יש 7 מחוזות והם: צפון,תיכון, חיפה, שרון, ירושלים, נגב, ודרום. הנוער העובד והלומד היא תנועה סוציאלטית המאמינה בשיתוף, שיוויון ערך האדם, עזרה לזולת, ועוד. את מוזמנת לפעיליות שלנו: לכיתות ד'-ו' - בימי ראשון ב17:00 לכיתות ז'- בימי שלישי נראה לי, תשאלי את אמיר הוא מדריך ז'. לכיתות ח' - בימי שלישי אני לא סגור על זה ... הקן שלנו ממוקם ברחוב הנרקיס 127. את יותר ממוזמנת לבוא לראות ולהצטרף. תנועת נוער מאוד חשובה, ושאני מאוד מעריך היא המועצה הציונית לנוער שהם תנועה נהדרת, ואין לי שמץ של מושג למה ששכחו להזכיר אותה. כמובן שישנם את התנועות התדתיות שהם: עזרא, בני עקיבא, ואריאל. ולאמיר מזל טוב על התפקיד החדש . סליחה שיצא ארוך !

KitiKiti

New member
../images/Emo68.gifלא התאכזבתי! יש לי עוד שאלה:

אני גרה ליד מגדל המים מה הכי קרוב לי? זה בכסף?ואם כן כמה? כמה אנשיפ פה איפושהו? עני בת 13 מה הכי כדאי לי ויש שם אנשים בגילי, אני מתכונת קבוצות ל]י גילאים.

האחמית

New member
../images/Emo153.gif

לא יודעת מה הכי קרוב לך, אבל לפי דעתי עדיף לך לחשוב על זה ביותר רצינות מאשר רק מה הכי קרוב אלייך... אממ בנוער העובד והלומד יש מיסי קן... אממ בת 13 זאת אומרת כיתה ז'? יש אצלנו(בנוער העובד והלומד) קבוצה של ז'. אני בנוער העובד והלומד, ומהפורום גם אמיר (לא המנהל) ואביחי ואילן...

MS6

New member
בואי נסביר לך...

המעו"ז נמצא ליד המרכז מכיוון בית ספר פירסט אז זה אמור להיות ממש ממש קרוב לבית שלך. בימים אלה מתגבשת לה קבוצה של ח' וז' אז לא יהיה לך כ"כ קשה להיכנס לקבוצה חדשה כי.. היא באמת חדשה! יש הרבה מאוד בוגרים מבית שמש אז לא יהיה לך בעייה ללמוד על התנועה מהר מאוד.. בתנועה חברים דתיים וחילונים אז גם תוכלי להכיר אנשים שלא שמעת עליהם בכלל (מפירסט למשל) מה עוד?? הא גם עובדים ביחד עם ארגון העוזר לנזקקים ופעם בשבוע הולכים להתרים מוצרי מזון למשפחות נזקקות + אנחנו לפעמים באים (בקבוצות של גילאים) הרבה חבר'ה למעו"ז ורואים איזה סרט (יש טלוויזיה עם וידאו) אז זה יותר מסגרת של כיף מאשר של מחוייבות. חוץ מיזה עוד שלוש שבועות יש את טיול תל חי (שווה ביותר) הזדמנות שלך להתגבש עם החבר'ה במעו"ז והזדמנות שלנו לזכות סוף סוף בגביע!! (הפעם אין מצ שקריית ארבע יקחו!)

אמממ תשובה לשאלתך. ../images/Emo91.gif

(לא היה לי כותרת ! ) אממממממ אני לא יודע מה הכי קרוב אני יכול להגיד לך מיקום של הקינים של התנועות. הנוע"ל - הנרקיס 127. הצופים - ליד ביה"ס עדיהו. המועצה הציונית - בבית הנוער נראה לי ...

yossi018

New member
אמממממממ

לא נראה לי שיש תנועת נוער בעיר שלוקחת כסף... רק כשיש טיולים וכאלה... בכל מקרה אצלנו במעו"ז לא לוקחים כסף, ובטיולים אנחנו עוד מקבלים הנחות (זה בגלל עבודה טובה של הצוות הבוגר שיודע ללחוץ במקומות הנכונים בהנהגה) כך לדוגמא הטיול של בית"ר = החג הלאומי, צעדת תל-חי תעלה 15 שקלים בלבד! כאשר שאר המעו"זים בארץ משלמים בין 30-50 שקלים.

MS6

New member
יוסי צודק!!

בגלל השם של בוגרי מעו"ז בית שמש בתנועה נותנים לנו הנחות על טיולים וקורסי הדרכה..

KitiKiti

New member
טוב אז ככה...אני די ביישנית.אז מישה

מכתה ז' ובקבוצה הזאת של הגיל יכול ללכת איתי או לא יודעת איך... לא משנה לאיפה

MS6

New member
שמעי בואי נעשה ככה

הנה האיסיקיו שלי: 231158868 כל מה שאת רוצה לדעת: איך להגיע/מתי/איפה דברי איתי ואני אסביר לך...

MS6

New member
שמעי בואי נעשה ככה

הנה האיסיקיו שלי: 231158868 כל מה שאת רוצה לדעת: איך להגיע/מתי/איפה דברי איתי ואני אסביר לך...

למעלה