הצעה וסיפור

KitiKiti

New member
../images/Emo68.gifהצעה וסיפור

קודם כל שכל אחד ישרשר את הגיל שלו פה...אני כמעט 14 טוב צ'ימעו... אננו הפורום,כיוון שכולנו מבית שמש אנו יכולים לעשות חבורה ולצאת בחופש!מפגש פורום אבל לא פעם בחצי שנה...
סיפורי:
טוב אז עליתי לארץ בגיל כמעט 7 וכבר בכתה א' הייתי בת 7... אז בגלל זה,כפי שאמרתי אני בת כמעט 14 (4.2,טוב ו חצי שנה נשארה),ועולה לכתה ז'...לברנקו זאת אחת הסיבות שאני רוצה לעשות תחבורה כדי להתחבר עם אלו שחלומדים בברנקו,כי אני אהיה שם...כי אני יודעת מי יהיו הילדים בכתה שלי שנה הבאה והם ילדותיים ומעצבנים...אז אשמח אם תעשו את החבורה כי אני חושבת שזה רעיון טובבבבב. טוב זהו סוף הסיפור... והם חיו באושר ועושר עד סוף היום הזה...חחח

חבורה ../images/Emo6.gif

לא שמעתי את הביטוי הזה אז הייתי בכיתה ד'
. וזה לא שאני בא לצחוק עליך חס וחליקה, זה רעיון טוב בשבילך לנסות ולהכיר חברים חדשים ובכך למנוע את הבאסה של הכיתה החדשה. בכל מקרה, גם אם לי יצליח לך סטאראפ ה'חבורה', בסוף תמצאי את החברים שלך בחטיבה, בסוף כולם מוצאים
.

KitiKiti

New member
../images/Emo4.gifמסכימה עם כל אלו שאומרים שהפורום

נהיה מקום חרא...

tamar brandy

New member
לא לא לא../images/Emo70.gif ../images/Emo163.gif

אל תחשבי ככה, פשוט אי אפשר שכולנו נצא בערבים ונהייה חבורה... לכל אחד יש חברים שלא נמצאים בפורום, אפחד לא יעזוב ת'חברים שלו בשביל להסתובב עם אנשים שאולי הוא אפילו לא רוצה להסתובב איתם (ואני בספק אם זה ככה
) את תראי שבסוף יהיה לך עם מי להסתובב, במיוחד בגיל הזה של כיתה ז' והלאה מתחילים להתבגר ולחשוב בצורה פחות ילדותית, בעיקר בנות
אז חכי ותראי שאת עוד תהני עם החברות שלך:)

KitiKiti

New member
כן..אבל אני רוצה חברים מכתות יותר מ

בוגרות כי שכבת ז' קטנים ממני בשנתיים...(חלק...חלק בשנה)

MS6

New member
חחח../images/Emo45.gif.

גם אצלי זה בערך ככה.. אבל אתה יודע מה זה אומר? אנחנו מזדקנים.

shiroosh999

New member
תראי....

יש פה אנשים בני 17-18 ויותר, את רוצה לשכל הפורום יפתח "חבורה" ויטייל בערבים? לכל אחד יש את החברים שלו, אני בטוחה שתמצאי את החברים שלך בחטיבה, לכולם יש את הפחד הזה לפני הכניסה לחטיבה. אינ לך מה לדאוג. אני אל חושבת שאת רציכה לטייל ולעשות מכל הפורום "חבורה", רק בגלל שאת לא מרגישה שתמצאי חברים. לכל אחד יש חיים וחברים מחוץ לפורום, הפורום זה רק פורום בנט. לכל אחד יש את החברים שלו מחוץ לפה. וגם את תמצאי את שלך.

KitiKiti

New member
מי אמר שאני פוחדת שאני לא אמצא

חברים???זה זה לא נכון!

shiroosh999

New member
אז למה את הופכת את....

הפורום ל"חברוה", תני לאנשים לחיות את החיים שלהם! *שיעול* עכשיו רואים שהפורום הדרדר *שיעול*

למעלה