היי בננות

tiktok

New member
../images/Emo68.gifהיי בננות ../images/Emo20.gif

אני צריכה עצה+טיפים בקשר לאיפור יום ואם אפשר לצרף תמונה להסברים זה ממש טוב, אבל משהו כובש, חדשני, מהפנט ועדיין במראה הטבעי ושלא יירד מהר, כי בדרך כלל אחרי שאני מתאפרת, איזה שעה אחרי, זה מתחיל לאבד את הקסם...העיפרון מתחיל לרדת ואפילו שאני מרפדת עם קצת צללית זה יורד, בעיקרון אני לא משתמשת בפודרה, ואחרי שקראתי שרובכן ממליצות אני דפנטלי קונה פודרה. אז אם יש לכן המלצות על חברה מעולה לפודרות, ולקחת בחשבון שהעור שלי נורא נורא מתקלף אז זה צריך להילקח בחשבון אותו כנ"ל לגבי מייקאפ, אני שוקלת להחליף, בעיקרון אני משתמשת במייקאפ של אסתי לאודר, שהוא מעולה ממש, אבל נותן תחושה של דבק, והאמת הוא לא מכסה לגמרי, אז תנו לי שמות של תחליפים ראויים אה, ומה אתן חושבות על הדבקת ריסים? נורא בא לי, אבל עדיין מלחיץ להתעסק עם הריסים, אני אתחרפן אם יקרה להן משהו לריסים תודה מתוקות

Leeeeeeee

New member
יש לי כמה טיפים../images/Emo41.gif

בקשר מייקאפ, כמו שאמרתי פה למישהי, אני ממליצה לערבב את המייק אפ עם קרם לחות אבל אם את אומרת שהמייק אפ שלך נותן הרגשה של דבק, אז זה לא טוב כל כך לקיץ, את צריכה משהו יותר אוורירי על בסיס מים. על זה תפזרי פודרה על מברשת רחבה, וסומק. את גם יכולה לעשות נקודות אור בפנים עם צללית לבנה בנקודות הגבוהות של הפנים (עצמות לחיים, אף, מצח...) זה נותן מראה זוהר כמו ג'ניפר לופז. בעיינים, אני אישית הכי אוהבת צללית מבריקה בצבע בז' אם כתמתם עדין (אל תישכחי צללית לבנה מתחת לגבה) עיפרון בתוך העין לא כל כך חשוב, כדאי לך יותר להשקיע בריסים, וזה אומר לעגל אותם עם מעגל ריסים ולמרות חמקרה בנדיבות, אבל ממש בנדיבות, גם למעלה וגם למטה. אל תיסתבכי עם ריסים מלאכותיים, זה סתם לא נוח, עדיף לך להשקיע במסקרה טובה (לוריאל למשל) ולעבוד על הריסים הטיבעיים שלך בהצלחה

למעלה