האישה המושלמת

../images/Emo68.gif האישה המושלמת

ואני לא מדברת על מושג מופשט. אני מכירה מישהי שכמעט ואפשר לתת לה את התואר. והנה תאור כללי שלה : היא גם נראית טוב (ואפילו מאוד). היא גם מאוד נחמדה/אמפטית/רגישה/תומכת. היא גם אשת קריירה עם מוח מבריק. היא גם אמא נפלאה לשני ילדים קטנים. היא גם אשת קריירה עם מוח מבריק. היא גם סטודנטית מצטיינת. היא גם עקרת בית למופת. הבית שלה מצוחצח להפליא. היא גם דואגת להראות טוב בעיני בעלה - צבע שער כמו שהוא אוהב, צורת לבוש לפי טעמו. היא גם מטפלת לבד כל יום בילדים כי הוא חוזר מאוד מאוחר מהעבודה (ויש ימים שלא חוזר כלל). ולא רק זה, כשהוא מגיע הביתה והיא אחרי יום עבודה+טיפול בשני ילדים היא לבושה ומאופרת ונראית במיטבה עם חיוך ומילה רכה (לא כמו אני עם הטרנינג הישן והנוח ועם מתקפת עצבים בדרך אחרי יום עבודה מפרך ואחרי ששני הבנדיטים הקטנים שלי הוציאו לי את כל המיץ). פשוט לא להאמין שיכולה להיות אחת כזו. אני מכירה אותה כבר כמה חודשים ועדין לא מאמינה שהיא אמיתית...

בואי נגיד שאם את עושה ../images/Emo127.gif על לפחות

5 מאפיינים ממה שכתבתי, את בכיוון הנכון... (אני רחוקה מזה
)

ענתי 10

New member
תראי,

באמת עברתי על כל הסעיפים שרשמת וחשבתי על משהו - על כל ה"פעלים" של כל משפט אני יכולה לשים
השאלה היא לגבי התארים של אותו משפט - האם היא באמת סטודנטית "מצטיינת", אמא "נפלאה", אישה "מושלמת". שאלה כזו אני לא יכולה לענות אפילו לגבי עצמי, בטח לא לגבי מישהי שאני מכירה בקושי כמה חודשים. ואני רק יודעת - שמי שהכל נראה אצלו כ"כ יפה ומושלם - בפנים הכל רקוב, ולפעמים שקר אחד גדול. ומושלמות - היא סובייקטיבית לכל אחד מאיתנו.

כל מילה אמת

אין לה עוזרת בית אפילו. היא מנקה הכל לבד. ואין לה משפחה ליד אז היא לבד עם הילדים בלי שום תמיכה. נכון שקשה להאמין?

habubnik

New member
וואי, את יודעת כמה כאלה חשבתי

שהכרתי? עד שקלטתי שהן נותנות לעצמן את אותה מחמאה פעמיים! (אשת קריירה אפשר להיות רק פעם אחת).. סתם סתם. עכשיו ברצינות. מה שנראה לנו מאיפה שאנחנו עומדים זה אף פעם לא מה שזה באמת. משום מה אנחנו תמיד נוטים לעשות אידאליזציה לאחרים. אבל לכי תדעי מה באמת קורה שם...תסמונת הדשא...

בדיוק ככה

כשהייתי בגיל ההתבגרות והייתי מספרת להורים שלי על הילדה הכי יפה בכיתה, אבא שלי היה אומר לי תאמיני לי שהיא בטח נוחרת בלילה ומפליצה כל הזמן. כדי שאני לא אקנא ואראה שלכולם יש פגמים ואפחד לא מושלם. בדרכו הציורית כמובן.

אני מכירה אותה כבר הרבה זמן

ותאמינו לי שחיפשתי את המגרעות
היא לא מושלמת. היא גם רבה עם בעלה. היא גם מתרגזת ומפשלת. אבל השורה התחתונה כל כך ורודה, שזה ממש מרגיז
בהתחלה חשבתי משהו כמו "איזו זכות יש לי להתלונן שקשה לי, כשאחת כמוה עושה כפול ממני בחיוך". עד שהבנתי שהיא זאת היא ואני זו אני ואסור בכלל להשוות. כל אחד הוא עולם אחר.

Tully Is Here

New member
חכי, יום אחד היא עוד תתפוצץ../images/Emo6.gif

אם זה באמת נכון וככה היא וטוב לה עם זה, אז שיבושם לה. אני מעדיפה לחיות בתוך הפיג'מה שלי ובבית המבולגן שלי ולדעת שבעלי אוהב אותי ככה ושיש לי גם טיפה זמן לנשום ולקרוא איזה ספר טוב. אם אני הייתי צריכה לעשות את כל זה הייתי מתמוטטת.

Miss פטל

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

את רואה את "עקרות בית נואשות"? מומלץ מאוד!! אז מסופר שם על אישה "מושלמת" בדיוק כמו שאת תיארת פה. הכל טוב ויפה אבל..הכל רקוב מבפנים!! היא חיה בהעמדת פנים כדי שכולם יחשבו שיש להם בית מושלם ולא מראה אפילו לבעלה כשרע לה ותמיד עם חיוך על הפנים. בסוף לבעלה ולילדים נמאס מ"בית הבובות" שהם גרים בו והוא ביקש להיתגרש ממנה
תזכרי תמיד, דשה של השכן לא ירוק יותר!! ואין דבר כזה מושלם..

Mor L

New member
יש שתי אפשרויות!!

אחת: היא משתדלת לרצות אותו ברמות קריטיות ומסוכנות לאינדיוידואליות שלה - הסבר: היא צובעת את השיער לפי איך שהוא אוהב??? מתלבשת לפי הטעם שלו??? עם כל הכבוד שניהם יכולים @#$|%^!!!! איך אפשר לאהוב מישהו שמאבד את האינדיווידואליות שלו רק בשביל שמישהו אחר יאהב אותו???? כאן הדפקטיות! זו לא אהבה!!! אם הוא באמת היה אוהב אותה והיא אותו אז זה לא משנה אם היה לה קרחת וקרן מבצבת מהקודקוד!!!! (מניסיון עצמי אני מדברת. לא הקרן אבל כן הקרחת שהיתה לאהוב ליבי). ואותו דבר לגבי הלבוש!! סליחה??? אתם רוצים לומר לי שיש לנו כאן תיאום מוחות מושלם כזה שקורה פעם אחת בלבד בכל ההיסטוריה של האנושות????? לא נראה לי!!! האישה הזו היא כל כך מסכנה! כל כך מפחדת! כל כך אומללה מבפנים!! אני מרחמת עליה!!! או כמו שאמרתי בהתחלה יש גם אפשרות שנייה: היא פשוט שרוטה חבל על הזמן עם מצוקות נפשיות שלא נתקלתם בחיים שלכם!!!(שוב מניסיון שי היכרות עם נשים כאלה) כי היא מהטיפוס של אנשים שבחיים לא יכולים להרים את הקול שלהם או להתעצבן כמעט אף פעם!!! נקרא לזה שתיים ב': יש כאלה גם מסתממות כדי שלא ירימו את הקול כדי שלא יעזבו אותם!!! תאמינו לי שאם בן אדם לא מרשה לעצמו לצעוק ולהתעצבן, להיכשל ולהראות כלפי חוץ שהוא עושה טעויות, אז יש לו בעיות שתאמינו לי אתם ממש אבל ממש לא רוצים לדעת מיזה!......

תאמיני לי שהיא רחוקה מלהיות שרוטה

יש לה חוסן נפשי מדהים ושלוות נפש שהייתי מוכנה לקבל חצי ממנה.

Mor L

New member
תעשי מעקבים

עליה בבית + מצלמה נסתרת הכל החדרים. אל תאמיני לי. אני רק מדברת מניסיון.

g u r a

New member
../images/Emo4.gifעדיין לא הבנתי קאסי

מה בסוף? היא אמיתית? היא קיימת? או שאת מחפשת כזו? וישר חשבתי על ענתי

ענתי 10

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif תרשי לי להגיב ../images/Emo9.gif

אני כתבתי לקאסי ראשונה
ותרשו לי לכתוב שוב את דעתי מנקודת מבט שלי - אני באמת עושה את רוב הדברים. אני עובדת המון בעבודה טובה, לומדת, מטפלת ב-2 ילדים עד שהבעל חוזר, אין לי עוזרת בית, רק אני עושה את כל הקניות בסופר, אני לא מסתובבת עם טרנינג/פיג'מה בבית. וכולם יכולים לחשוב עליי שאני "סופרוומן" ו"מושלמת" אבל אני מאוד רחוקה מלהיות מושלמת! אני אולי אמא טובה, אבל רחוקה מלהיות "נפלאה" אני לומדת, אבל אם אני מוציאה 80 זאת חגיגה בכיכר רבין אני לא ניקיתי את הבית שבועיים, ועפ"י הלוז שלי לימים הקרובים לא נראה לי שזה יקרה גם השבוע אני עובדת הרבה, בעבודה משתלמת וטובה, אבל שונאת את המקום ואת מה שאני עושה אני לא עושה מספיק סקס עם בעלי ובכלל לא מקדישה לו מספיק זמן כי פשוט אין לי כוח בסוף היום. ואני יכולה להמשיך ולהמשיך את הרשימה. דבר אחד אני לא מנסה לעשות - אני לא מנסה להראות "מושלמת" בעיניי אחרים. וכן אני מקטרת, נשברת ובוכה בלי בושה ובלי להסתיר. לדעתי - זה נקרא להיות אמיתית.

לדעתי את נהדרת

תשכחי מהמילה מושלמת. מספיק בהחלט ומעבר לכך מה שאת. אמיתית - זו הגדרה נכונה.

g u r a

New member
את יודעת מה ענתי

אני חושבת שכל אחת ואחת מאיתנו מושלמת בדרכה שלה? ולמה? אני אתן דוגמא על עצמי. *אני לא עובדת כרגע..מה שאומר ש-ה-כ-ל עליי!! אני מנקה, מכבסת,מבשלת,עושה קניות,מסיעה את הילדים- חוגים וחברים, תומכת ועוזרת לאמא שלי (למשל מכבסת בשבילה, עושה לה סידורים)מתנדבת בוועד כיתה, מטפלת בכל עניני הכספים שלנו,וכמובן מטפלת בילד הגדול שלי=האיש שלי....ואני משתדלת להראות מטופחת ומסודרת בכל שעות היום ולא כמו סמרטוט ביתי!!!! ואם אשאל את האיש שלי- האם אני מושלמת בעיניך? בטוחה שיגיד כן. נכון ..לא ציינתי את המגרעות שלי- לא כי אין לי... נהפוך הוא- יש לי !!כמו לכל איש ואישה על פני כדור הארץ.

למעלה