דיר דורותי

ליסחן

New member
../images/Emo68.gifדיר דורותי

dear dorothy i wanted to tell you how much i love you and i would like to dedicate a special song, in view of a certain special occasion coming up: "shine your shower take your shoes youve got no time to lose you are young and you must be livin" you are young! too young to give up. you must be livin i l o v e you

ליסחן

New member
קבל ח"ח!../images/Emo79.gif

כמובן שאתה צודק, סוויצקי-מיי-מן, והרשה לי לציין עד כמה אני גאה בך על כך שאתה מכיר את המלים של השיר הקדוש הזה. בכל מקרה, המלים בולבלו בהודעתי לדורותי פולברמכר היקרה, משום שיש בינינו בדיחה פרטית בנושא עוד מכתה ט'. אבל אריאל, תודה תודה תודה (בלי שמץ של ציניות!!!) ששמת לב! כרגע השבת לי אושר רב. שיהיה לך לילה מצויין ושבוע טוב אף יותר (או טוב אוזן יותר!) עם כל אהבתי והערכתי ליסחן

קבלי נ"נ*

*נורא נכון ליסחן - למען עתיד ילדינו, אהבת עולם, דורותי פולברמכר.

אין כמו הצתה מאוחרת ביום סגריר

תבורכי חביבתי על השיר! וכן, סוויצקי היקר והאינטיליגנט ביותר, זה כן קצת הפוך, אבל זאת היא בדיוק הדרך לאמת, שלום ואהבה. לא כך? צחצוח המקלחת ולקיחת הנעליים (לא כל כך ברור לאן) הם המפתחות לעתיד טוב, ברור יפה ושמייח! החיים שלנו מלאים בדברים הגיוניים אבל לא ברורים, עליהם אנחנו לא אומרים דבר, אבל כשעולים לנו אל מול העיניים דברים יוצאים מן הכלל, יוצאי דופן, אנו ישר מגיבים! זוהי דרכנו, היא לא קלה היא לא קלה דרכנו (לפי השיר אפילו, ככה שאני לא המצאתי את זה.) ובאמת שאני מצטערת כי אני באמת וממש לא יודעת למה אמרתי את מה שאמרתי. זה לא קשור לשום דבר בכלל. אלף ואחת סליחות ועוד שתיים ושלוש. ליסחן - למען עתיד טוב ובהיר יותר, אהבת עולם, דורותי פולברמכר.

למעלה