ליאור השריף! תודה רבה שהיקפצת אותי אחרי הקומזיץ במעיין ברוך!!!!!!!
א אלעדית New member 21/5/03 #1 ../images/Emo150.gifליאור השריף!../images/Emo150.gif תודה רבה שהיקפצת אותי אחרי הקומזיץ במעיין ברוך!!!!!!!
../images/Emo150.gifליאור השריף!../images/Emo150.gif תודה רבה שהיקפצת אותי אחרי הקומזיץ במעיין ברוך!!!!!!!
א אלעדית New member 21/5/03 #2 ../images/Emo68.gifגליה מותק!../images/Emo68.gif איזה כיף שסיימנו את הריקוד בספורט!
ג גליה משבט אלעד New member 21/5/03 #3 נר'וש איזו הפתעה! את גולשת מהבית שלך! כן גם אני ממש שמחה שגמרנו עם הריקוד אחרי ימים ולילות שבועות וחודשים... ואחרי עבודה רבה רבה רבה סיימנו את הריקוד!!!!!! אחחח איזו הקלה...... (בעיקרון תוך שעתיים, לא )
נר'וש איזו הפתעה! את גולשת מהבית שלך! כן גם אני ממש שמחה שגמרנו עם הריקוד אחרי ימים ולילות שבועות וחודשים... ואחרי עבודה רבה רבה רבה סיימנו את הריקוד!!!!!! אחחח איזו הקלה...... (בעיקרון תוך שעתיים, לא )
ג גליה משבט אלעד New member 21/5/03 #4 אההה והכותרת...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ציטוט: " גליה מותק"... לשים את זה במנגינת" אאאא-ללללל-ממממווגגגג מוווו--תתתתקקקקק"??? או במנגינה השניה???? אני חושבת שהראשונה תהיה יותר יפה.
אההה והכותרת...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ציטוט: " גליה מותק"... לשים את זה במנגינת" אאאא-ללללל-ממממווגגגג מוווו--תתתתקקקקק"??? או במנגינה השניה???? אני חושבת שהראשונה תהיה יותר יפה.